Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 16:14:46   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 27. 1. 2021

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 24.01.2021


Herečka Jitka Smutná, zpěvák Martin Schreiner a „bláznivá“ průvodčí Nikola Šponiarová se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 27. ledna ve 21.35 hod. na Primě.


Jitka Smutná – herečka, která profesně začala být nejvytíženější po šedesátce. Nyní, o několik let později, je Jitka Smutná na vrcholu popularity. „Mně to tak nepřijde. Já se musím každý den rvát. Ráno vstávám a všechno mě bolí. Kdybych se nerozcvičila, kdybych si neoblékla něco barevného, co mi udělá radost, tak nevím. Neohlížím se, jak žijí a oblékají se moje vrstevnice, vnímám svět, jako když mi bylo čtyřicet, jsem otevřená novým myšlenkám a podnětům, jako když mi bylo šestnáct, jsem i stejně naivní, zranitelná a tvrdohlavá. Vydávám se srdnatě vstříc pracovním rizikům a můj věk mě baví,“ hodnotí sebe samu s nadhledem. Ten ostatně hodně potřebovala i před několika lety, kdy veřejnosti prozradila, že soukromí již nesdílí se svým manželem, nýbrž s partnerkou. „Coming out byl svým způsobem protest. A taky jsem za něj dostala ,spravedlivou’ odplatu. Ne všechna periodika jsou seriózní a označení ,nejslavnější česká lesbička’ mě opravdu nadzvedává. Je to urážlivé, i když to některá média považují za pochvalu. Po takové tedy opravdu netoužím,“ vzpomíná na dobu nedávno minulou Jitka, která se v SJK představí nejen jako herečka, ale s kapelou Rodinná fúze i jako písničkářka.


Martin Schreiner – i když mu je teprve třiadvacet, je už Martin zkušeným zpěvákem a muzikálovým hercem. Poprvé se objevil na jevišti v devíti letech, když účinkoval v muzikálu Donaha! v pardubickém divadle. Ač to nejprve nevypadalo úplně snadno, profesní plány do budoucnosti si Martin před oběma rodiči obhájil a ti teď spolu s prarodiči patří mezi Martinovy věrné fanoušky. „U nás to bylo ze strany mamky vždycky v pohodě. Taťka měl nejdřív jinou představu – chtěl, abych studoval jinou střední, než studuju, abych pak šel na nějakou vysokou technického zaměření – ale teď, když už hraju i v Praze, asi pochopil, že to myslím s divadlem vážně,“ řekl v jednom z rozhovorů. V Praze se objevuje v ,company’ několika inscenací, například v Trháku, Mýdlovém princi nebo Muži se železnou maskou. Zeptáte-li se na Martina jeho slavnějších kolegů, všichni si jeho obličej, herecký projev, a především hlas s velkým rozsahem spolehlivě vybaví. Největší počet fanoušků si zpěvák zatím získal účastí v pěvecké soutěži.


Nikola Šponiarová – Bláznivé průvodčí, jak se nazývá na svém instagramovém účtu, si všimla dokonce americká MTV a jeden z jejích zábavných skečů odvysílala. A jak toto vtipné video, v němž originálním způsobem štípe v době koronaviru cestujícím lístky, vzniklo? „Všechna má videa byla natočená z pětiminutového nápadu. Nikdy jsem o tom nepřemýšlela. Jediné video, které jsem plánovala, bylo vlastně to, co mě ,proslavilo’. Šla jsem na první šichtu po nemoci a dva dny předtím jsem poprosila babičku, aby mi koupila rukavice na úklid. Koupací čepici a obracečku na řízky jsem měla doma,“ řekla vlakvedoucí v zatím jediném rozhovoru, který s ní byl publikován. Svou práci na železnici Nikola opravdu miluje a i její stinné stránky bere s humorem, někdy i s hurónským smíchem: „Nejhorší je trať na Beroun. Je v katastrofálním stavu. Arogantní cestující, kteří si myslí, že když má vlak deset minut zpoždění, tak nemusí předkládat jízdenku. Tak kde to jsme?! Kde je nějaká autorita vůči nám? Nás to taky nebaví, když jezdíme zpožděný, jenže my těch vlaků máme pak ještě několik! Oni z toho vlaku vystoupí, my ne.“


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 27. ledna ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.01.2021 • Víkendový televízny program RTVS sa tešil vysokej sledovanosti
24.01.2021 • Jak se dostat k něčemu opravdu dobrému na zub? To vymyslí medvědi Miška a Nedvěd v novém večerníčku ČT
22.01.2021 • RTVS sa v minulom roku tešila nárastu sledovanosti
21.01.2021 • Špeciály relácií na Dvojke prinesú detailné informácie o vakcínach proti COVID-19 a nazrú aj do domova dôchodcov
19.01.2021 • Žhavé novinky i návrat oblíbených seriálů! Na co se na Nově můžete těšit na jaře?
19.01.2021 • TOP programom televízie sú Noviny TV JOJ

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist