Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 14:30:02   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Podzima na tematických kanálech TV Nova: filmové premiéry i klasika s hvězdným obsazením

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 16.08.2022


Pět tematických stanic, nespočet televizních výprav napříč žánry pro celou rodinu. Diváci se mohou těšit na filmové hity na Nova Cinema; reality show, skutečné události, adrenalin i kutily na Nova Action; kultovní sitkomy na Nova Fun; romantické seriály a filmy na Nova Lady; oblíbené kriminálky na Nova Gold.


Podzimem je provedou například John Travolta, Johny Depp, Tom Holland, ale i Přátelé nebo královna Viktorie. Nova Cinema připravila pro nadcházející sezonu bohatou nabídku filmových titulů nejrůznějších žánrů – od akčních filmů a thrillerů, přes komedie, sci-fi, životopisné snímky až po animované a pohádkové příběhy. Mnoho z nich Nova Cinema - „vaše domácí kino“ uvede v premiéře. Mezi nimi to jsou snímky inspirované skutečnými událostmi a osudy. Jako například příběh zločineckého bosse Johna Gottiho a jeho syna ve snímku Gotti s Johnem Travoltou. I Lansky: Příběh mafie se rozpovídá o životě postaršího gangstera v podání Harveyho Keitela. Na druhé straně zákona stane Michael B. Jordan jako Obhájce nevinných, který se pokusí prokázat nevinu Jamieho Foxxe. Svědectví jednoho z nejkrvavějších střetů ve válce v Afghánistánu přinese Základna se Scottem Eeastwoodem a Orlando Bloomem. Napětí přinesou sci-fi snímky Chaos s Tomem Hollandem a Daisy Ridley, nebo hororové drama V zajetí, odhalující zvláštní soužití dospívající dívky na vozíku a její matky, jež skrývá temná tajemství. Diváci si užijí i návrat jednoho z největších akčních hrdinů všech dob ve filmu Rambo: Poslední krev nebo populární sérii Hunger Games. Komediální žánr bude zastoupen například tituly Mortdecai: Grandiózní případ nebo Loganovi parťáci. Nejen děti proniknou do Tajného života mazlíčků, nebo zažijí dobrodružství s Maxinožkou nebo Obrem Dobrem.

Kultovní komediální seriály, ale i premiérová druhá řada reality show Love Island. Tak bude vypadat program Nova Fun. Diváci potkají staré známé hrdiny z Teorie velkého třesku, Přátel, Dva a půl chlapa, takové normální rodinky z Krok za krokem nebo Americký táta.

Adrenalin, reality show, akční filmy a seriály, hobby a sport, tím je pro diváky dlouhodobě atraktivní Nova Action. Mezi premiérovými cykly se objeví například dokument Svědkem katastrofy, jenž mapuje příběhy mezinárodních katastrof prostřednictvím jejich přeživších, nebo premiérová série Superstavby: Zázraky techniky, odhalující technologie ukryté v nejpozoruhodnějších stavbách světa, jako je vesmírná stanice ISS. V nových řadách se objeví i reality show Američtí sběratelé, Mistři renovací, Bratři v dieselu nebo Dannyho auťáky. Chybět nebudou ani oblíbené seriály v čele s Kobrou 11. Na své si přijdou i fanoušci akčních a válečných filmů, čeká je například Non-Stop, Drak přichází, Kam orli nelétají, Kellyho hrdinové, Odvěký zákon nebo Memphiská kráska. A budou pokračovat i přenosy z NHL.

Tematická stanice Nova Lady, která divákům přináší rozmanitou nabídku zahraničních filmů a seriálů, ve kterých nechybí emoce, romantika a láska, odstartuje podzim velkolepým historickým seriálem Viktorie, líčící rané období vlády jedné z největších panovnic v dějinách. V premiéře uvede seriály Láska a nenávist Istanbulu, Moje malá princezna i novou řadu seriálu Dobrý doktor. Kromě toho stanice uvede i oblíbené reality show jako např. Vítejte doma nebo premiérové cykly Život na jachtě: Středomoří a Život na jachtě: Pod plachtami. Pokračovat bude také kultovní seriál Gilmorova děvčata nebo oblíbený Pan Selfridge. Nova Lady nabídne i reprízy úspěšných seriálových stálic TV Nova Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2.

Stanici Nova Gold klasicky ovládnou kriminální seriály, diváci se mohou těšit například na To je vražda, napsala, Myšlenky zločince, Odložené případy, Lovci zločinců, Námořní vyšetřovací služba, Námořní vyšetřovací služba: New Orleans a Beze stopy.


PR TV Nova, 15. 8. 2022






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.08.2022 • RTVS si vo vysielaní pripomenie udalosti okupácie niekdajšej ČSSR
18.08.2022 • Stará parta, nové případy. Vyšetřovatelé z pražské mordparty se vrací v premiérové řadě Případů 1. oddělení
15.08.2022 • Nedeľné večery na Markíze budú patriť fantastickým premenám vo veľkolepej zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome
12.08.2022 • Špeciálne prekvapenie pre fanúšikov seriálového hitu Oteckovia: Celovečerné finále s veľkým návratom obľúbených postáv
12.08.2022 • Televize Nova představila programovou nabídku podzimní sezony
08.08.2022 • RTVS si pripomenie osobnosť kardinála Jozefa Tomka v televíznom aj rozhlasovom vysielaní

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist