Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 11:09:11   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 7. 12. 2022

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 04.12.2022



Zpěvačka Dara Rolins, herec Juraj Loj a režisérka Daniela Špinar se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 7. prosince ve 21.35 hod. na Primě.


Dara Rolins – je to rok, co zpěvačka Dara Rolins oznámila nového muže ve svém životě, jednoho z nejlepších českých fotbalistů v historii – Pavla Nedvěda. Láska trvá, bulvárem ostře sledovaný pár je šťastný a Dara, která tvrdí, že prožívá jedno z nejhezčích období v životě, k tomu říká: „Teprve teď jsem potkala muže, se kterým chci trávit čas. Nežije ve stejném městě ani ve stejné zemi, takže za sebou musíme jezdit. Dohodli jsme se, že už spolu nebudeme mít děti, ale že si postavíme dva domy. Jeden tady v Česku a druhý v Itálii. Nechceme totiž jeden druhého nutit ke stěhování.“ A pokračuje: „Jeden dům bude v lese a druhý u jezera. Na příští rok mám v plánu věnovat se rodinnému životu. Chci být součástí stavby, zařizování a všeho. Chci být s dcerou Laurou, chci být s Pavlem a chci si zkrátka užívat život.“ Ještě předtím ale zpěvačku čeká kus práce. V souvislosti se svými padesátinami, které slaví právě v den vysílání SJK, oznámila největší koncert své kariéry. 28. ledna se Dara chystá dobýt s výpravnou show “50” pražskou O2 arenu.


Juraj Loj – slovenský herecký sex symbol Juraj Loj je dobře znám i českým divákům. Seznámili se s ním díky dramatu Šarlatán, kde hrál milence a asistenta hlavní postavy v podání Ivana Trojana. Aktuálně se Juraj Loj představil v jedné z hlavních rolí detektivního seriálu. V obou projektech mluvil velmi dobře česky. „S češtinou jsem vyrůstal. Narodil jsem se v roce 1984, zažil jsem ještě léta společné republiky. Hlavně mám většinu filmů zažitých v českém dabingu. A když mám teď možnost si dabing vybrat, dávám přednost tomu českému. Stejně tak jsem hodně knih přečetl v českém překladu,“ říká Juraj. Kromě češtiny ale musel zvládnout i základy maďarštiny. Jeho žena, rovněž známá slovenská herečka Zuzana Kanócz, totiž pochází z maďarské rodiny. „S maďarštinou jsem na tom ale bídně. Všechny naše tři děti, syn Lucas i dcery Izabella a Leyla, maďarsky umějí a chtějí po mně, abych jim na dobrou noc četl maďarské knížky, protože se tím baví. Když jedeme do Košic, odkud Zuzka pochází, celá její rodina mluví maďarsky, díky tomu jsem se leccos naučil. Je to ale neskutečně těžký jazyk,“ směje se Juraj.


Daniela Špinar – před sedmi lety přebírala režisérka Daniela Špinar vedení činohry Národního divadla. Jako muž, kterému nechyběly vize, ambice a naprostá oddanost divadlu. Letos v červnu první scénu opustila nečekaně a s odvážnou kritikou poměrů nejen v Národním divadle, ale i na DAMU, kde vystudovala herectví i režii. Už jako žena. Jak to, že se v jejím případě změna sexuální identity dostavila až po čtyřicítce? V souvislosti s mediálně exponovaným odchodem z divadla začala Daniela chodit na psychoterapii, kde zjistila, že není gay, ale heterosexuální žena v mužském těle. „Svoje rozhodnutí jsem dlouho zkoumala. Jestli nejde o nějaký úhybný manévr z nespokojenosti, ve které jsem se nacházela. Zaznamenala jsem i reakce jako: Ježišmarjá, ještě tohle! On už neví, co by, aby strhl pozornost. Nevěděl, jak z toho všeho ven, tak zkusil tenhle střih. Ale existují jednoduché poučky. Pokud nejste v cizím těle, tak vás to ani nenapadne, a pokud náhodou ano, té představě se zasmějete a dál to neřešíte. Když to ale napadlo mě, začaly se mi vynořovat zasuté vzpomínky na dětství, dospívání, na církev, na rodiče. Všechno do sebe najednou začalo zapadat. Jde o nepopsatelný AHA efekt. Není cesty zpět,“ vypráví Daniela.


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 7. prosince ve 21.35 hod. na Primě. Užijte si nové díly se zajímavými hosty a všetečnými otázkami Jana Krause.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 2. 12. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.12.2022 • Jaro na ČT: pokračování Kukaček a Místa zločinu, nový Prušinovský i rekordní počet filmových premiér
06.12.2022 • Skupina Markíza bola aj v novembri silným trhovým lídrom
02.12.2022 • Dokonalá sviatočná pohoda, silvestrovská párty u Adely a množstvo noviniek aj na Voyo - skupina Markíza predstavuje svoju vianočnú ponuku
30.11.2022 • Dajto a Voyo prinesú v sobotu ďalší boxerský megazápas Fury vs. Chisora
26.11.2022 • Show Jana Krause – 29. 11. 2022
25.11.2022 • Vánoce na Primě budou plné oblíbených filmů i pohádek

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist