Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 20:34:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Představujeme: Fishing & Hunting Channel (rybolov a lov)

  Autor: Redakce/IKO Cable , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 18.05.2008



DoQ a Fishing&Hunting (rybolov a lov) - jsou dva nové dokumentární kanály, které by se již brzy měly objevit v nabídce pro české a slovenské abonenty kabelových společností a jedné DTH platformy. Spolu s filmovým kanálem Film+ se jedná o akvizice mediální společnosti IKO Cable.


Na konferenci ČAEK tyto programy, spolu už se známým a nabízeným filmovým kanálem je serveru satCentrum představila manažerka společnosti Erika Luzsicza. Na základě domluvené spolupráce jsme začali pro vás v sekci TV download připravovat podrobné pravidelné týdenní přehledy (od 21. týdne), občas představíme i novinky ve formě Highlights.

Programy DoQ a Fishing&Hunting budou zřejmě dostupné v nabídce DIGI TV, kde již nějakou dobu vysílají pro maďarské abonenty. Podle informací, které má satCentrum k dispozici, by se mohly (spolu s FILM+) objevit i v CS Linku v nabídce balíčku Géčko na kartách diGITALlink. S druhým distributorem přístupových karet TRADE and TECHNOLOGY společnost IKO Cable údajně vůbec nejednala, na T Kartách se však prý má objevit jiný, mnohem známější dokumentární kanál, takže abonenti by neměli být zklamáni. Také společnost UPC prý v současné době o zařazení DoQ ani Fishing&Hunting do své nabídky neuvažuje.

Dokumentární kanál DoQ jsme si už představili, nyní následuje stručný popis programu Fishing&Hunting.


Základní informace

Fishing&Hunting channel je nový strhující televizní kanál o lovu a rybolovu.

Český dabing
Start vysílání české verze: květen 2008


Hlavní fakta

Cílová skupina

Rybaření: muži ve věku 19 – 59 let, všechny stupně vzdělání
Lov: muži ve věku 19 – 59 let, vyšší vzdělání


Rybaření

Rybaří se už více než 10 000 let a z prastarého řemesla se vyvinul oblíbený sport, jehož popularita ve Střední Evropě, v celé oblasti Balkánu a v Turecku díky efektivnímu řízení a bohatým jezerům a řekám stále roste. Národní rybářské organizace v těchto oblastech patří k nejlépe spravovaným v celé Evropě s vysokým a stále rostoucím počtem členů.

Rybaření bylo a stále je loveckou disciplínou mužů. Televizní kanál Fishing & Hunting Channel je unikátní v celé Evropě. Kanál F & H odhalí všechna tajemství rybolovu, naučí diváky základní dovednosti a postupně jim umožní stát se skutečnými profesionály. Nabídne řadu tipů a technik a také diváky seznámí s celou řadou rybářských lovišť v Evropě.


Lov

Značná popularita lovu v celé Evropě je založena na dlouhé historii a stále roste. Kromě toho každoročně přijíždí do Evropy, zejména do východních zemí až po Ukrajinu, do oblastí bývalé Jugoslávie a Turecka, stále více lovců, které lákají trofeje světové úrovně, dlouhá tradice lovu, neporušená příroda a kvalitní péče o lovnou zvěř. Lov se těší veliké oblibě, která se neustále zvyšuje – jak mezi místními, tak hlavně mezi zahraničními lovci. Přes ekologické
spory je z ekonomických důvodů podporován a považován za luxusní formu zábavy a proto je získávání a rozšiřování příslušné klientely finančně velmi zajímavé.

Na kanálu Fishing&Hunting Channel se můžete těšit z mnoha loveckých zážitků a příběhů od tradičního lovu vysoké zvěře v Evropě až po lov šelem v Africe, seznámíte se s mnoha způsoby lovu, novým vybavením a technikami pro začátečníky i zkušené lovce. Loviště a okouzlující přírodní scenérie poskytnou každému krásné a dobrodružné zážitky.


Technické údaje:

• Satelit: Intelsat 10-02 (1.0W)
• Vysílací frekvence: 12 718 MHz
• Polarizace: Vertikální
• Symbol Rate: 18 400
• FEC: 3/4
• Kódování: Nagravision 2


Pohled do programu Fishing&Hunting Channel:

• Špičkové dokumentární filmy jsou věnovány vyhledávaným rybářským a loveckým oblastem z celého světa.
• Místním střediskům rybaření a lovu se věnují místní špičkoví odborníci na rybaření a lov.
• Jsou připravovány reportáže z posledních rybářských soutěží – místních i z celého světa.
• Představujeme poslední novinky ve vybavení pro rybáře a lovce a návody, jak je co nejlépe využít.
• Praktické rady pro oba sporty – nechte si poradit od těch nejlepších. Skvělé tipy pro lov a rybaření přímo od profesionálů


Několik vybraných pořadů:

Jak úspěšně muškařit
Sledujte Garyho LaFontaina a Dicka Sharona, jak na vybraných místech vyrážejí na ryby. Tato dvě videa jsou věnována různým vodním prostředím – malým říčkám, středním vodním tokům, klidné vodě v jezerech a divoké vodě. Jistě budete rádi sledovat a přitom se učit, jak chytat ryby na suchou mušku, na larvu, na rozence a streamery. Grafické ukázky srozumitelnou formou vysvětlují strategie a taktiky.

Rybařské umění: Top Pesca
Neporušená krajina s mořem, řekami a jezery je skvělým prostředím pro dokonalé spojení přírody a sportu. Několik odborníků a světových šampiónů v rybolovu se s vámi podělí o nové techniky a staré triky pro dobrý úlovek. Pořad nabízí podrobný popis sladkovodních a
mořských ryb a poskytuje užitečné informace, které vám pomohou provozovat tento oblíbený sport a stát se skutečnými odborníky.

Botham chytá na mušku
Ian Botham a host z řad osobností chytají na mušku na slavných řekách v Anglii, Skotsku a Walsu. Každá epizoda nejen zachycuje vztah Iana a jeho hosta, ale také poskytuje seriózní i nevážné informace o řece a její historii chytání ryb na mušku. Během let se Ian setkal s populárními osobnostmi ze sportu, hudby a televize, které s ním mají společný zápal pro rybaření a staly se jeho celoživotními přáteli. V této sérii se objeví Eric Clapton, Chris Tarrant, Gareth Edwards a Mike Atherton. Jednotlivé epizody sledují Iana a jeho přítele, jak se s trochou soupeření pouštějí na některé z nejlepších vod do lovu lososů nebo pstruhů na mušku. K těmto řekám patří Tweed, Tyne, Spey, Towy, Test a Meon. Seriál je neobvyklý tím, že není zaměřen pouze na samotné chytání na mušku, ale také nabízí pohled na neznámé stránky slavných osobností. Pořad odhaluje jejich vášeň pro rybaření, proč je důležitou součástí jejich života a proč si i při svém zaneprázdnění vždy najdou čas zajít na ryby.

Muškaření z břehů
Dozvíte se, co vlastně znamená pobřežní chytání na mušku. Poznáte, jak zábavné může být rybaření v oblastech, jako je velký záliv v jižní Kalifornii, krásná laguna na východním pobřeží Floridy, skalnaté úseky, úžiny a ústí u pobřeží na ostrově Rhode Island, neuvěřitelná řada míst pro rybaření v Bostonském zálivu a dlouhé míle písečných mělčin s třiceticentimetrovou hloubkou na jižním pobřeží Texaského zálivu.

Lovcova pýcha
Lovec vede a stará se o smečku chrtů, jak káže tradice francouzské šlechty. Se svou náladovostí a přímočarým způsobem řeči je Pierre Bertier správným příkladem této představy o mužích. Po celý rok ho můžete vidět, jak se stará o své psy, vychovává je, cvičí a vede během honu. Vede, s autoritou a láskou, celou skupinu nadšenců a učí je, jak rozpoznat jelení stopu a jak se starat o psí boudy a stáje. Těm všem je odměnou lovecké představení s koňmi, oblečení z těžkého gabardénu, štěkající smečka a divoký běh v lesích. Vyžaduje to celý rok odříkání – žádný soukromý život, časné vstávání, hudební zkoušky a diplomacii ve vztahu k sousedům.

Poslední lov na lišku
Lov má hluboké kořeny v tradici a nyní bude součástí historie, protože v Británii platí zákaz honů na lišku.V tomto působivém dramatu ze skutečného života budeme sledovat rodinu Berekelyů, jejíž lovecké kořeny sahají do dvanáctého století a toto je poslední sezóna. Členové rodiny bydlí ve středověkém zámku, který je tou správnou kulisou pro neobyčejnou rodinu a její tradici honů. Probíhá poslední sezóna, která byla zahájena ve velkém stylu na druhý svátek vánoční, ale později je přerušena parlamentem, který přijímá zákon zakazující hon na lišku. Vidíme, jak emoce lovců vyplouvají na povrch, když se chystají na několik posledních příležitostí, kdy ještě budou na své vlastní půdě svobodni.

Střelba – pouze pro celebrity
Tato série je tvořena čtyřmi hodinovými reportážemi věnovanými každoročním sportovním soutěžím Charltona Hestona, kde probíhá střelba na holuby, líčení pastí na zvěř a soutěž ve střelbě z ručních zbraní. Soutěží zde takové osobnosti, jako je Chuck Norris, Robert Conrad, Richard Crenna, Luke Perry, Dennis Franz, Erik Estrada, Tom Selleck, Jason Priestley a Robert Stack, abychom zmínili alespoň několik.

Lovečtí psi
V tomto seriálu lovci znovu objeví rozmanité rasy loveckých psů celého světa – jejich vlastnosti podle prostředí a lovné zvěře a podle zemí či oblastí. Každý film představuje standardy rasy, krátkou historii jejího vzniku, zemi nebo oblast původu, podmínky pro chov a výcvik a hlavní chovatele nebo sdružení, která prodávají nejkrásnější psy. Budeme je sledovat při práci a jejich lovecké schopnosti bude komentovat specialista. Bude to také příležitost, jak prostřednictvím dokumentárního filmu objevit oblast a krásu přírody při lovu.


Připraveno ve spolupráci IKO Cable s.r.o., 17. 5. 2008


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 5   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.05.2008 • Německé vydání „Fox Channel” ze satelitu a v kabelových sítích
20.05.2008 • Astra 19,2° východně: Premiere připravuje „Eurosport 2”
19.05.2008 • World Team Cup na Galaxii sport
18.05.2008 • Představujeme: DoQ (dokumentární kanál) [ 2 ]
15.05.2008 • Víkendový program SPORT 5 ve znamení DTM a FIA GT [ 1 ]
15.05.2008 • Rozšíření dopravního zpravodajství programu SPORT 5

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  ide na internete 

03.11.2008 19:59 • neregistrovaný
najdem tento kanal niekde aj na internete aby som ho mohol pozerat cez internet,ked mozte tak poradte rad by som si ho pozrel.
 
 
  Kanál F&H bol prestahovaný na tento nový tp. 11785 

27.07.2008 22:07 • neregistrovaný
Kanál F&H bol prestahovaný na tento nový tp. 11785 28000 H 5/6
 
 
  Hm, tak ty reklamy se projevi az se ty kanaly 

19.05.2008 19:12 • neregistrovaný
Hm, tak ty reklamy se projevi az se ty kanaly zacnou oficialne vysilat pro lidi a ne "do zdi" jako ted. Ty spolecne verze me uz zacinaji stvat! Je to sama kvantita a kvalita je ta tam. Je pravda, ze je tak u nas aspon sirsi spektrum kanalu, ale za jakou cenu! Aspon drzim palce takovemu tematickemu kanalu, jako Sport5!!! Ciste tematicky, jen pro CZ/SK trh, super kvalita obrazu a zvuku (na CS Linku). Jen at jsou dalsi takove u nas! At se tu nemusi tahat ten odpad z vychodu.
 
 
  Zatim co jsem videl vekove oznaceni miniaturni a 

19.05.2008 16:46 • neregistrovaný
Zatim co jsem videl vekove oznaceni miniaturni a nebo vubec-vetsinou bile, takze neni prilis rusive. Mam takovy dojem, ze reklamy nevedou, jinka je to rumunsko, madarsko, cesko, slovensky kanal, takze by asi nestihali reklamy prepinat :-))), hlavne z tech madarsko-rumunskejch :-). Zdaj se ciste dokumentarni bez ruznych jinych pi*****. Ale jeho nejvetsi strasak je kvalita, hlavne obrazu. Ale mezi porady jsou ukazky na dalsi prog. schema v rumunstine, madarstine a cestine-tak se zda, ze uz pribirame i rumuny, to sme to dopracovali, nedavno jeste CR,SR,HU a ted tohle. At si udelaj svoje dementni verze HU,RO a nas nechaj zit.
 
 
  Reklamy a jine madarstiny... 

19.05.2008 08:39 • neregistrovaný
Ted otazecka tykajici se techto kanalu madarske skupiny, jak to vypada s madarskyma reklamama na saponaty uprostred kanalu? Budeme se tedy nervovat pri sledovani xkrat preruseneho poradu jako u AXN nebo to bude ciste dokumentarni? A co vekove oznaceni? Nevite neco blizsiho?
Dekuji za odpoved!
 
 
Celkový počet komentářů: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist