Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 17:16:47   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

Eurosport je Domovem olympijských her v Evropě

  Autor: Media:list/Eurosport , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 24.07.2021


Eurosport nabídne sportovním fanouškům ještě větší zážitek z olympijských her v Tokiu 2020 než kdy dříve, a to zejména díky 7 speciálním bonusovým kanálům, Eurosportu 4K v ultra vysokém rozlišení a vylepšenému virtuálnímu studiu Cube. Hlavní kanál Eurosport 1 divákům poskytne živé zpravodajství o nezapomenutelných okamžicích ze světově nejpopulárnějších sportů a akcí. Sportovní fanoušci se mohou těšit na více než 250 hodin živého plavání, atletiky a moderní gymnastiky.


Vysílání Eurosportu se bude už tradičně soustředit na celoevropský program. Eurosport 2 ve 150 hodinách živého tenisu, fotbalu, šermu a házené představí některé z nejlepších živých akcí letošních olympijských her i nové olympijské sporty, mezi něž patří skateboarding, surfování a lezení. V letošním roce se navíc mohou tuzemští diváci těšit na speciální vysílání zaměřené na místní hrdiny a regionálně nejzajímavější sportovní disciplíny.

Letošní novinkou je spuštění 7 bonusových kanálů Eurosport 3 – Eurosport 9, které nebudou lokalizované, ale zaměří se na konkrétní sportovní disciplíny, jako je tenis nebo fotbal. Všechny bonusové kanály nabídnou živé přenosy v rozsahu od 70 do 250 hodin vysílání a budou k dispozici také předplatitelům aplikace Eurosport Player.

„Olympijské hry v Tokiu 2020 jsou jednou z nejočekávanějších sportovních akcí na globální úrovni. Těší nás, že jsme pro naše diváky i díky našim lokálním partnerům připravili vysílání v takovém rozsahu. Prostřednictvím Eurosportu 1, Eurosportu 2 i našich bonusových kanálů zajistíme, aby českým divákům neunikl žádný zásadní okamžik. Spoléháme také na skvělý tým místních komentátorů v čele se Štěpánem Škorpilem nebo Robertem Změlíkem. Pojďme si společně užit olympijské hry v Tokiu 2020!,“ říká Kenechi Belusevic, Discovery Senior Director Commercial & Business Development, CEEMEA & PayTV.


Regionální talenty a sportovní disciplíny

Vysílání Eurosport 2 se letos zaměří také na lokální hvězdy a sportovní disciplíny. Hned o víkendu po zahajovacím ceremoniálu se mohou čeští fanoušci těšit na tenisové turnaje, konkrétně v sobotu 24. 7. od 5:30 do 13:00 a v neděli 25. 7. od 6:00 do 13:00. Zvláště ve dvouhře a čtyřhře žen by v čele s favoritkami, jako jsou Karolína Plíšková, Petra Kvitová, Barbora Krejčíková nebo Kateřina Siniaková, Česká republika mohla zabodovat.


O společnosti Discovery

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) je globální lídr v zábavě inspirované reálným životem, který poskytuje služby zájmově orientovaným divákům po celém světě a nabízí jim obsah, který inspiruje, informuje a baví. Discovery dodává každý rok více než 8 000 hodin originálního programu a vede v kategorii velice oblíbených obsahových žánrů ve světě. Discovery je dostupný ve 220 zemích a teritoriích a téměř v 50 jazycích, je inovátorem platforem a k divákům se dostává na všech typech obrazovek, včetně produktů TV Everywhere, jako je např. portfolio aplikací GO; direct-to-consumer streamovací služby, např. Discovery+, Food Network Kitchen a MotorTrend OnDemand; digital-first a společenský obsah od Group Nine Media a strategická aliance s PGA TOUR pro vytvoření mezinárodního domova pro golf. Portfolio prémiových značek společnosti Discovery zahrnuje Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet a Science Channel a patří k nim i OWN: Oprah Winfrey Network v USA, Discovery Kids v Latinské Americe a Eurosport, přední poskytovatel kvalitních, lokálně oblíbených sportů a Home of the Olympic Games across Europe.


Michaela Celárková, Media:list, 22. 7. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.07.2021 • Letní olympijské hry 2020 budou pro Eurosport komentovat sportovní hvězdy a zlatí medailisté z celé Evropy
14.06.2021 • Roland-Garros zůstane na platformách Discovery - díky dlouhodobé dohodě s Francouzskou tenisovou federací (FFT)
16.03.2021 • Dokument z produkce HBO Europe COLLECTIVE má dvě nominace na Oscara
23.02.2021 • Společnost Discovery se stává globálním domovem Gira d´Italia
21.01.2021 • HBO Max oznamuje vedoucí tým pro Evropu, Střední východ a Afriku
12.12.2020 • Eurosport vyhlásí nejlepšího fotbalistu a fotbalistku roku - Star of the Year

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist