Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 08:41:07   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Nové pandí příběhy na Minimaxu

  Autor: AMC/PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 29.01.2020


Animovaný příběh pandy Po, která se stala mistrem bojových umění, dělá radost malým i velkým divákům již deset let a dočkala se filmového i seriálového zpracování. Třetí sezónu oblíbeného seriálu Kung Fu Panda: Tlapky osudu, přináší nové postavy i dobrodružství. Nové pandí příběhy sledujte na televizní stanici Minimax od 31. ledna ve 21:20 hod.


Když čtyři malé pandy narazí na tajemnou jeskyni pod pandí vesnicí a náhodou nasají sílu čchi od starých a silných bojovníků kung-fu, známých jako Čtyři souhvězdí, musí naplnit poslání - zachránit svět před špatnou sílou. Mezitím se Po setká se svou zatím největší výzvou - naučit partu nezbedných dětí, jak s nově získanými schopnostmi zacházet.

Ústředním bodem nové série jsou nové postavy a talentovaní umělci, kteří jim propůjčují hlasy. Čtyři nováčci jsou děti z pandí vesnice - někteří z nich sní o tréninku pod legendárním Poom a další jsou jen „do počtu“. V jejich čele je energická Na Hai. Jejím velkým snem je stát se mistryní kung-fu a to co se jí nedostalo v zručnosti, nahrazuje odhodláním a odvahou. Její bratr – dvojče Bao je nezbedník, který zbožňuje kanadské žertíky a je magnet na problémy. Čtveřici doplňuje nekonvenční budoucí kung-fu bojovnice Jing a Fan Tong, milý a oddaný přítel, který mimochodem drží rekord za to, že je největším dítětem, jaké se kdy v pandí vesnici narodilo. Jejich odlišné osobnosti, které se často dostávají do konfliktů mezi sebou navzájem, s Poom i dospělými, pomáhají vykreslit každou dětskou vlastnost a zároveň slouží jako kontrast k neuvěřitelným silám, kterými disponují.

Po a děti chtějí porazit svého zkorumpovaného učitele Jindiaa, který je posedlý touhou získat mocnou temnou čchi. Na to budou muset použít kombinované síly Čtyř souhvězdí – Modrého draka, Černé želvy, Bílého tygra a Červeného fénixe, založených na tradiční čínské astronomii.



Co (ne)víte o pandách?

• Na rozdíl od animovaného Poa jsou pandy ve volné přírodě spíše líná zvířata – tráví až 14 hodin denně spánkem, zbytek času jim zabere hledání a konzumace potravy;

• Panda velká je symbolem Světového fondu na ochranu přírody (World Wildlife Fund, WWF);

• V důsledku zvyšujícícho narušování jejich přirozeného prostředí a velmi slabé porodnosti (v zajetí i v přírodě) patří k ohroženým druhům;

• Darování pand velkých americkým a japonským ZOO tvořilo důležitou součást diplomacie Čínské lidové republiky v 70. letech 20. století a tvořilo první kulturní výměny mezi ní a západem. Dnes se už k diplomatickým účelům nepoužívají, místo toho je Čína začala pronajímat na 10 let. Obvyklá taxa je 1 000 000 $ za rok a podmínka, že jakékoliv narozené mládě automaticky připadá Čínské lidové republice;

• Panda vypadá na obrázcích rozkošně, je však mnohem větší, než si myslíte. Dospělá panda váží více něž 45 kilogramů a může dorůst až do 1,5 metru.

Seriál Kung-fu panda: Tlapky osudu startuje 31. ledna ve 21:20 hod. na televizní stanici Minimax.



O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Sylvie Micková, Account Executive, PR.Konektor


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.01.2020 • Může elitní žoldák začít nový život? Ukáže nový film Jana Hřebejka na ČT1
30.01.2020 • Atraktívne programy TV Markíza doposiaľ vo väčšine prípadov pokorili konkurenčný prime-time seriál
29.01.2020 • TV Markíza chystá k parlamentným voľbám bohatý program
29.01.2020 • Prima COOL uvede první seriál vlastní tvorby s názvem Po hlavě
28.01.2020 • Nedeľné Počasie najsledovanejším programom týždňa, Na telo s ďalším rekordom
26.01.2020 • Na zničenom cintoríne v Námestove Milan Ondrík recitoval židovskú modlitbu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist