Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 01:42:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Premier League na CANAL+ až do roku 2028

  Autor: CANAL+/WS Czech , e-mail: info@canalplus.cz Přidané: 23.09.2023


Premier League, jedna z nejlepších lig světa, zůstane na CANAL+ dalších 5 sezón. Haaland, Salah, De Bruyne, Saka, Son, Rashford, Silva, Jesus, Ødegaard, Sterling, Alexander-Arnold, Varane, Nkunku, … Nejpopulárnější, nejikoničtější fotbalová liga se svými hvězdami a legendárními kluby. V soutěži, kde si nikdo nemůže být ničím jistý, letos obhajuje titul proti stále tvrdší konkurenci Manchester City.


CANAL+ je hrdý na to, že obnovil práva na celou nejvyšší anglickou soutěž, čítající 380 zápasů za sezónu. Kromě České republiky a Slovenska byla práva prodloužena i pro další země skupiny CANAL+, jako jsou Francie, Švýcarsko nebo Vietnam.


Maxime Saada, předseda a generální ředitel CANAL+ Group: „Jsme potěšeni, že jsme získali exkluzivní vysílací práva na Premier League pro několik klíčových regionů skupiny. Především to potěší všechny předplatitele, kteří Premier League jednomyslně uznávají jako nejsoutěživější fotbalovou ligu v Evropě, v níž figurují nejlepší kluby a hráči planety. To by nebylo možné bez příkladné práce našich týmů, jejichž skvělé profesionalitě tleskám.“

Jacques du Puy, generální ředitel CANAL+ International: „Premier League je silným pilířem naší vysílací strategie ve Vietnamu a Švýcarsku již více než 10 let. Nedávno bylo vysílání z Premier League spuštěno v České republice a na Slovensku, kde si ho naši zákazníci velmi pochvalují. Jsme velmi rádi, že můžeme naše předplatitele i nadále bavit touto výjimečnou soutěží.“

Paul Molnar, výkonný ředitel pro média Premier League: „Premier League je nadšena, že může prodloužit dlouhodobé partnerství s CANAL+ až do konce sezóny 2027/28. CANAL+ je vynikajícím partnerem, který na svých zavedených i nových, digitálních platformách poskytuje špičkové a inovativní pokrytí ligy. Těšíme se, že CANAL+ bude i nadále na těchto důležitých územích domovem Premier League.“


Dostupnost služby CANAL+

Předplatné streamovací služby CANAL+ je možné zakoupit na webové stránce www.canalplus.cz nebo www.canalplus.sk a následně ji lze sledovat prostřednictvím aplikace pro smart TV, mobilní telefony a tablety (Android i iOS) nebo ve webovém prohlížeči na stránce www.play.canalplus.cz nebo www.play.canalplus.sk. Obsah je možné sledovat na čtyřech zařízeních zároveň s výjimkou lineárních programů CANAL+ Sport a CANAL+ Action, u kterých je počet souběžných zařízení omezen na dvě.

Měsíční předplatné stojí v Česku 189 Kč a na Slovensku 7,49 eura.

Knihovna VOD titulů je dostupná také zákazníkům Skylinku v aplikaci internetové televize Skylink Live TV.


O společnosti CANAL+ Group

CANAL+ Group, dceřiná společnost Vivendi, je významným hráčem v produkci a distribuci obsahu po celém světě s 25,5 milionu předplatitelů. Je zastoupena ve více než 50 zemích světa a na všech kontinentech zaměstnává téměř 7600 lidí. CANAL+ Group má 9,5 milionu předplatitelů ve Francii a 7,6 milionu v Africe. Je předním televizním operátorem ve frankofonní Africe a největším akcionářem společnosti MultiChoice, lídra v oblasti placené televize v anglicky a portugalsky mluvící Africe.

CANAL+ Group je významným hráčem v produkci a marketingu televizních kanálů, vlastnícím 116 lineárních a nelineárních kanálů. Sdružuje hlavní tematické kanály a globální platformy obsahu, jako jsou Netflix, Disney+ a Paramount+. S ročními investicemi do obsahu ve výši 3,5 miliardy eur je klíčovým hráčem v oblasti sportu (hlavní sponzor fotbalu a ragby ve Francii), filmů (vedoucí investor ve Francii a v Polsku) a seriálů (včetně více než 50 původních seriálů ve více než 15 jazycích ročně). CANAL+ Group je předním producentem i distributorem celovečerních filmů a televizních seriálů v Evropě. Spolu s dceřinou společností STUDIOCANAL vlastní 12 produkčních společností v 9 evropských zemích. Je majitelem také jedné z největších videoknihoven na světě, jejíž katalog zahrnuje více než 8000 titulů ze 60 zemí. V digitální oblasti je klíčovým hráčem se svou aplikací CANAL+/myCANAL, jejíž mezinárodní nasazení se zrychluje a k dnešnímu dni je zastoupena přibližně ve třiceti zemích světa.


Sylva Sulaimanová, Senior Account Manager, WS Czech, 22. 9. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.09.2023 • Atmedia už 15 let buduje (nejen) trh tematických TV stanic u nás
13.09.2023 • freeSAT přidává do své nabídky programy Nova Sport 3 a 4
13.09.2023 • Skylink přidává do své nabídky programy Nova Sport 3 a 4
13.09.2023 • Skupina SES prodlužuje smlouvu o vysílání se společností UKTV
16.08.2023 • Stanice ARD úplně ukončí satelitní vysílání ve standardním rozlišení – ZDF nikoliv
31.07.2023 • Telly na celý srpen odemkne tematický kanál Film+

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist