Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 08.05.2024 - 18:14:42   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Galaxie sport v novém dresu – Nova sport

  Autor: PR Press Galaxie sport , e-mail: info@galaxie-sport.cz Přidané: 09.09.2008




Populární sportovní program Galaxie sport mění po mnoha letech svůj název a od 4. října 2008 bude vysílat s logem Nova sport.


Galaxie sport zahájila vysílání 1. dubna 2002 a postupně si vybudovala pevnou pozici mezi českými a slovenskými tématickými televizními kanály. Na začátku letošního roku začal tento sportovní program
vysílat z nových prostor news centra TV Nova v Praze na Barrandově. Vysílaní se začalo odbavovat špičkovou HD technologií, která výrazně zlepšila obrazovou kvalitu a v blízké budoucnosti umožní tento program vysílat také v HD formátu.

Za 6,5 roku vysílání odvysílala Galaxie sport více než 5.000 přímých přenosů, vybudovala si redakční zázemí kvalitních sportovních komentátorů a získala mnoho programových akvizic do následujících let. Všechny úspěšné a populární programy i kompletní tým komentátorů, redaktorů a producentů budou provázet diváky i v novém dresu se značkou Nova sport.

Kromě změny názvu, čeká diváky mnoho dalších příjemných překvapení. Změnilo se logo, ze kterého je také znát návaznost na původní program. Tým grafických tvůrců připravil kompletní změnu grafiky stanice. Během půl roku intenzivní práce kreativního týmu vzniklo téměř 150 grafických znělek a předělů, které budou tvořit obal programu. Vytvořila se zcela nová animovaná grafika pro výsledkové tabulky, statistiky a zpravodajské šoty. Byla vyrobena také nová dekorace studia, ze kterého budou moderátoři uvádět studiové pořady a zpravodajské relace. Součástí změn je i zcela nová hudba od Michal Dvořáka, která bude dotvářet celkový dynamický projev stanice.

Vedle tradičních pilířů programového schématu jako jsou přímé přenosy ze soutěží NHL, Premier League, NBA, ATP Masters, MLB a NFL se na obrazovkách objeví prestižní anglický fotbalový pohár FA CUP. Fotbaloví fanoušci se mohou těšit na 60 přímých přenosů ročně včetně Superpoháru.

Pořádnou dávku anglického fotbalu završí i přímé přenosy zápasů anglické fotbalové reprezentace.

Novinkou ve vysílání Nova sportu budou i pravidelné sobotní přímé přenosy z francouzské fotbalové Ligue 1. Každý čtvrtek budou moci diváci Nova sportu sledovat fotbalová utkání španělského velkoklubu FC Barcelona z letošního ročníku Champions League nebo Primera División.

Samozřejmě nebudou chybět další oblíbené pořady, jako jsou přímé přenosy kvalifikace a tréninků Formule 1, přímé přenosy MS v motokrosu, švédské plochodrážní Elite Serie, kompletní seriál zámořské formulové série Indy Car Series, nový ročník LeMans Series, kompletní seriál prestižních turnajů ATP Masters včetně Turnaje mistrů, 12 vybraných golfových turnajů PGA Tour a Euro PGA, přímé přenosy z evropského šampionátu beachvolejbalu, basketbalové WNBA, ze světového boxu a další.

V programovém schématu sportovního kanálu Nova sport nebude chybět ani pravidelné sportovní zpravodajství. Každý den bude naše sportovní redakce připravovat aktualizovaný zpravodajský pořad SPORT EXPRES a hlavní večerní moderovanou relaci Sport 21, kde se představí čtveřice nových sportovních moderátorek.

Sportovní program Nova sport (Galaxie sport) má v současné době předplaceno více než 1 560 000 domácností v ČR a SR! To znamená, že ho může sledovat více než 4 000 000 diváků.

Děkujeme všem divákům Galaxie sport za jejich přízeň a věříme, že i pod novým názvem Nova sport připravíme sportovním nadšencům mnoho skvělých zážitků.


Marek Kindernay, Ředitel kanálu Nova sport


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 11   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.09.2008 • MAC TV s.r.o. získala licenciu na prevádzkovanie ďalšieho kanálu - JOJ PLUS [ 4 ]
10.09.2008 • Televízia TA3 oslávi 7. narodeniny
09.09.2008 • Hellas Sat se připravuje na zahájení provozu první řecké platformy HDTV na orbitální pozici 39° východně
09.09.2008 • Astra 2D, 28,2° východně: „BBC” vysílá „Paralympics” nekódovaně i na kanálu HD
08.09.2008 • Z1 vysílá 100 dní – připravila téměř 4 tisíce zpravodajských relací [ 1 ]
08.09.2008 • Chellomedia získala Spektrum, úspěšný dokumentární televizní kanál

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Tak sa mi zda, ze niekto nedaval pozor na 

21.12.2008 20:46 • neregistrovaný
Tak sa mi zda, ze niekto nedaval pozor na slovencine...
 
 
  Cristiano Ronaldo 

20.12.2008 20:19 • neregistrovaný
Cristiano Ronaldo tento rok vihral zase 1 miesto.Je najlepším footballistom z MANCHESTER UNITED.Rooney je tiež celkom dobrí hráč.Evra je tiež dobrí hráč.Edwin wan der sár je najlepší brankár na svete.
 
 
  Cristiano Ronaldo 

20.12.2008 19:51 • neregistrovaný
Cristiano Ronaldo vihral tento rok zase pohár za 1 miesto.Cristiano Ronaldo je najlepším footballistom v MANCHESTER UNITED.Aj Rooney je ťiež celkom dobrý footballista.
 
 
  Football 

20.12.2008 19:22 • neregistrovaný
Football je veľmi dobrý šport a tréner tam veľmo kričí.Musíťe tam dobre trénovať.
 
 
  Poker 

17.11.2008 13:05 • neregistrovaný
Dobry den,
som velky fanusik pokru a rad ho sledujem aj v televizii a neviem teda ci ste uz sledovali poker aj na vasej televiznej stanici, ale musim vam povedat, ze by ste urcite mali zmenit grafiku pretoze vobec nie je vidno karty, su strasne male a rozmazane, vobec sa neda rozoznat ake karty su vylozene na stole a s akymi kartami hraci hraju.... Najlepsiu grafiku maju na DSF... karty su dostatocne velke a zretelne... tento nazor maju vsetci ludia, s ktorymi som to konzultoval a to je aj dovod preco poker na galaxii nesledujeme.
S pozdravom Martin Hajdak hajdo@post.sk
 
 
  HDTV 

10.09.2008 08:49 • neregistrovaný
To je klasika HDTV v podání TV Nova. Umí se jen chvástat, ale skutek utek. Osobně tipuji, že jestli začnou vysílat v HDTV tak to bude někdy ke konci roku 2009 nebo leden 2010.
 
 
  HDTV 

10.09.2008 07:44 • neregistrovaný
Pan Kindernay na nejmenovaných stránkách říkal že na podzim roku 2008 budou některé vybrané přenosy v HDTV.Dnes jsem se dočetl kde pan Dvořák říká že budou vysílat v HDTV v roce 2009.To je tv NOVA,levá ruka neví co dělá pravá.
 
 
  normální stav 

09.09.2008 20:43 • neregistrovaný
když to nova koupila, tak by měla zabezpečit normální přístup pro normálního českého člověka a ne jako to provádí trade a techn. v rámci paketu za 2500 kč ročně, pak-li že to nova nezajistí, odebral bych jí licenci pro vysílání a jak to bude s reklamou , tauž se dere do vysílání při placení tohoto kanálu, práci čest
 
 
  @je to slabota 

09.09.2008 15:13 • neregistrovaný
Podrobně o programu se píše v dalším článku: Nova sport dnes představila svůj program. Není to zase tak špatné :-)
 
 
  je to slabota 

09.09.2008 15:09 • neregistrovaný
Pisal som do galaxie sport ci budu vysielat KHL a odpoved bola, ze uvazuju nad vysielanim dalsej hokejovej ligy, ale, ze teraz nie je strategicke, aby o tom informovali a hla co sa stalo? vysielaju velke h...., ale to sa dalo cakat...oproti minulosti nevidim nic nove iba kopu anglickeho futbalu..stara mudrost vravi vsetkeho vela skodi vsak? no tak ten kto ma rad anglicku "kopanu" ten je "ukojeny"...jedine co do vysielania pribudlo je francuzska Ligue 1, ale ta sa dala sledovat aj na Sport1 a zaznamy zapasov Barcy...prosim vas? ved to nie je nic extra a kazdy si ich pozrie v la lige nazivo na sport1 a v lige majstrov bud na dvojke,trojke alebo ct 2 a ct4..takze nicim ste neuchvatili mila galaxie sport..
 
 
  Zklamali mě,že nebudou vysílat KHL. 

09.09.2008 14:55 • neregistrovaný
Zklamali mě,že nebudou vysílat KHL.
 
 
Celkový počet komentářů: 11 / zobrazují se: 1 ... 11

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist