Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 14:58:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Svetoznáma reality šou prichádza na VOYO: Nájdite na Love Island lásku svojho života

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 22.04.2021


Svetoznáma reality šou Love Island sa už na jeseň stane exkluzívnou súčasťou ponuky čoraz obľúbenejšej streamovacej služby VOYO! Skupina mladých ľudí zo Slovenska a Česka si bude vo vile na Kanárskych ostrovoch nielen užívať slnko, more a spoločné úlohy a hry, ale pod dohľadom televíznych kamier hlavne hľadať lásku svojho života. A keď sa k tomu na konci pridá aj atraktívna finančná výhra, je jasné, že o zábavu bude postarané.


Počas Love Island spolu účastníci flirtujú, tvoria páry, niekedy ich zase rozbíjajú, zbližujú sa či formujú spojenectvá, a to všetko s jasným cieľom – nájsť lásku svojho života a dostať sa so svojím miláčikom až do finále! „Vo väčšine reality šou ide o zábavu, slávu a peniaze. To ponúkame aj my, ale chcela by som zdôrazniť, že hlavným motívom pre to, aby sa človek do castingu na Love Island prihlásil, by mala byť jeho túžba po láske a jej nájdení,“ hovorí Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Milióny mladých ľudí po celom svete túto šou skrátka milujú. A počas vysielania už niekoľko ľudí vo vile skutočne našlo svoju spriaznenú dušu, s ktorou zostali ešte dlho po skončení relácie, niektorí sa dokonca vzali a majú deti.

Jedným z príkladov je britský pár Camilla Thurlow a Jamie Jewitt, ktorí sa v roku 2017 dostali až do finále. Súťaž síce nakoniec nevyhrali, ale odniesli si oveľa viac – jeden druhého. Camilla, ktorá bola od začiatku považovaná za nie úplne typickú účastníčku reality šou, sa postupne stala miláčikom národa, a keď sa počas už rozbehnutého nakrúcania objavil vo vile Jamie, model pre značku Calvin Klein, láska na seba nenechala dlho čakať. Dodnes tvoria pár a majú polročnú dcérku Nell.

V rovnakej sérii sa objavili aj Jessica Shears a Dominic Lever. Jessica bola vylúčená spolu s iným účastníkom. Dominic skončil o zhruba dva týždne neskôr, ale po svojom vyradení nesmútil, pretože ho vzájomné city s Jess znovu spojili aj mimo ostrova, v ďalšom roku sa vzali a za ďalší rok sa im narodil syn.

Víťazi britskej verzie z roku 2016 Cara De La Hoyde a Nathan Massey spolu majú už dve deti. Kvôli žiadosti o ruku si Nathan pripravil romantické prekvapenie – vzal Caru späť do vily, kde sa zoznámili, a pomocou malej honby za pokladom s ňou prešiel všetky miesta, ktoré pre nich počas hry niečo znamenali.

Víťazný pár z roku 2020 Paige Turley a Finley Tapp sú tiež stále spolu. Paige v mladosti randila so známym britským spevákom a tohtoročnom objavom na Brit Awards Lewisom Capaldim, ale pravú lásku našla až v reality šou Love Island. Pár spoločne býva v Manchestri.

Zatiaľ bez potomkov, avšak so šteňaťom, si šťastne žijú vo svojom londýnskom byte finalisti série z roku 2020 Siânnise Fudge a Luke Trotman. Pár utvorili až v priebehu šou, neboli jeden pre druhého hneď prvou voľbou, ale stálo im za to si počkať, skúšať to, a nakoniec našli lásku jeden k druhému.

Love Island je horúca reality šou plná zábavy, slnka, romantiky a hľadania lásky v raji! Prihláste sa aj vy! Castingový TV spot: https://youtu.be/Qxk_r4m9Y4U


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 22. 4. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.04.2021 • Orange Slovensko pridáva od 1. mája do ponuky program TV Rik
16.04.2021 • Plyšový delfín Adolfeen chce vlastní talkshow na Prima COOL! Podívejte se na pilotní díl a hlasujte v anketě
09.04.2021 • El Clásico zpestří fotbalovou sobotu, o vítězi španělské ligy stále není rozhodnuto
06.04.2021 • Derby pražských "S" budou na O2 TV Sport poprvé v historii komentovat ženy
31.03.2021 • Na webu Déčka se spustil Velikonoční časostroj
31.03.2021 • Posolstvo Veľkej noci priblíži RTVS prostredníctvom bohoslužieb a programov s duchovnou tematikou

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist