Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 23:14:07   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 21. 4. 2021

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 17.04.2021



Herec Martin Zounar, etnobotanik Ladislav Kokoška a dětští herci Viktor Sekanina a Theo Schaefer se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 21. dubna ve 21.35 hod. na Primě.


Martin Zounar – o nedostatek práce se populární herec strachovat nemusí. Obavy, které v poslední době má, jsou naštěstí příjemnějšího rázu. Kvůli současné situaci totiž musel odložit svatbu s psycholožkou Kateřinou. „Už jsme měli všechno naplánované. Šaty už se měly zkoušet, svatební diskotéka naplánovaná, prostě všechno. A dva dny před tím, než jsme odeslali pozvánky, tak to pískli,“ popisuje Martin vyhlášení nouzového stavu, který zastavil přípravy jejich dne D. Ani přechodné rozvolnění v létě páru bohužel nepřálo. „Zjistili jsme, že bychom tam mohli mít dva psy, dcery, ale svědkové už by se tam nevešli a oddávající by měl gumové rukavice. A já bych měl pocit, že jsem spíš na vyšetření prostaty. Nejdřív jsme to chtěli udělat takhle, pak jsme ale řekli ne! Vždyť je to poprvé. A já už se pak rozvádět nebudu,“ vtipkuje herec, který stále doufá, že si dle tradice do roka a do dne od zásnub stihne svou vyvolenou vzít. Do Show dorazí s jiným věrným parťákem – s dogou, o níž si naposledy s Janem Krausem povídal.


Ladislav Kokoška – etnobotanik a etnofarmakolog je vysokoškolským profesorem. Okusil několik velmi omamných exotických nápojů, které jej dostávají do jiných dimenzí vědomí. Tyto dvě činnosti se nemusí vylučovat, pokud je člověk vědcem a práci v terénu dokážete zúročit v bádání. Ladislav stojí jednou nohou v jihovýchodní Asii a na ostrovech v Pacifiku, druhou ve výzkumech v pražských laboratořích, kde se snaží své poznatky z cest využít mimo jiné pro farmaceutický průmysl. „Vypadá to, že jsme velmi blízko úspěchu,“ říká Ladislav o vyhlídce na patent nové formy antibiotik, jež by se inhalovala přímo do plic. „Snažíme se vyvinout těkavé antibiotikum účinné v plynné fázi pro léčbu plicních infekcí, i když se zatím inhalační aplikace v moderní medicíně zas tolik nevyužívá. Troufám si říct, že v tomto oboru patříme k vedoucím laboratořím nejen v Evropě, ale možná na světě,“ dodává k převratnému objevu vědec-dobrodruh, který v SJK určitě povypráví i o zážitcích spojených s konzumací omamného nápoje kava-kava, jenž připomíná pivo a marihuanu, ovšem bez následné kocoviny.


Viktor Sekanina a Theo Schaefer – dětští herci, kterým je teprve sedm a devět, ale už je na ulici pozná spousta lidí. Viktor a Theo totiž nedali divákům jednoho seriálu jinou šanci než se do nich zamilovat. Tak uvěřitelně a roztomile totiž role dětí zaměněných v porodnici hráli. „Na seriál se dívám. Někdy, když se vidím, tak si říkám, že jsem to mohl zahrát i lépe,“ říká Theo a připomíná scénu, kde musel plakat. „Dali mi umělé slzy. Zahrát to, že jsi smutný, je jednoduché. Jen na sobě nedáš znát, že jsi šťastný,“ popisuje bezelstně. Viktor k tomu kriticky dodává: „Také se mi zdá, že svoje scény bych mohl zahrát líp,“ říká s tím, že když se slyší v televizi, vůbec se mu nelíbí vlastní hlas. I záběry, v nichž má ve své roli kvůli Aspergerově syndromu záchvaty, se mu nesledují nejlépe. „Není mi to moc příjemné se na to koukat. Poradkyně mi před natáčením vysvětlila, že takoví lidé se například nedívají do očí,“ vzpomíná na svůj herecký debut.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 21. dubna ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 16. 4. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.04.2021 • Rekordní týden CNN Prima NEWS: sobotní vysílání k pohřbu prince Philipa zasáhlo 575 000 diváků, průměrný denní share byl 1,12 %
19.04.2021 • Aj počas uplynulého víkendu sa RTVS tešila vysokej sledovanosti
19.04.2021 • Markíza s večernými programami suverénne víťazila od piatka až do nedele
18.04.2021 • Haló, hlásí se redaktor Laufer v dokumentu České televize
15.04.2021 • TV Markíza odvysiela v sobotu priamy prenos z poslednej rozlúčky s britským princom Philipom
15.04.2021 • Najlepší slovenský futbal prichádza na VOYO: Skupina Markíza získala exkluzívne vysielacie práva na tri sezóny Fortuna ligy

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist