Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 16:51:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Utajený šéf na Spektrum Home

  Autor: KNKTR/Spektrum , e-mail: info@knktr.cz Přidané: 01.02.2024


Nová éra v řízení firem: Šéfové obchodních řetězců v terénu. V dnešním dynamickém podnikatelském prostředí zaujímají šéfové obchodních řetězců průkopnický přístup k řízení svých podniků. Místo tradičního řízení z konferenčních místností volí aktivnější přístup - navštěvují své provozy na různých místech v utajení, aby z první ruky zkontrolovali chod podniku, komunikaci se zaměstnanci a celkovou atmosféru na pracovištích.


Přesvědčte se sami, jaká různá překvapení čekají na šéfy v pořadu Utajený šéf - USA na stanici Spektrum Home od 1. února každý všední den v 18.10 hodin.

Tento inovativní přístup umožňuje manažerům získat autentický obraz o každodenním provozu jejich prodejen, což je neocenitelný zdroj informací pro další rozhodování a strategické plánování. Zároveň tato metoda představuje pro zaměstnance výjimečnou příležitost prokázat své odborné znalosti, nasazení a oddanost své práci, aniž by věděli, že jsou hodnoceni přímo vedením společnosti. Tato iniciativa nejenže zvyšuje morálku a motivaci zaměstnanců, protože vědí, že jejich práce je vnímána a oceňována, ale také přispívá ke zlepšení interních procesů, spokojenosti zákazníků a celkové pověsti společnosti. Výsledkem je transparentnější, efektivnější a lidštější pracovní prostředí, z něhož těží všichni, od zaměstnanců až po zákazníky. 


Jak tedy zanechat skvělý dojem a stát se cenným členem týmu? Zde je 5 tipů, jak být dobrým zaměstnancem:

1. Buďte aktivní a iniciativní: Předvídejte potřeby společnosti a nabízejte řešení dříve, než se z nich stanou problémy. Proaktivní zaměstnanci, kteří přispívají svými nápady a snaží se zlepšovat pracovní procesy, jsou vysoce ceněni.

2. Efektivní komunikace je klíčem k úspěchu v každé firmě: V interakci s kolegy a klienty buďte jasní, struční a pozitivní.

3. Týmová práce a spolupráce: Buďte ochotni pomáhat kolegům, sdílet informace a spolupracovat na dosažení cílů společnosti.

4. Flexibilita a schopnost přizpůsobit se změnám: Obchodní prostředí se neustále mění, takže schopnost rychle se přizpůsobit novým situacím je neocenitelná. Buďte otevření novým metodám, technologiím a přístupům.

5. Důkladnost a smysl pro detail: Dbát na detaily a zajistit, aby vaše práce byla odvedena s maximální pečlivostí, zvyšuje vaši hodnotu v očích zaměstnavatele.


Moderní vedení je mnohem víc než jen čísla a výkazy - je to o pochopení a zapojení se do každodenní práce těch, kteří tvoří základ každé úspěšné firmy. Pamatujte, že nikdy nemůžete vědět, kdy se někdo dívá! Sledujte pořad Utajený šéf- USA každý všední den od 18.10 na stanici Spektrum Home.


O AMC NetworksInternational - Central and NorthernEurope

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se zaměřují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný na celé řadě platforem, včetně HD služeb, a nabízí verze pro mobilní telefony. AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také tak populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com.


Veronika Ježková, Account manager, KNKTR, 30. 1. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.02.2024 • MS v cyklokrosu v Táboře opět na Eurosportu, živě nabídneme závody žen a mužů kategorie Elite.
01.02.2024 • Eurosport hlásí rekordní zájem evropských diváků o Australian Open. V Itálii se sledovanost mužského finále vyšplhala na historické maximum
28.01.2024 • 11. narozeniny Prima ZOOM přinášejí spoustu zajímavostí
23.01.2024 • Přímý přenos nové inscenace slavné Carmen z Metropolitní opery v sobotu 27. ledna
22.01.2024 • Warner Bros. Discovery láká na Paříž 2024. V novém dokumentu zmapuje olympijské přípravy šesti světových sportovních hvězd
21.01.2024 • Prima ZOOM vás baví

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist