Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 17:33:42   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Seriál ze statku Slunečná od podzimu pokračuje ve své další sezóně

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 03.08.2021


Seriál ze statku Slunečná od podzimu pokračuje ve své další sezóně. Ta bude opět napínavá a zamilovaná. Chybět nebudou intriky, nenávist, ale ani spravedlnost a šťastné úsměvy. Po dramatickém jaru, které skončilo rozchodem Janka (Marek Lambora) a Týny (Eva Burešová), všichni správně tušili, že to nemůže dlouho trvat.


Janek s Týnou musí vyřešit problém okolo Predraga (Predrag Bjelac), aby mohla jejich love story pokračovat. Týna přece čeká Jankovo dítě! Všechno vypadá harmonicky, ale do plánu – svatba, děti a dovolená v Jugoslávii – promluví Johnova dcera Anna (Zuzana Kajnarová). Ukáže se totiž, že ji všichni podcenili a její návrat k rodině nebyl vůbec láskyplný. Anna se rozhodla, že se Johnovi a celé jeho rodině pomstí za to, že ji nechali jako malou v Německu. Samozřejmě, že to nese nejhůř Hana, protože ona svoji dceru miluje.

John Linhart (Maroš Kramář) najde překvapivou lásku, a když už vše vypadá, že klidný a rodinný život je na spadnutí, přijde velké vystřízlivění. A tak Hana (Eva Holubová), jako jeho ochránkyně, musí vyrazit do boje.

Na Slunečné se nečekaně objeví Božena (Regina Rázlová), matka Lídy (Dana Batulková), a rozhodně to není vítaná návštěva.

Tom (Filip Blažek) s Erikou (Kristýna Kociánová) před sebou mají krásný život. Nic na tom nemůže pokazit ani fakt, že se vedle Eriky objeví známá z mládí – Simona (Monika Timková).

Karolína (Denisa Nesvačilová) se rozhoduje, jestli se vrátí do Irska, nebo dá šanci lásce ze Slunečné.

Vilda (Lukáš Langmajer) se bojí, že se k němu Sylva (Bára Jánová) vrátila jen z toho důvodu, že je ředitel, a proto vymyslí s Jankem plán, který však moc nefunguje. Tak se rozhodne to rozstřelit svatbou. Vezme si Sylva tentokrát obyčejného řidiče?

Profesor (Jan Šťastný) musí s Rózou (Lucie Benešová) naposledy zabojovat proti svému synu Jirkovi, který se dostal na šikmou plochu, a zachránit svoji vnučku. Kratinovi mají doma nastěhované tři babky, což domácí pohodě nepřidá. Slaninová (Jana Stryková) se marně snaží dostat Pavla (Karel Zima) do práce. Řeháková (Martina Preissová) by ráda našla štěstí jinde, když na ni Aleš (Norbert Lichý) trochu kašle. Zuzana Dolejšová (Eva Decastelo) dostane Radka (Leoš Noha) do protialkoholní léčebny a doufá, že ho tím zachrání. Jenže rodinná firma nemůže zůstat ladem, a tak se na Slunečné objeví Radkův bratranec Libor Dolejš (Jiří Ployhar), který svého příbuzného nezapře a bude Zuzaně zatápět podobně jako Radek. Rokytová (Regina Řandová) se pokusí zbavit Rokyty (Josef Polášek), ale nakonec zvítězí láska.


Božena Topičová – Regina Rázlová

„Boženka si celý život říká Bóna. Je prima, vtipná a statečná. Není to úplně jednoduché být starý. Je rodič hledající své dospělé děti. Někdy je to těžké soužití pro obě strany a je třeba mít vůli k dohodě. A to nebývá lehké pro děti ani pro rodiče. Přišla na Slunečnou, protože se neobjevilo nic vážného, a možná ano. To záleží na místě, ze kterého tu věc posuzujete. Já osobně mám Bonu ráda, fandím jí a držím jí palce.“

Božena se po letech vrací na Slunečnou, a tím překvapí svoji dceru Lídu. A rozhodně to není plánovaná návštěva. Božena se jednoho dne objeví před jejím domem s kufry a bez domova. Rozkol mezi matkou a dcerou je ale tak veliký, že ji Lída k sobě domů nepřijme. Ale kvůli Janě Kratinové a ostatním drbnám je zatažena do dění kolem Boženy.


Simona Mrkvičková – Monika Timková

„Erika bude otevírat azylový dům a já se přihlásila na konkurz, jelikož hledá psychologa. Přijme mě a stanou se z nás velké kamarádky. Mám co hrát, dost se ta moje Simona proměňuje, a to mě baví. Všichni se mě na place ujali a bylo to moc fajn. Vesměs ale kolegy z různých projektů znám. Ta role je velmi zajímavá, na první pohled není znát, co skrývá pod povrchem. Na pohovoru, který Erika vedla, si se Simonou tak sedly, že se z nich staly velké kamarádky, ale…“

Simona se jednoho dne objeví na statku a má před sebou jediný úkol. Rozhodně to ale není nic milého. Přijela s jediným cílem – zničit Erice život. A má pro to vážné důvody.


Libor Dolejš – Jiří Ployhar

Libor je bratranec Radka (Leoš Noha) a objeví se na Slunečné jako jeho záskok. Radek byl totiž vyexpedován svojí ženou Zuzanou (Eva Decastelo) do léčebny, tak Libor nastoupil jako posila do jejich rodinné autodopravy. Jenže víc než v práci tráví Libor svůj čas v hospodě, mezi místními štamgasty. To se samozřejmě Zuzaně nelíbí, a občas tak zavítá do hospody, aby ho odtud vytáhla a on začal makat.


Josef Ducký, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 2. 8. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.08.2021 • Česká televize připravila nové dokumenty
03.08.2021 • Prima hvězdná sezóna startuje již 29. srpna 1. MISÍ
01.08.2021 • Musíme zajet na chatu. Bude tam Beretová, Chýlková, Myšička, Majer… a pohoda - v novém komediálním seriálu Osada, v září na ČT
29.07.2021 • Televizní sledovanost lámala v minulém roce rekordy v České republice i celé Evropě
27.07.2021 • Umění na Prima ZOOM
27.07.2021 • Pán profesor začne opäť vyučovať už od septembra, prináša aj exkluzívnu kolekciu oblečenia

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist