Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 16:22:05   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Covid 19: Svět v nebezpečí na Discovery Channel

  Autor: Media:list/Discovery , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 11.08.2020


V neděli 30. srpna 2020 ve 22:00 a 23:00 hodin uvede Discovery Channel premiéru dvoudílného dokumentu reportérů polského Superwizjeru s názvem Covid 19: Svět v nebezpečí (Covid 19: The World in Danger), který je silným a poutavým svědectvím boje s pandemií a jejích dopadech jak ve vyspělých zemích, jako jsou Velká Británie, USA nebo Itálie, tak těch rozvojových, jako jsou Indie, Írán nebo Ekvádor.


Tentokrát se autoři podívali konkrétně na to, jak pandemie ovlivnila životy lidí na celém světě. Zničující obrázek posledních čtyř měsíců přináší příběhy ze všech koutů naší země – od informátorů, kteří varovali úřady o šíření viru, až po přední lékaře a zdravotní sestry, kteří každý den riskovali své životy.


Dokumentární portrét světa nacházejícího se uprostřed pandemie

Na jaře 2020 musel celý svět reagovat na šířící se epidemii koronaviru. To, co zpočátku vypadalo jako lokální nebezpečí, se postupně rozšířilo na všechny kontinenty a přineslo s sebou utrpení, smrt, hlad a chaos. Svět se během několika měsíců změnil.

Autory dokumentu, který vznikl za bezprecedentních okolností během globální izolace způsobené pandemií koronaviru, jsou reportéři jednoho z nejlepších polských publicistických investigativních programů Supewizjer. Filmaři ve svém dokumentu líčí životy lidí, kterým šíření viru zásadně změnilo životy. Díky svým mezinárodním kontaktům přinášejí příběhy z celého svět od Číny, Itálie, Velké Británie, USA, Ekvádoru a Indie. Film tak ukáže v mnoha případech vzácné, ale také drastické a někdy až šokující záběry a odhalí dosud neznámou dimenzi pandemie.

Dokument je výsledkem společné, extrémně náročné práce celého týmu Superwizjeru i mnoha dalších novinářů. Materiály byly pořízeny a zpracovány během globální karantény. S odbornými analýzami různých zdravotnických, ekonomických a antropologických odborníků, kteří demonstrují různé přístupy v boji s touto nemocí, je tak dokument Covid 19: Svět v nebezpečí univerzálním příběhem a obrázkem světa na jaře 2020.


O společnosti Discovery

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) je globální lídr v zábavě inspirované reálným životem, který poskytuje služby zájmově orientovaným divákům po celém světě a nabízí jim obsah, který inspiruje, informuje a baví. Discovery dodává každý rok více než 8 000 hodin originálního programu a vede v kategorii velice oblíbených obsahových žánrů ve světě. Discovery je dostupný ve 220 zemích a teritoriích a téměř v 50 jazycích, je inovátorem platforem a k divákům se dostává na všech typech obrazovek, včetně produktů TV Everywhere, jako je např. portfolio aplikací GO; direct-to-consumer streamovací služby, např. Eurosport Player a MotorTrend OnDemand; digital-first a společenský obsah od Group Nine Media a strategická aliance s PGA TOUR pro vytvoření mezinárodního domova pro golf. Portfolio prémiových značek společnosti Discovery zahrnuje Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet a Science Channel a patří k nim i OWN: Oprah Winfrey Network v USA, Discovery Kids v Latinské Americe a Eurosport, přední poskytovatel kvalitních, lokálně oblíbených sportů a Home of the Olympic Games across Europe.


Michaela Celárková, Media:list, 10. 8. 2020


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.08.2020 • Svět se mění a řeky s ním - dokumentární série Mocné řeky na Viasat Explore
12.08.2020 • Formule 1 exkluzivně na Sport1 a Sport2 až do roku 2023
09.08.2020 • Pátrejte po dobrodružství na Prima ZOOM
07.08.2020 • Mont Ventoux Dénivelé Challenge - první Monument roku Milán-Sanremo
04.08.2020 • Elitní turnaj PGA Championship 2020 na Sport1 a Sport2
03.08.2020 • Viasat History: Hirošima a Nagasaki - kaňky na historii USA i Japonska

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist