Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 21:24:17   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Bundesliga zrychluje tempo - na Telly uvidíte všechna utkání, i zápas favoritů na titul mezi Bayernem a Dortmundem

  Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 22.05.2020


Německá první a druhá Bundesliga odehraje během 10 dnů 3 soutěžní kola. Telly odvysílá všechny zápasy v přímém přenosu na stanicích DIGI Sport. Od pátku do středy čeká na fanoušky maratón celkem 35 přímých přenosů z obou německých soutěží včetně zápasu vedoucích týmů Dortmundu s Bayernem. Další ligové kolo pak přijde na řadu o následujícím víkendu. Fotbaloví fanoušci, kteří nejsou zákazníky Telly, si mohou přístup k zápasům Bundesligy zajistit zakoupením krátkodobých balíčků Sport na jeden den, tři dny nebo celý týden.


Program 27. kola německé Bundesligy začíná v pátek městským derby Hertha Berlín – Union Berlín na stanici DIGI Sport 1 HD ve 20:25 hodin. Dalších 5 zápasů je na pořadu v sobotu, kdy na DIGI Sport 1 HD uvidí diváci od 15:25 hodin atraktivní utkání Mönchengladbach - Leverkusen následovaný soubojem Bayernu s Frankfurtem od 18:25 hodin. Kolo uzavřou 3 utkání v neděli včetně zápasu mezí Mohučí a RB Lipsko s českým útočníkem Patrikem Schickem, vysílá DIGI Sport 1 HD od 15:25. Od pátku do neděle se hraje i 2. Bundesliga, celkem 8 utkání, všechna jsou k vidění ve vysílání Telly.

Fotbalisty Bundesligy čeká náročný týden, protože už v úterý a ve středu odehrají 28. kolo, ve kterém hned v úterý 26. 5. dojde na duel mezi Dortmundem a Bayernem, začátek v 18:25 hodin na DIGI Sport 1 HD. „K utkání chystáme studio, které začíná o půl hodiny dřív,“ zve na zápas Vladimír Rusnák, ředitel Telly. „Půjde o mimořádně důležitý zápas. Bayern vede tabulku o 4 body a do konce Bundesligy zbývá oběma týmům už jen posledních 8 utkání. Podle mnohých právě nadcházející vzájemný duel rozhodne o budoucím držiteli německého mistrovského titulu,“ dodává Rusnák.

Souběžně s Bundesligou se hraje v týdnu 2. Bundesliga, do které poprvé po čtrnáctidenní týmové koronavirové karanténě nastoupí tým Drážďan v sestavě s Josefem Hušbauerem, který je v Drážďanech na hostování z pražské Slávie. Drážďany, které jsou v tabulce poslední a bojují o udržení v druhé nejvyšší německé soutěži, čeká těžký zápas na hřišti prvního Bielefeldu. Pro českého fanouška určitě zajímavý zápas začíná ve středu 27. 5. v 18:25 na DIGI Sport 2 HD.


Jak sledovat zápasy na Telly

Všechny stanice DIGI Sport v nabídce Telly jsou samozřejmě k dispozici zákazníkům, kteří mají balíček Střední nebo Velký, případně balíček Sport. Zákazníci s balíčkem Malý mají v nabídce program DIGI Sport 2 HD.

Sportovní fanoušci, kteří se chtějí na Bundesligu dívat a nejsou ještě zákazníky Telly, si mohou na víkend pořídit některý z denních balíčků Sport, s kterými dostanou kompletní sportovní nabídku Telly včetně všech Digisportů.


SPORT na 1 den SPORT na 3 dny SPORT na 7 dní
80 Kč 100 Kč 150 Kč

Denní balíčky lze objednat jednoduše online přes portál moje.telly.cz, jsou dostupné okamžitě a pouze přes Telly aplikace (Samsung Smart TV, Android TV, chytré telefony nebo počítač).


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP, a všechny daně, včetně daně z příjmu, společnost odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový manažer Telly
Miroslav Novák, LAMA ENERGY GROUP, 21. 5. 2020



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.05.2020 • Nazí trosečníci čelí velké výzvě – musí přežít v divočině 21 dní úplně sami
22.05.2020 • Zábavné sportovní disciplíny na Sport1 a Sport2
21.05.2020 • Viasat History: Skutečný a mrazivý příběh čarodějek ze Salemu má nové zpracování
21.05.2020 • TLC uvádí limitovanou sérii oblíbeného pořadu 90denní snoubenci, která zobrazuje její účastníky v době koronavirové pandemie
18.05.2020 • Vyberte si z široké palety dokumentů na Prima ZOOM
15.05.2020 • Restart sezóny - Bundesliga pokračuje už o víkendu a přímé přenosy z velkého fotbalu uvidí diváci na Telly

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist