Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 07:46:55   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

ViacomCBS spouští streamingovou platformu Paramount+

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 27.02.2021


ViacomCBS oznámil spuštění nové streamingové platformy Paramount+. Služba hned od prvního dne nabídne katalog čítající přes 5000 hodin obsahu ke zhlédnutí od značek napříč portfoliem ViacomCBS pro všechny věkové kategorie. Dostupná bude od 4. března ve Spojených státech, v Kanadě a zemích Latinské Ameriky, v Evropě se jí pak jako první dočkají severské země, a to 25. března. Další lokace budou postupně následovat.


ViacomCBS představil investorům svou streamingovou strategii. S využitím silné nabídky společnosti napříč volnými, prémiovými i placenými segmenty a jejími existujícími službami Pluto TV a SHOWTIME® vytvoří vzájemně propojený ekosystém, který završí velmi očekávané spuštění Paramount+ 4. března.

„V dnešním světě zábavního průmyslu je ViacomCBS jedinou mediální společností, která se plně realizuje na všech polích streamingových služeb – volně dostupných, prémiových i placených,“ říká Bob Bakish, President and Chief Executive Officer, Viacom CBS, a dodává: „Spuštění Paramount+ rozšiřuje naše strategické portfolio o širokou placenou službu, která divákům nabídne vše, co milují, na jednom místě.“

Paramount+ nabídne obsah napříč žánry pro diváky všech věkových kategorií. Soustředit se bude na původní tvorbu Paramount+, filmové trháky, obsah od SHOWTIME a dětský obsah od Nickelodeon a Nick Jr., ale katalog nabídne obsah od všech značek skupiny ViacomCBS (BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Pictures nebo Smithsonian Channel), včetně lokální tvorby napříč žánry, jako jsou reality show, komedie, dokumenty a filmy. Obsah bude doplněn i o pořady od třetích stran. Skladba pořadů bude vždy tvořena na míru danému trhu s důrazem na to, aby si na platformě každý člen rodiny našel to svoje. Hned v den spuštění bude pro diváky připraveno 5000 hodin ikonického obsahu, který bude s postupem času narůstat.

„Paramount+ je atraktivní a diferencovaná streamingová nabídka pro všechny diváky, která je postavena na ikonickém portfoliu diváky milovaných značek a ikonických franšíz, jako jsou SpongeBob a Star Trek. V kombinaci s Pluto TV a SHOWTIME® služba posílí náš streamingový ekosystém a poskytne nám zásadní konkurenční výhodu k dosažení našeho cíle – zásahu uživatelů napříč všemi platformami, ve všech cenových relacích, s kreativitou, obsahem a zkušenostmi, které jsou bezkonkurenční,“ říká Tom Ryan, President and Chief Executive Officer, ViacomCBS Streaming.

Na vybraných trzích uvede Paramount+ exkluzivní původní tvorbu – The Man Who Fell to Earth, Mayor of Kingstown, Guilty Party, Halo nebo The Offer – a nabídne rozsáhlou knihovnu ikonických pořadů ViacomCBS IP i úspěšné franšízy napříč žánry. Většina mezinárodních předplatitelů bude mít k dispozici i seriály od SHOWTIME®, jako jsou Dexter, Ray Donovan, Aféra, Your Honor, The Comedy Rule nebo Útěk z vězení v Dannemoře. Paramount+ současně nabídne některé z největších světových franšíz pro děti, jako SpongeBob v kalhotách, Želvy Ninja, Dora průzkumnice či Tlapková patrola, které doplní velmi očekávané novinky Kamp Koral a Nick Studios‘ Astronauts.

Cena měsíčního předplatného se bude na jednotlivých trzích mírně lišit, ale Paramount+ bude mezinárodním divákům dostupný za příznivou cenu. Předplatné se bude pohybovat od tří dolarů za měsíc. Služba bude dostupná online na ParamountPlus.com, na mobilních zařízeních a připojených televizních zařízeních pak v aplikaci Paramount+ (pro iOS, Android, Apple TV, Google TV a Amazon Fire TV).


Hana Růžičková, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 25. 2. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.02.2021 • Telly spouští nové TV balíčky Sport online
19.02.2021 • SPI International představuje streamovací službu FilmBox+
13.02.2021 • HBO GO nově nabízí slovenský dabing i titulky
17.01.2021 • SCANDI 2021 proběhne online ve virtuálním kinosále Edisonline
04.01.2021 • Discovery a Vodafone oznamují uzavření klíčové partnerské dohody včetně nové streamovací platformy discovery+
11.12.2020 • Koncerty českých a slovenských hvězd u Vás doma - na Skylink Live TV

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist