Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 20:11:41   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Formule 1 exkluzivně na Sport1 a Sport2 až do roku 2023

  Autor: AMC/PR.Konektor CZ , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 12.08.2020


Společnost AMC Networks International - Central and Northern Europe prodloužila svůj kontrakt na vysílání Formule 1® v České republice a na Slovensku o další tři sezóny. Diváci Sport1 a Sport2 se tak mohou těšit na živé přenosy všech závodů královské disciplíny až do konce roku 2023.


Exkluzivní sportovní obsah během každého závodního víkendu prezentovaný špičkovým týmem komentátorů a expertů, to je vysoký standard, na který si diváci stanic Sport1 a Sport2 za poslední roky zvykli a dokáží ho náležitě ocenit. Stanice Sport1 a Sport2 v Čechách a na Slovensku dynamicky rostou. Sledovanost přímých přenosů Formule 1 v letošním roce narostla o 30 procent ve srovnání s loňskou sezónou. I v následujících letech se diváci mohou těšit na téměř 14 hodin akce během každého závodního víkendu, včetně tréninků, kvalifikace, studia se zajímavými hosty i podpůrných seriálů FIA Formule 2 a GP3.

Levente Málnay, Senior Vice President společnosti AMC Networks International - Central and Northern Europe, se k této transakci vyjádřil: „V České a Slovenské republice soustavě nabízíme nepřekonatelný sportovní obsah prémiové kvality. Obnovené partnerství staví na silném vztahu Formule 1 a sportovních stanic AMCNI CNE z posledních let. Jsme hrdí na to, že jsme si zajistili tento korunovační klenot sportovních práv pro nadcházející roky, a že můžeme zůstat referenčním bodem pro všechny fanoušky motorsportu v České republice a na Slovensku.“

Michaella Snoeck, Head of Media Rights Formula 1, dodává: „Jsme potěšeni, že můžeme rozšířit naše partnerství s AMCNI CNE, protože poskytují vysoce kvalitní vysílání fanouškům F1 v České republice a na Slovensku, kde popularita tohoto sportu neustále roste. Toto rozšířené partnerství znamená, že v době, kdy sport vstupuje do vzrušující nové éry, fanouškům F1 v regionu neuteče ani vteřina akce během závodního víkendu v průběhu dalších tří sezón.“

Kromě Formule 1® mají možnost diváci Sport1 a Sport2, díky prémiovým akvizicím, sledovat i další pořady, jako jsou elitní golfový turnaj okruhu PGA ze San Francisca, šampionát cestovních vozů WTCR - FIA World Touring Car Cup, KHL, hokejovou CHL, fotbalovou kvalifikaci na Mistrovství Evropy UEFA, Ligu národů UEFA, špičkové fotbalové poháry Coppa Italia a Copa del Rey či házenkářskou Ligu mistrů EHF.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Barbora Hrubá, Account Manager, PR.Konektor, 12. 8. 2020


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.08.2020 • Druhá série dokumentů Divoká Kanada na Viasat Nature
12.08.2020 • Svět se mění a řeky s ním - dokumentární série Mocné řeky na Viasat Explore
11.08.2020 • Covid 19: Svět v nebezpečí na Discovery Channel
09.08.2020 • Pátrejte po dobrodružství na Prima ZOOM
07.08.2020 • Mont Ventoux Dénivelé Challenge - první Monument roku Milán-Sanremo
04.08.2020 • Elitní turnaj PGA Championship 2020 na Sport1 a Sport2

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist