Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 30.03.2024 - 06:44:42   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 1. 12. 2021

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 28.11.2021



Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková, hudebník Jordan Haj a včelař Tomáš Dočekal se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 1. prosince ve 21.35 hod. na Primě.


Andrea Sestini Hlaváčková – moderátorka, a především tenistka, která nad hlavou vítězně držela řadu tenisových pohárů. Nejčastěji je Andrea dobyla ve čtyřhře, včetně dvou grandslamů, Turnaje mistryň a dvou týmových Fed Cupů. Když v roce 2012 vybojovala spolu s Lucií Hradeckou na londýnské olympiádě stříbrnou medaili, stala se miláčkem národa. A popularita stále rozesmáté tenistce překvapivě neklesla, ani když oznámila konec tenisové kariéry. Naopak jí v posledních měsících opět stoupla, a to díky účasti v taneční soutěži, kde vystoupila jako první tenistka vůbec. „Z tenisu jsem zvyklá stát i hýbat se poněkud jinak, než se vyžaduje v tanci. Přirozeně se hrbím, což tady nejde. A jakmile začnu tančit, dlouho pozici neudržím. Na parketu se chvílemi hroutím,“ hodnotí se Andrea jako tanečnice. S manželem, bývalým italským tenistou Fabriziem Sestinim, má tříletou dceru Isabellu. Žijí v Praze. „Pro něj je bydlení tady pochopitelně mnohem těžší, nejen kvůli jazykové bariéře. Oceňuje, jaký život – vzhledem k tomu, že vydělává v cizině – si v Česku můžeme dovolit. Ovšem v běžných situacích na naši mentalitu naráží, bojuje s ní. Já ji pak také vidím jeho očima kritičtěji, než kdybych žila s Čechem,“ vypráví Andrea. Zbývá dodat, že ani sportovní svět Andrea úplně neopustila, i když v něm nyní figuruje v jiné roli – od května je moderátorkou sportovní rozhlasové stanice.


Jordan Haj – hudebník a herec. Maminka je Češka, otec byl Izraelec arabského původu. Rodiče se potkali na studiích medicíny, po absolutoriu plánovali přesun do Izraele, hnutím osudu ale zůstali déle tady, a tak syn Jordan vyrůstal v Karlových Varech, a až v devíti letech se všichni přestěhovali do Izraele. „Máma měla slíbený Tel Aviv, táta ale dostal práci v Nazaretu. A později jsme se přestěhovali na sever do Akka,“ vypráví. Neobvyklé jméno dostal od českého dědy Vladimíra, který byl vášnivým fanouškem basketbalu a Michaela Jordana. „Během dospívání mě to celkem štvalo, protože jsem miloval Michaela Jacksona. Radši bych byl Jackson než Jordan,“ směje se hudebník, který se zpět do Česka přestěhoval po absolvování izraelského gymnázia. Napomohl tomu i fakt, že nechtěl nastoupit do tamní armády. I když byl jeho tatínek izraelský Arab, dospíval Jordan v prostředí židovském. Náboženství a neustále bublající napětí představovalo mnohá omezení v praktickém životě, což se teď Jordanovi propojilo s naší současností. „Koronavirové karantény se podobají něčemu, co si dobře pamatuju z Izraele. Tam bylo běžné, že se spousta věcí nesmí, někdy ani vyjít na ulici. A mně došlo, jak jsme tady v Evropě úplně jiní. Sebemenší omezení v nás vyvolává vztek,“ říká.


Tomáš Dočekal – včelař, co naučil lidi žít ve včelíně. Tomáš Dočekal nejprve udělal zásadní změnu v profesním životě, když se rozloučil s kariérou v korporátní firmě v Praze a odstěhoval se s rodinou natrvalo do Orlických hor. Začal tam včelařit tak vášnivě, až to hraničilo s posedlostí. Díky ní však během pandemie vymyslel a přivedl na svět unikátní zážitek – včelín, v němž bydlí lidé se včelami dohromady. Byl jediný, kdo celé myšlence věřil, ale ani to mu nebránilo ve snažení vytrvat. Když ho jeho žena v průběhu stavby v době šílené zimy zrazovala a říkala mu, že je úplný blázen, chtěl ji přesvědčit o opaku a vyslovil pro ni nečekaný cíl. „Uvidíš, bude to fungovat, a navíc společné bydlení včel a lidí v jedné maringotce je dostatečně bláznivé na to, aby se to dostalo do Show Jana Krause.“ Až později si manželé uvědomili, jak unikátní věc Tomáš vymyslel a vlastníma rukama postavil. Lidé mohou díky jeho obytnému včelínu dokonale splynout s přírodou, a ještě zdravotně těžit z přítomnosti včel.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 1. prosince ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.

Kraus je COOL – reprízy oblíbené show můžete sledovat také každé úterý ve 21.25 hod. na Prima COOL.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, FTV Prima, 26. 11. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.11.2021 • Vianočná a silvestrovská nádielka RTVS plná atraktívnych programov
30.11.2021 • Skupina Markíza predstavuje svoju vianočnú ponuku
26.11.2021 • Tisková zpráva z 20. zasedání RRTV, konaného dne 23. 11. 2021
26.11.2021 • Tlačová informácia zo zasadnutia RVR 24. 11. 2021
25.11.2021 • RTVS 20. decembra spustí novú športovú televíziu
25.11.2021 • 100. výročie narodenia Alexandra Dubčeka si RTVS pripomenie naprieč celým svojím vysielaním [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist