Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 22:00:51   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Novinka z produkce HBO - minisérie THE WHITE LOTUS

  Autor: HBO Europe/HBO GO , e-mail: info@hbo.com Přidané: 16.05.2021



Šestidílná satirická minisérie HBO THE WHITE LOTUS z dílny Mikea Whitea (tvůrce seriálu Mé nové Já z produkce HBO), odehrávající se v luxusním havajském letovisku, bude mít premiéru v PONDĚLÍ 12. ČERVENCE. Seriál bude vysílán na HBO GO.


V hlavních rolích se představí Murray Bartlett (Hledání z produkce HBO), Connie Britton (Nashville), Jennifer Coolidge (2 $ocky), Alexandra Daddario (Temný případ z produkce HBO), Fred Hechinger (Osmá třída), Jake Lacy (Girls z produkce HBO), Brittany O‘Grady (Little Voice), Natasha Rothwell (Nesvá z produkce HBO), Sydney Sweeney (Euforie z produkce HBO) a Steve Zahn (Treme z produkce HBO). Seriál zachycuje zážitky několika hotelových hostů během jejich týdenní odpočinkové a omlazující dovolené v ráji. S každým dalším dnem však vychází najevo, že tito dokonalí turisté, usměvaví zaměstnanci hotelu i samotné idylické letovisko mají i svou temnější stránku.

V seriálu opakovaně vystupují také Molly Shannon (Rozvod z produkce HBO), Jon Gries (Dream Corp LLC), Jolene Purdy (WandaVision), Kekoa Kekumano (Aquaman) a Lukas Gage (Euforie z produkce HBO). Z řad zaměstnanců se seznámíme s puntičkářským manažerem letoviska Armondem (Murray Bartlett), se kterým to jde z kopce poté, co utrpí náhlý šok, a s pragmatickou manažerkou wellness centra Belindou (Natasha Rothwell), které náročný host způsobí kolotoč emocí. Mezi návštěvníky najdeme rodinu Mossbacherů – Nicole (Connie Britton) je úspěšná ředitelka, workoholička, která si nemůže pomoct a ke své rodině se chová jako k neposlušným zaměstnancům. Její manžel Mark (Steve Zahn) řeší jak nepříjemné zdravotní potíže, tak i komplex méněcennosti. Jejich pubertální syn Quinn (Fred Hechinger), společensky neohrabaný gamer, poprvé objevuje krásy přírody a jejich dcera Olivia (Sydney Sweeney) se svou kamarádkou Paulou (Brittany O’Grady), která je stejně prostořeká jako Olivia, cynicky hodnotí životní styl a hodnotový systém lidí kolem sebe.

Na dovolenou přijíždí také pohledný a privilegovaný Shane Patton (Jake Lacy) a jeho krásná nevěsta Rachel (Alexandra Daddario). Shane a Rachel jsou velmi zamilovaní, ale když se v tomto novém intimnějším prostředí začnou lépe poznávat, začnou se nad jejich láskou stahovat mračna obav. Ve chvíli, kdy je svou nevítanou návštěvou překvapí Shaneova vlezlá matka Kitty (Molly Shannon), jsou jejich pohádkové líbánky v troskách. Za láskou a tolik potřebnou masáží do hotelu sama přijíždí také Tanya McQuoid (Jennifer Coolidge), bohatá labilní žena, která se vzpamatovává ze smrti své matky.

THE WHITE LOTUS napsal a režíroval Mike White, producenty jsou Mike White, David Bernad a Nick Hall, koproducentem je Mark Kamine. Seriál se natáčel na ostrově Maui.


Pavla Brožková, PR HBO Europe, 14. 5. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.05.2021 • Filmový tip: Hejtři – islandský dokument o skandálu na Eurovizi 2019
04.05.2021 • Procházkův druhý zápas v UFC měl rekordní sledovanost
29.04.2021 • Najväčšia a najprestížnejšia MMA organizácia UFC prichádza na VOYO
22.04.2021 • Svetoznáma reality šou prichádza na VOYO: Nájdite na Love Island lásku svojho života
22.04.2021 • Orange Slovensko pridáva od 1. mája do ponuky program TV Rik
16.04.2021 • Plyšový delfín Adolfeen chce vlastní talkshow na Prima COOL! Podívejte se na pilotní díl a hlasujte v anketě

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist