Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 11:48:20   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 27. 5. 2020 – návrat premiérových dílů a speciální stream pořadu

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 23.05.2020


Náměstek ministra zdravotnictví Roman Prymula, herci Eva Burešová a Marek Lambora a sportovec Adam Ondra se představí v Show Jana Krause. Navíc poprvé v historii nabídneme unikátní online přenos z natáčení pro tisícovku diváků. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte v televizi ve středu 27. května ve 21.35 na Primě. O den dříve, 26. května od 19.30, můžete sledovat exkluzivní stream ze show.


Roman Prymula – náměstek ministra zdravotnictví. Jeden z hlavních protagonistů koronavirové epidemie v Česku překvapil před několika dny vyjádřením, že jeho působení v úřadu pravděpodobně skončí na konci května. Co se týká jeho budoucnosti, byla premiérem Prymulovi nabídnuta nově vytvořená funkce vládního zmocněnce pro zdravotnictví. Oblíbený profesor hygieny, epidemiologie a preventivního lékařství se předtím veřejně vyjádřil takto: „Nabídek mám spoustu, takže se nebojím, že bych neměl kde pracovat. Chtěl bych se angažovat u komerčních výzkumů, což jsem dělal dvacet let.“


Eva Burešová a Marek Lambora – herci a hlavní protagonisté seriálu Slunečná. Jsou mladí, krásní, úspěšní. V současné době u nás neexistuje nikdo, kdo by měl oddanější publikum. A za všechno může seriál Slunečná, kde on hraje Janka, ona jeho milou, Týnu. Oba jsou ovšem úspěšní i mimo televizní obrazovky. Burešová zpívá v muzikálech Karlínského divadla a příležitostně vystupuje s kapelou, Lambora je v angažmá Divadla na Vinohradech, kde momentálně zkouší hlavní roli v Baladě pro banditu. O divadle ve vztahu k rychle nabyté televizní popularitě říká: „Je to docela znát. Hrajeme pátou sezonu hru Romeo a Julie, což je úplně první představení, které jsem tam nazkoušel. Pochopitelně, po těch pěti letech návštěvnost začala skomírat. Ale k mojí velké radosti najednou začínáme tenhle kus opět vyprodávat.“ Seriál Slunečná se po vynucené koronavirové pauze vrátil opět k natáčení – jak se točí za ztížených podmínek, Marek Lambora s Evou Burešovou v SJK určitě řeknou.


Adam Ondra – profesionální lezec. Už v listopadu roku 2019 bylo po závodu v Toulouse jasné, že Adam Ondra bude závodit na olympiádě v Tokiu. Na hry se kvalifikoval jako jeden z prvních českých sportovců, navíc v lezení, které mělo mít jako olympijská disciplína letos premiéru. Jenže do Ondrovy intenzivní přípravy i snu o pěti kruzích zasáhl koronavirus a následně rozhodnutí, že se kvůli němu olympiáda o rok odkládá. Sportovce to ovšem nikterak nerozhodilo, věří si, trénuje dál a asi jako jeden z mála odklad ve výsledku vítá: „Olympiáda je o hlavě, a když budu psychicky odpočatější, možná nebudu cítit takový tlak,“ říká Ondra. S ohledem na současnou situaci se lezec víc vrátil k tréninku v přírodě, s nímž v původně plánované olympijské sezoně úplně nepočítal. „Čím víc toho stihnu na umělé stěně nalézt, tím lépe. Lezecký styl se dnes na stěnách dost liší od lezení na skalách, které se rozhodně nedá brát jako trénink,“ dodává lezec, o němž s uznáním píšou například i v New York Times.


Exkluzivní stream

V souvislosti s opatřeními proti šíření koronaviru se do Divadla Archa od 26. května dostane jen omezený počet diváků, přesto se natáčení SJK může zúčastnit až tisíc diváků. S nimi se počítá i do budoucna. Diváci vždy byli pro Show Jana Krause tím nejdůležitějším, proto se produkce pořadu rozhodla vyjít jim v této nelehké době vstříc. Nyní lze natáčení pořadu sledovat živě z domu a bez roušky.

Na stránce https://showjanakrause.online/home je umístěno tlačítko určené ke koupi vstupenky na stream. Na něj divák klikne, provede jednoduchý online nákup vstupenky, a může se tak zúčastnit natáčení, která budou probíhat vždy v úterý od 19.30. První stream se uskuteční 26. května. Online přenos má pro diváky hned několik výhod – mohou zůstat doma, a zároveň být v Divadle Archa, uvidí Show Jana Krause v den jejího natáčení, tedy o den dříve než v televizi, navíc v nesestříhané podobě. A rovněž nemusejí mít obavu, že se na ně v předprodeji nedostane.

Virtuální divadlo, v němž probíhá stream, má kapacitu 1000 diváků a vstupenka na první online představení 26. května je k dostání za zvýhodněnou cenu 150 Kč.

Užijte si start premiérového dílu s nabitými hosty!


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.05.2020 • S původní tatrovkou Karla Lopraise po stopách slavné rallye - ČT odvysílá dokument Sen o Dakaru
24.05.2020 • Dva zajímavé dokumentární kusy na Prima ZOOM
21.05.2020 • Triumf Slovana v Pohári víťazov pohárov po 51 rokoch opätovne na obrazovkách RTVS
20.05.2020 • Prima Partička se vrací na Primu reprízami s oblíbenými hosty
19.05.2020 • Česká tleská: ČT spouští nový projekt na podporu kulturních akcí
19.05.2020 • SuperStar vstupuje do živých finálových kôl! Desiatka finalistov bude v nedeľu bojovať na TV Markíza

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist