Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 23:49:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Žhavé novinky i návrat oblíbených seriálů! Na co se na Nově můžete těšit na jaře?

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 19.01.2021


Televize Nova tento rok slaví své 27. narozeniny a diváci se opět mohou těšit na atraktivní programové schéma. Úplnou novinkou bude seriál Anatomie života, který představíme na konci ledna a bude vyprávět životní osudy čtyř sestřiček z traumatologického oddělení. Chybět ale nebudou ani nové díly tradičních seriálů Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 a Specialisté.


Kdy začínají vaše oblíbené pořady a seriály?

Anatomie života

Zbrusu nový seriál Anatomie života vypráví osobní příběhy čtyř žen – Táni, Emy, Jany a Heleny – sestřiček na traumatologickém oddělení. Ty kromě profesního života spojuje i přátelství. Hrdinky jsou každá v jiném věku a každá z nich řeší témata blízká divákům své generace. Nebudou chybět ani dramatické zápletky. Hlavní hrdinky společně prožívají zklamání, bolest i vyčerpání. I k jejich životu samozřejmě patří láska, radost a úspěch, a i na to se mohou diváci těšit. Seriál se odehrává převážně v adrenalinovém prostředí oddělení traumatologie, je tedy nejen plný napětí a specifického humoru, ale velmi důležitou roli v něm hrají také silné emoce. Přitom se nevyhýbá ani eticky kontroverzním tématům, která popisuje z různých úhlů rozdílným pohledem všech zúčastněných. Podívejte se na ukázku ze seriálu a na průběh natáčení. Rozhovor s hlavními hrdinkami najdete zde.

Od 26. ledna každé úterý ve 20.20.


Tvoje tvář má známý hlas

Oblíbená show Tvoje tvář má známý hlas se i v roce 2021 vrátí na obrazovky televize Nova. Diváci se tak opět můžou těšit na naprosto skvěle propracované proměny a dokonale ztvárněná čísla, samozřejmě nebude chybět ani pořádná zábava. V rámci osmé řady navíc dojde k několika změnám. Pořadem budou provázet hned dva moderátoři, a to Ondřej Sokol a Aleš Háma, který byl v minulé řadě porotcem. Tou největší změnou bude ovšem to, že v osmé řadě uvidíme ty nejlepší a nejoblíbenější účinkující napříč všemi minulými řadami, budou to zkrátka opravdoví šampioni. Rozhodně se tak máme na co těšit.

Od 7. března každou neděli ve 20.20.


Specialisté

Čtyři elitní policisté a týden co týden jeden trestný čin odehrávající se v kulisách Prahy. To jsou Specialisté – divákům televize Nova dobře známý detektivní seriál, bez kterého si už nedokážou představit pondělní večery. Fenomén, který se těší čím dál většímu zájmu a vyšší sledovanosti. Tým kriminalistů tvoří kapitánka Šafářová (Eva Leimbergerová), kapitán Beran (Jacob Erftemeijer), kapitán Kovář (Jiří Hána) a přísný major Strouhal (Martin Dejdar), který policejním operacím šéfuje. Premiérové jarní epizody zavedou Specialisty do různých prostředí. Například na kliniku asistované reprodukce, mezi mafiány nebo mezi drogově závislé. Zločin si totiž nevybírá... Ani v nových dílech nebude chybět napětí, momenty překvapení a také humor, který se projevuje především formou jiskření mezi hlavními hrdiny. Zkrátka, i tuto sezónu je na co se těšit, vidoe z nových dílů najdete zde.

Od 8. února každé pondělí ve 20.20.


Ulice

Seriál Ulice vstupuje do druhé poloviny své šestnácté sezóny. Ta opět přinese témata, která diváci důvěrně znají, ať už ze svých vlastních životů, nebo ze svého okolí. Lumír se bude vyrovnávat s odchodem milované partnerky a snažit se v životě jít dál už jen kvůli Lexíkovi – a vypadá to, že se u Nyklových konečně blýská na lepší časy. Magda se zamiluje a možná si dovolí popustit uzdu a žít život, který by si pro ni přála její maminka Zdenka. Mladá rodina Marečkových zažívá rodinné turbulence po narození miminka. Peškovy ovlivní záblesk minulosti v podobě chaty, kterou Amálka zdědí po zesnulém exmanželu Seidlovi, zatímco se Blanka bude muset poprat s démonem alkoholem. A jak to bude u Liškových? Bedřicha zklame Alice a Anča se zamiluje jako mladá holka. Klímovi se postupně zabydlují na novém místě a snaží se zvyknout si na změny, které jim stěhování přineslo. Jana i Bára zrovna prožívají složité vztahy s muži, a navíc se chystají na finální bitvu se zákeřným Marešem. Oblíbené uliční postavy tak opět poznají, že úspěch a štěstí nejsou zadarmo. Podívejte se také na to, co o nových dílech prozradila kreativní producentka Ulice.

Od 4. ledna, pondělí až pátek v 18.25.


​Ordinace v růžové zahradě 2

Ordinace v růžové zahradě 2 vstupuje se začátkem roku 2021 do poslední sezony. Statisíce fanoušků tohoto legendárního seriálu, který běží na televizních obrazovkách již více než patnáct let, se mají na co těšit, neboť je čeká velmi nabité jaro! Seriál z kamenické nemocnice jim nabídne přesně to, co na něm tak milují – vztahy, operace, napětí i emoce. Těšit se mohou na kvalitně natočené i věrohodně zahrané příběhy oblíbených hrdinů a divácky atraktivní mix nemocničních dramat a milostných propletenců oblíbených postav, a především – velkolepé finále, které v žádné televizi ještě neviděli! Během celého jara budou fanoušci každý čtvrtek opět sledovat příběhy milovaných kamenických hrdinů, jakými jsou Čestmír a Alena Mázlovi (Petr Rychlý a Michaela Badinková), Běla Valšíková (Zlata Adamovská) nebo Bobo a Heluš Švarcovi (Martin Zounar a Martina Randová). Do dramatických a vtipných situací se ale dostanou i jiní – otec a syn Márovi (Robert Jašków a Patrik Děrgel), Bibi Mrázková (Marika Šoposká), záchranář Marek (Štěpán Benoni) a další. A to není všechno – Ordinace v růžové zahradě 2 navíc očekává příchod dvou velkých hereckých hvězd – Petra Čtvrtníčka a Pavla Kříže.

Od 7. ledna každý čtvrtek ve 20.20.


Výměna manželek

Diváci televize Nova budou mít opět možnost nahlédnout do životů našich spoluobčanů. Oblíbená sonda do českých domácnostní je zpět v premiérových dílech. Jak stráví náhradní manželka deset dní v pro ni úplně cizí rodině často s naprosto odlišnými návyky? Chybět opět nebudou velká dramata, silné příběhy, ale i velmi vypjaté situace. Tentokrát se diváci dozvědí například to, jak si mladičká Káťa poradí v nestandardní rodině, kde v podstatě žije žena s dvěma muži, anebo jak zvládne svérázná Jana deset dní v nádražním domku v rodině bývalých bezdomovců. Příběhů rodin bude samozřejmě daleko víc, tak si je rozhodně nenechte ujít. Zde zjistíte, co všechno vás čeká.

Od 6. ledna každou středu ve 20.20.


Filmové premiéry

Z programové nabídky televize Nova si na jaře vyberou jak fanoušci černých komedií, hollywoodských trháků nebo dramatických příběhů, tak vyznavači romantiky a šťastných konců, protože na ně jako vždy čeká nespočet filmových i seriálových premiér. Příznivci velkých příběhů si přijdou na své u životopisného filmu Bohemian Rhapsody. Vin Diesel se už po osmé vrací na televizní obrazovky v dalším filmu ze série Rychle a zběsile. Tom Cruise se ve velkofilmu Mumie vydává do Egypta, kde spolu se svou kolegyní nachází dva tisíce let starý sarkofág s princeznou, kterou v něm za trest pohřbili za živa. Písně skupiny ABBA spojují dva příběhy, které se prolínají v pokračování úspěšného muzikálu Mamma Mia s podtitulem Here We Go Again! Na motivy světového bestselleru Gillian Flynnové byl natočen mysteriózní thriller Zmizelá s Benem Affleckem. Hlavní hrdinka se ztratí v den pátého výročí svatby a zoufalý manžel zorganizuje pátrací akci. Není za tím ale něco víc? Česká černá komedie Případ mrtvého nebožtíka je plná vtipu, gagů a odkazů na klišé a situace, které znají diváci z kriminálních filmů. Tým policistů ve složení David Novotný, Hana Vagnerová, Martin Pechlát a Lukáš Příkazký má na vyšetření vraždy „žádnej tejden, sedm dní“! Stihnou to? Pro milovníky akčních seriálů plných napětí je připravena další série Námořní vyšetřovací služby (Navy NCIS XVII).


​Internetové portály

Se zvýšeným úsilím se věnujeme vývoji našich digitálních platforem. Portál Voyo je plný nejen prémiového obsahu, tisíců filmů a seriálů a přímých sportovních přenosů, ale nabízí našim divákům také možnost zhlédnout jejich oblíbené pořady s až týdenním předstihem. Významně jsme zapracovali i na vizuální stránce a zlepšili funkcionalitu, takže věříme, že už nyní je pro uživatele mnohem příjemnější. Nova Plus bude pokračovat v propojování televizních značek s online obsahem. HbbTV bude kromě televizního programu všech stanic TV Nova opět přinášet aktuální zprávy, portál TN.cz nabídne v i novém roce prvotřídní zpravodajský servis a speciální projekty.


PR Press TV Nova, 18. 1. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.01.2021 • Špeciály relácií na Dvojke prinesú detailné informácie o vakcínach proti COVID-19 a nazrú aj do domova dôchodcov
19.01.2021 • TOP programom televízie sú Noviny TV JOJ
16.01.2021 • Juraj Bača ako zbojník Juraj Jánošík už v nedeľu večer na Jednotke
16.01.2021 • Show Jana Krause – 20. 1. 2021
12.01.2021 • Psi a kočky na Prima ZOOM
11.01.2021 • Slunečná sfoukává první svíčku na dortu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist