TV Barrandov na Skylinku
Autor: PR Press Skylink , e-mail: info@skylink.cz Přidané: 07.11.2008

V Ostravě 7. 11. 2008. Česko-slovenská satelitní platforma Skylink (TradeTec, a.s / Towercom, a.s.) oznamuje plánované rozšíření programové nabídky o televizní stanici TV Barrandov.


Nová česká plnoformátová televizní stanice TV Barrandov využila nabídky společnosti Towercom, a.s., na satelitní distribuci svého signálu v rámci platformy Skylink. TV Barrandov se stane od 11. 1. 2009, kdy zahájí vysílání, součástí neplacené nabídky televizních programů Skylink. Program bude kódován systémem podmíněného přístupu CryptoWorks.

Uživatelé všech dekódovacích karet Skylink Standard (TT Karet Standard) registrovaných v České republice získají automaticky přístup k vysílání nového programu bez jakýchkoli poplatků.

TV Barrandov nabídne divákům Skylinku vlastní tvorbu, kvalitní evropské filmy, dokumenty National Geographic, zpravodajství i zábavu.

TV Barrandov bude možno přijímat ze satelitu Astra na pozici 23,5° E. Přesné parametry pro naladění nové stanice budou zveřejněny v dostatečném předstihu.


Skylink

je česko-slovenská satelitní platforma s nejdelší tradicí. Navazuje na značky Czech Link a TRADE and TECHNOLOGY v České republice a na značku Slovak Link na Slovensku. Skylink je největší a nejrychleji rostoucí satelitní službou v České republice a druhou největší satelitní službou na Slovensku.


PR Press Skylink, 7. 11. 2008

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/3039/tv-barrandov-na-skylinku/