Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 16:35:31   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Slovak Telekom, Digi Slovakia a T-Mobile Czech Republic rozširujú svoje dlhoročné partnerstvo s Discovery Inc.

  Autor: Slovak Telekom/DIGI Slovakia/T-Mobile Czech , e-mail: info@telekom.sk Přidané: 01.06.2020


Slovak Telekom, Digi Slovakia a T-Mobile Czech Republic, nadviazali strategické partnerstvo so spoločnosťou Discovery, vďaka ktorému operátori ponúknu divákom okrem prémiového obsahu dostupného na kanáloch Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC, Travel Channel, Animal Planet, Fine Living, Investigation Discovery, Discovery Science a Discovery Turbo Extra taktiež špeciálny vzdelávací obsah dostupný cez VOD služby a Eurosport 4K.


Vďaka tomu zákazníkom týchto operátorov neuniknú ich obľúbené športové súťaže, ako sú všetky štyri tenisové Grand Slamy, ATP turnaje, najväčšie cyklistické preteky roku vrátane Tour de France alebo Olympiády. Tento prémiový športový obsah bude naviac v budúcnosti dostupný v ešte atraktívnejšej a pôsobivejšej UHD kvalite.

Diváci si môžu súčasne vychutnať obľúbené programy zachytávajúce skutočný svet, ako sú Zlatá horúčka (Golden Rush, DC), Zničená minulosť (Blowing Up History, DC), NASA & SpaceX: Cesta do budúcnosti (NASA & SpaceX: Journey to the Future, DC), Dr. Pimple Popper (TLC), 90 dní do svadby (90 Day Fiancé, TLC), Ako si vybrať správne šaty (Say Yes to the Dress, TLC) alebo Bizarné jedlá s Andrewom Zimmernom (Bizarre Foods with Andrew Zimmern, Travel Channel).

Lucie Bayer, Senior Manager, Distribution & Business Development Discovery CEEMCA, uviedla: „Z nášho rozšíreného partnerstva s T Mobile Czech Republic, Slovak Telekom a Digi Slovakia sme naozaj nadšení. Nachádzame sa v situácii, kedy ľudia omnoho viac ako predtým potrebujú kvalitný obsah, a my sa tešíme z množstva populárnych programov a významných športových udalostí, ktoré sa znovu vrátia na obrazovky. Náš rozsiahli vzdelávací obsah novo dostupný na vyžiadanie uspokojí každú zvedavú myseľ, či už ide o fanúšikov známych tvári z programov MythBusters (Boriči mýtov) alebo Irwinovci, o nadšencov do staviteľstva, vedy alebo detských kuchárskych súťaží alebo divákov zaujímajúcich sa o prvé pristátie na Mesiaci. Vďaka budúcemu spusteniu kanálu Eurosport 4K na českom a slovenskom trhu dokážeme uspokojiť divácky dopyt po prémiovom obsahu v tej najlepšej kvalite. Naše rozšírené partnerstvo so spoločnosťami T-Mobile, Slovak Telekom a Digi Slovakia sú jasným dôkazom kvality, ktorú našim divákom prinášame. Zároveň je to veľký krok pre náš lokálny rozvoj a myslím si, že našich fanúšikov v Českej a Slovenskej republike čaká ešte veľa ďalších skvelých noviniek.“

Andrej Miklánek, vedúci televízneho obsahu a rozvoja TV služieb v spoločnostiach Slovak Telekom a T-Mobile Czech Republic, uviedol: „Máme radosť, že ako najväčší slovenský multimediálny operátor a najrýchlejšie rastúci hráč na poli TV služieb v Českej republike môžeme svojim zákazníkom ponúknuť možnosť sledovať širokú paletu exkluzívnych a originálnych programov z oblasti dokumentaristiky, životného štýlu, filmov a samozrejme aj bohatý športový obsah na kanáloch Eurosport. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu, vrátane nového vzdelávacieho obsahu v našej videotéke a na nový Eurosport 4K.“


O spoločnosti Slovak Telekom

Slovak Telekom je najväčší slovenský multimediálny operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Svoje produkty a služby ponúka pod značkou Telekom jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom prostredníctvom pevnej i mobilnej siete. Na trh prináša medzinárodné poznatky, inovatívne riešenia a najnovšie technologické trendy. Slovak Telekom je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom Europe B.V. s 100% podielom akcií.


O spoločnosti Discovery

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) je globálny líder v zábave inšpirovanej reálnym životom, ktorý poskytuje služby záujmovo orientovaným divákom po celom svete a ponúka im obsah, ktorý inšpiruje, informuje a baví. Discovery dodává každý rok viac ako 8 000 hodín originálneho programu a vedie v kategórii veľmi obľúbených obsahových žánrov vo svete. Discovery je dostupný v 220 krajinách a teritoriách a takmer v 50 jazykoch, je inovátorom platforiem a k divákom sa dostáva na všetkých typoch obrazoviek, vrátane produktov TV Everywhere, ako je napr. portfolio aplikácií GO; direct-to-consumer streamovacie služby, napr. Eurosport Player a MotorTrend OnDemand; digital-first a spoločenský obsah od Group Nine Media a strategická aliancia s PGA TOUR na vytvorenie medzinárodného domova pre golf. Portfolio prémiových značiek spoločnosti Discovery zahrňuje Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet a Science Channel a patrí k nim i OWN: Oprah Winfrey Network v USA, Discovery Kids v Latinské Americe a Eurosport, predný poskytovateľ kvalitných, lokálne obľúbených športov a Home of the Olympic Games across Europe.


Pavel Ďurík, Hovorca pre korporátne záležitosti, Slovak Telekom, 1. 6. 2020


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.05.2020 • Zařazení programu Hobby TV do nabídky Skylinku
30.04.2020 • Filmové kanály Československo a Be2Can se od 4. 5. sloučí na FilmEurope +
29.04.2020 • Skylink investuje do nových a vlastních programů pro zkvalitnění nabídky
29.04.2020 • Telly zařazuje do nabídky program CNN Prima News
27.04.2020 • Prima ZOOM má široký dokumentární záběr
09.04.2020 • SES zabezpečuje celosvětovou satelitní distribuci BVN TV

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist