Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 10:26:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Spoločnosť UPC uvádza Digitálnu poradňu

  Autor: PR Press UPC BROADBAND SLOVAKIA , e-mail: info@upc.sk Přidané: 18.06.2008


Všetko čo ste chceli vedieť o digitálnych službách, ale nemali ste sa koho spýtať

Bratislava 18.6.2008 – Odpovede na otázky o službách digitálnej káblovej televízie, internetu či telefónie budú môcť záujemcovia od štvrtka získať v Digitálnej poradni UPC, na zákazníckom stredisku spoločnosti UPC Broadband Slovakia v Bratislave.


Technici spoločnosti UPC budú v nej každý štvrtok od 15:00 do 18:00 poskytovať informácie a odpovede na špecifické otázky, ktoré s rozvojom digitálnych služieb zaujímajú stále viac užívateľov. Záujemcovia tu získajú informácie o všetkom, čo chceli vedieť o digitálnych službách, ale nemali sa koho spýtať.


„Cieľom Digitálnej poradne pre všetkých je okrem iného popularizácia digitálnych služieb, o ktorých verejnosť stále nemá dostatočné a správne informácie, prípadne má k dispozícii povrchné údaje, ktoré u niektorých ľudí vzbudzujú z digitálneho veku obavy. Našou snahou je zbaviť ich týchto obáv, aby sa mohli sami presvedčiť, že digitálne služby sú jednoducho pre všetkých. Chceme preto odpovedať na otázky týkajúce sa praktického využitia jednotlivých služieb, ktoré v návodoch na použitie nenájdete. A to bez ohľadu, či ide o digitálnu TV, internet alebo telefóniu,“ povedal prevádzkový riaditeľ spoločnosti UPC Broadband Slovakia Robert Ťavoda.

Ako dodal, mnoho užívateľov televíznych či telekomunikačných služieb kladie otázky, ktoré si vyžadujú odborný technický výklad. S cieľom poskytnúť im pomocnú ruku, spoločnosť UPC sa rozhodla každý štvrtok poskytovať túto poradenskú službu. Najčastejšie otázky možno podľa R. Ťavodu rozdeliť do troch hlavných skupín. Prvú tvoria otázky zamerané na technickú podporu pri pripájaní rôznych telekomunikačných zariadení, televíznych set top boxov či rekordérov v domácnosti.

Druhá skupina otázok súvisí so situáciami, ktoré vznikajú nesprávnym používaním zariadení užívateľom. Ide najčastejšie o prípady, keď užívateľ použije nevhodné alebo nekvalitné káblové rozvody, rozbočovače atď. Tretiu skupinu predstavujú špecifické otázky užívateľov typu „Aký je rozdiel v obraze medzi HD ready a Full HD; aký je bitrate alebo čo potrebujem na sledovanie HDTV?“

Spoločnosť UPC Broadband Slovakia je poskytovateľom digitálnych triple play služieb (TV, internet, telefón), vrátane digitálneho televízneho vysielania s vysokým rozlíšením (HDTV). Ponuka digitálnej káblovej televízie UPC Digital obsahuje až 84 televíznych programov všetkých žánrov, z toho 4 programy v HD kvalite (HBO HD, Filmbox HD, National Geographic HD a Voom HD).

Záujemcovia o služby spoločnosti UPC sa môžu viac informácií dozvedieť na zákazníckych strediskách UPC, na telefónnej Infolinke 02 / 594 22 222, u svojho obchodného reprezentanta ako i na internetových stránkach www.upc.sk a www.chello.sk.


Jaroslav Kolár, hovorca UPC Broadband Slovakia


UPC Broadband Slovakia, s.r.o.

UPC Broadband Slovakia, s.r.o. patrí medzi vedúce spoločnosti na Slovensku, poskytujúce služby televízie (digitálnej, analógovej a satelitnej), širokopásmového vysokorýchlostného internetu a telefónie. UPC je „triple play“ operátorom, služby televízie, internetu a telefónie poskytuje prostredníctvom jednej siete, cez jednu zásuvku v domácnosti. UPC Broadband Slovakia je súčasťou spoločnosti Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB), divízia UPC Broadband.


O UPC Broadband

UPC Broadband je európska divízia spoločnosti Liberty Global, Inc. vedúceho svetového medzinárodného prevádzkovateľa káblovej televízie. UPC ponúka televízne internetové a hlasové služby približne 10 miliónom zákazníkov v 10 európskych krajinách. Víziou spoločnosti je sprístupniť úžasný, niekedy však komplikovaný digitálny svet jednoducho pre každého. UPC zamestnáva v Európe takmer 15 000 pracovníkov usilujúcich sa o to, aby do služieb poskytovaných spoločnosťami UPC vnášali jednoduchý a osobnostný ľudský prístup.


PR Press UPC Broadband Slovakia, 18. 6. 2008


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 4   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.06.2008 • Fotbalové Euro 2008: digitální kabelová i satelitní televize UPC zaznamenávají zvýšenou poptávku
02.06.2008 • Pozvánka na Brno Digital Show 2008 (13.-14.6.2008)
15.05.2008 • Tématem nedělního pořadu pořadu Média a svět na ČT24 budou Média veřejné služby z Českokrumlovské mediální konference [ 2 ]
14.05.2008 • Červnové filmové lahůdky na Cinemaxu [ 5 ]
13.05.2008 • TV Jetix přichází s novinkami [ 2 ]
11.05.2008 • Na návštěvě v: uplinku CS Linku v Praze na Kavčích horách [ 6 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Mimochodem,abych tuto službu jen nepomlouval tak 

19.06.2008 08:30 • neregistrovaný
Mimochodem,abych tuto službu jen nepomlouval tak při četnosti a statistice oprav vychází ,že 90% vad vzniká u zákaznika.Většinou se jedná ozásahy do rozvodů v bytě při rekonstrukci,vadné propojovací kabely mezi zásuvkou a televizí příp.dvb-c boxem.A vůbec největším hříchem jsou nedotažené f- konektory při internetovém připojení takže kolikrát Vám na opravu internetu po kabelu postačí klíč č.11.Zbývajících 10 % připadá na vadně nast. zes. výpadky napájení,poruchy na serverech rušení atd.
 
 
  Nejlepšími odborníky u teto služby jsou jejich 

19.06.2008 08:10 • neregistrovaný
Nejlepšími odborníky u teto služby jsou jejich obchodníci.Ti technikum radi jak mají co nejrychleji provést připojení zákaznika.Tzn. natáhnout koax po chodbě volně,provrtat dírku u dveří a koax položit v pokoji na koberci vedle skřini.Žadné stěhováni,upevnění kabelu příp.stěhování nabytku atd.Jen co nejrychleji to připojit napsat zakázku a pryč,aby z toho byly penízky.
Pokud u této služby budou vládnout jen obchodníci a nekvalitní dispečink tak tato služba nebude nikdy kvalitní a jejich poradnu si můžou strčit za klobouk.
 
 
  a poradia mi ako mam pochopit ich politiku 

19.06.2008 07:54 • neregistrovaný
a poradia mi ako mam pochopit ich politiku predavania nekvalitnych sluzieb, kde UPC ponuka zvuk s nizkym bitrate, co sa neda na velkych reproduktoroch pocuvat a ponukaju obraz, ktory nieje v digitalnej kvalite, skor v digitalnej nekvalite. Ma vobec nejaky program co vysielaju rozlisenie 720x576??? upc sa da prirovnat k video podcastingu.. hanba..dufam ze mi tam poradia teda..
 
 
  derek 

18.06.2008 11:39 • neregistrovaný
To bude zas v UPC neblito.
 
 
Celkový počet komentářů: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist