Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 03:00:03   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

El Clásico zpestří fotbalovou sobotu, o vítězi španělské ligy stále není rozhodnuto

  Autor: BEAUFORT/Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 09.04.2021


Nejprestižnějším zápasem ve španělské LaLize je každoročně El Clásico. Jde o derby mezi týmy FC Barcelona a Real Madrid a vždy je to svátek mezi fotbalovými fanoušky po celém světě. Letos proběhne již 183. duel. Historicky první El Clásico se odehrálo 17. února roku 1929. Barcelona tehdy s Madridem prohrála 1:2.


V tomto prestižním derby je o trochu úspěšnější Real Madrid (75 vítězství), Barcelona zvítězila v 72 utkáních a zbývajících 35 zápasů skončilo remízou. Poslední El Clásico vyhrál v říjnu 2020 Real Madrid, když „udolal“ Barcelonu 3:1.

„O vítězi španělské LaLigy stále není rozhodnuto, Real Madrid na druhou Barcelonu ztrácí pouhé dva body, takže se v neděli dá očekávat vzrušující podívaná. Během dne budeme na kanálu Digi Sport vysílat dva hodinové dokumenty o slavném El Clásicu, samotný večerní zápas pak začne předzápasovým i pozápasovým programem,“ láká na souboj dvou elitních týmů Vlado Rusnák, ředitel televize Telly.

Program jednoho z nejočekávanějších fotbalových zápasů letošního jara si fotbaloví fanoušci budou moci naladit ve 20:30, kdy startuje Studio LaLiga. Letošní první duel dvou nesmiřitelných rivalů se hraje na stadionu Alfredo Di Stéfano v Madridu a samotný přímý přenos začíná pět minut před 21. hodinou. Duel můžete sledovat na stanici Digi Sport 1, kterou nabízí operátor Telly.

Druhý dubnový víkend přinese i další mimořádně zajímavý fotbalový zápas. V rámci britské Premier League se v neděli 11. dubna utkají týmy Tottenhamu a Manchesteru United (přímý přenos od 17:30 na stanici Premier Sport).


Sportovní balíček lze objednat jednoduše online

Jak sledovat (nejenom) tyto prestižní fotbalové zápasy? Jednoduše zakoupením balíčku Sport online od televizního operátora Telly. Balíčky lze v akční nabídce zakoupit na 14 dní za 150 Kč, na 30 dní za 200 Kč a na 365 dní za 2 000 Kč. Sportovní baliček objednáte jednoduše online na webu telly.cz/sport s platební kartou VISA, MasterCard nebo mobilními platbami Apple Pay a Google Pay s automatickou opakovanou platbou po skončení daného období.

Nové balíčky Sport online lze sledovat v širokém portfoliu aplikací, které Telly nabízí. V chytrých televizích Samsung, LG, Android TV, na Android set-top boxech, Apple TV, Xboxu, webových prohlížečích nebo mobilech a tabletech s operačními systémy Android, iOS a Windows 10. Sledovat lze až na 2 zařízeních.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly,
Martin Žemlička, Beaufort, 9. 4. 2021



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.04.2021 • Derby pražských "S" budou na O2 TV Sport poprvé v historii komentovat ženy
31.03.2021 • Na webu Déčka se spustil Velikonoční časostroj
31.03.2021 • Posolstvo Veľkej noci priblíži RTVS prostredníctvom bohoslužieb a programov s duchovnou tematikou
21.03.2021 • Jak správně třídit naučí děti zpívající popelnice
12.03.2021 • Prima rozšířila nabídku v iPrima Videopůjčovně o 30 českých legendárních filmů
27.02.2021 • ViacomCBS spouští streamingovou platformu Paramount+

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist