Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 20:20:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Prima rozjela Slunečné léto

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 15.07.2020


Přes prázdniny si oblíbené seriály daly pauzu, ale aby diváci nebyli smutní zase až tak moc, připravili si pro ně herci ze Slunečné pořádnou letní pecku. Ta se bude objevovat, a hlavně bude slyšet, na televizi Prima v rámci letní kampaně – Slunečné léto. Autorem chytlavého hitu Slunečné léto je jeden z protagonistů seriálu – Roman Tomeš.


„Nápad na to složit nový letní song vzešel z Primy, respektive od Josefa Duckého, který se o nás stará v rámci kontaktu s médii. Myslím si, že ho to napadlo poté, co slyšel můj duet s Evou Burešovou Ty a já,“ prozrazuje zrození nové letní hitovky seriálový Tony.

Od prvotního nápadu až k poslední tečce na nahrávání to trvalo zhruba měsíc. „Byla to pro mě docela výzva, protože jsem nedostal žádné mantinely. Požadavek byl jediný – aby to byl příjemný, svěží letní hit. Bylo to těžké, ale na druhou stranu jsem měl ve skládání velkou svobodu,“ přiznává Tomeš, který ani po odevzdání a schválení nové slunečné pecky ještě nebyl stoprocentně spokojený. „Nakonec se na světlo dostala až třetí verze. Tu jsem udělal za půl dne a musím říct, že to většinou tak bývá. Když má něco být, tak to vznikne samo a rychle. Mám z toho radost a strašně moc se těším, až to uslyší diváci. Myslím, že se nám to jako týmu ze Slunečné moc povedlo a bude to mít na fanoušky hezký dopad.“

Písnička Slunečné léto je výjimečná hlavně tím, že si v ní brouklo na patnáct herců ze Slunečné. „Bára Jánová, Marek Lambora, Eva Burešová a já jsme ústřední hlasy a pak nás krásně doplnili Terezka Brodská, Lucka Benešová, Václav Knop, Jan Šťastný, Filip Blažek, Dana Batulková, Lucka Polišenská, Natálie Grossová, Ondra Pavelka, Pavla Tomicová a Markétka Chládková,“ vyjmenovává Roman Tomeš.

„Moc mě to bavilo, i když jsem se toho docela bála. Z veřejného zpívání mám trochu strach, jinak doma si zpívám pořád – i falešně,“ usmívá se po natočení ve studiu Bára Jánová. „Roman mi hodně pomohl, protože si mě vzal pod křídla a já si to u něj doma nejdřív zkusila, abych věděla, do čeho jdu. Naostro ve studiu už to byla zábava,“ přiznává herečka, po které do této chvíle nikdo nechtěl, aby zpívala. „Jen ve škole jsme měli nějaké představení. Jinak jsem se hrozně styděla – potřebovala jsem prolomit ten blok. Takže když mi zavolali, jestli bych to nenazpívala, byla jsem vlastně ráda a řekla si, že teď je ta šance.“

Do neprobádaných pěveckých vod vstoupila i Lucie Benešová, která to ve studiu pořádně rozjela. „Za zpěvačku se nepovažuji, a tak to pro mě byla docela výzva. Řekla jsem si, proč ne? Jsem pro každou legraci a nazpívat společnou písničku seriálu je třeba jedna z nich.“ Lucie přiznává, že i když herecky toho má dost za sebou, tak u tohoto výkonu měla motýlky v břiše. „Bála jsem se, abych intonovala a nezkazila jim to. Záhy jsem ale pochopila, že je to víc na pohodu než na výkon. Dostala jsem pokyn, abych to rozjela. Tak se i stalo a pak mi řekli, že jsem to rozela nejvíc ze všech. Ale já poslouchala jen instrukce,“ směje se seriálová Róza, která se těší na výsledek a doufá, že se nový song stane hitem. „Vůbec jsem netušila, že Roman skládá, o to víc jsem byla překvapená. Povedlo se mu to!“

To seriálová Týna o muzikálnosti Romana Tomeše věděla a na letní pecku se moc těšila. „Když jsem byla malá, měla jsem ráda skladbu Beggin od Madcona. To je mé léto se sestrou v Itálii a doufám, že Slunečné léto se stane hitem pro ty letošní prázdniny,“ přemýšlí Eva Burešová, která by si ráda střihla duet s Bruno Marsem nebo Herrym Stylesem. „Kdybyste na ně někdo měl číslo, tak jim o mě řekněte, díky,“ usmívá se herečka, která je i ostřílenou zpěvačkou, a nazpívat letní písničku pro tedy ni byl snadný úkol.

Celé natáčení trvalo tři dny a ve studiu společně s písničkou vznikl i klip, který budou diváci moct vidět na obrazovkách televize Prima v průběhu celého léta. „Určitě musím poděkovat i producentovi Jirkovi Vidasovi, který se postaral o nahrání a kompletaci písničky a zaranžoval ji,“ vysvětluje Roman Tomeš, který dostal ještě větší chuť na skládání nových songů. „Když jsme byli v nahrávacím studiu, hodně mě překvapil třeba Václav Knop, jak je skvělý. Oni byli popravdě všichni výborní. Hodně mě bavila i Pavla Tomicová, s tou bych se nebránil udělat duet. Byl by to určitě veselý song. No, možná, že kdybychom spolu měli i něco milostnějšího, tak by to mohlo být zábavné.“ Roman Tomeš se zkrátka nebrání ničemu.


Skupina Prima v návaznosti na velký úspěch seriálu Slunečná připravila kampaň Slunečné léto, se kterou se může veřejnost setkávat jak na televizních obrazovkách, tak i mimo ně. Od začátku léta mohou diváci vídat televizní spoty a letní identy (IDs) s tvářemi seriálu, nechybí ani nový letní slunečný hit od Romana Tomeše. Herci Slunečné se také během prázdnin vydávají ve speciálním Slunečném busu na roadshow po dětských táborech a kempech. Volné chvíle u vody či na prázdninách pak zpestří Slunečné hry či Slunečné křížovky.

„Seriál Slunečná se stal doslova diváckým fenoménem, každý díl průměrně sledovalo 1 375 000 diváků (share 32,36 %) v CS 15+, přičemž každá epizoda zvítězila nad nezpravodajskými pořady konkurenčních televizí po 20. hodině. Tato rekordní čísla nás velice těší, a proto jsme se rozhodli, že pohodovou slunečnou atmosféru přeneseme i do letní kampaně, IDs a dalších komunikačních aktivit, včetně merchandisingu. Věříme, že toto pozitivní naladění kampaně se na diváky přenese i mimo televizní obrazovky a bude je doprovázet po celé léto,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima.


Klip: https://www.youtube.com/watch?v=I2KyvIN6jc4
TV spot: https://youtu.be/obJ8k3I1uyA
IDs: https://youtu.be/DOk2jqcQIGg; https://youtu.be/DYghPTIVfUU


Gabriela Semová, Head of Corporate and Internal PR, FTV Prima, 14. 7. 2020


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.07.2020 • Gabriela Partyšová a Aleš Lehký – nová moderátorská dvojice Snídaně s Novou
15.07.2020 • Jaro na ČT art: nejúspěšnější od spuštění kulturního kanálu
14.07.2020 • Televízia JOJ má za sebou ďalší úspešný týždeň
13.07.2020 • Show Jana Krause - 15. 7. 2020
12.07.2020 • Výměna dětí! Biser Arichtev natáčí seriál Kukačky, který zastihne rodiče v nelehké situaci
10.07.2020 • Media Club i skupina Prima překonaly v červnu rekord

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist