Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 15:47:14   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Jubilejní 100. díl TIKI-TAKA a nový speciál o české lize

  Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 17.02.2020


Již tři roky je pondělní večer na O2 TV Sport vyhrazen zábavné show TIKI-TAKA, ve které moderátor Petr Svěcený společně se svými hosty hodnotí, analyzuje a glosuje fotbalové dění. V pondělí 17. února od 20.00 hodin čeká na diváky jubilejní stý díl, jenž nabídne rozšířené vydání i speciální hosty. Stanice O2 TV Sport si do jarní části připravila také nový odborný pořad FORTUNA:LIGA Speciál.


Fotbalisté, funkcionáři, umělci, herci i další osobnosti společenského života se pravidelně střídají v zábavné show TIKI-TAKA. Dosud bylo odvysíláno 99 dílů, ve kterých moderátor Petr Svěcený přivítal přesně 199 hostů, což činí průměr dvě nové tváře na každý díl. Mezi nejčastější hosty patří vítěz Ligy mistrů Vladimír Šmicer nebo brněnský patriot Petr Švancara.

"TIKI-TAKA má za sebou tři roky vysílání, kdy jsme dokázali, že lze skloubit fotbalová témata se zábavou, navíc ve formátu, který tady nikdy předtím nebyl. Je to naše vlajková loď, která diváky baví. Osobně mě těší, že po odehraném víkendu se právě tato show stala první volbou pro všechny typy fanoušků. Daří se nám popularizovat fotbal i u žen nebo dětí," uvedl Petr Svěcený, moderátor show TIKI-TAKA, jež se natáčí v moderních prostorách budovy Aspira Business Centre, kterou vlastní společnost Livesport.

Pondělní stý díl bude hned v několika ohledech výjimečný. Vůbec poprvé dorazí jako host Pavel Horváth, někdejší kapitán a lídr Viktorie Plzeň, a také Karel Poborský, mnohonásobný český reprezentant, který nastupoval i za slavný Manchester United. Další překvapení zajistí hudební vystoupení v podání Vojty Záveského alias Vojtaana a Petra Cerhy alias Nastyho.


Nový ligový speciál, kompletní Liga mistrů i česká fotbalová liga

Také na jaře bude pokračovat tradiční vysílací model, kdy stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabídnou tři nejatraktivnější zápasy v nejvyšší kvalitě. Všechna ostatní utkání budou jako obvykle k vidění i díky multidimenzi na televizi O2 TV, která současně chystá i pro druhou polovinu sezony několik novinek ve svém programu.

"V jarní části nasadíme čtyři díly nového pořadu FORTUNA:LIGA Speciál, který přinese odbornější pohled na domácí soutěž. Chybět nebudou rozbory utkání, využijeme technologii Tracab a unikátní statistiky. Premiéra je naplánována na pátek 19.00 na O2 TV Fotbal. Diváci se rovněž mohou těšit na další díly pořadu Jeden na jednoho, ve kterých David Sobišek vyzpovídá například reprezentačního útočníka Patrika Schicka nebo Adolfa Šádka, generálního manažera Viktorie Plzeň," prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.


O O2 TV

Počet zákazníků některého z tarifů služby O2 TV, která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 31. prosinci 2019 celkem 443 tisíc. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.01.2020 • Po vypnutí DVB-T se diváci přesouvají na internet, za měsíční poplatek získají desítky kanálů včetně HD obrazu
02.01.2020 • Hokejové Open Air mezi Litvínovem a Spartou odvysílá O2 TV Sport, na diváky čeká rekordní sedmihodinový přímý přenos
12.11.2019 • Aplikace T-Mobile TV GO i pro Smart TV
10.11.2019 • Na konci letošního roku bude mít T-Mobile pokryto optikou 100 000 domácností
25.10.2019 • TV Kuki rozšiřuje nabídku pro chytré televize - seznam podporovaných platforem doplnila LG TV
22.10.2019 • DIGI TV přichází s novou aplikaci pro mobilní operační systém Android

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist