Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 09:36:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Sledujte E! Živě z červeného koberce: Grammy 2024 - 5. února na E!

  Autor: TV Consulting/E! , e-mail: zvireci@tvconsulting.cz Přidané: 04.02.2024


Největší hudební večer je téměř tady. Předávání cen Grammy 2024 je hned za rohem, což znamená, že vaši oblíbení hudebníci se chystají vyrazit na červený koberec a postavit se na pódium v LA Crypto.com Arena. E! Živě z červeného koberce: Grammy se bude vysílat v pondělí 5. února ve 21:00 SEČ.


Nejvíce nominovaným umělcem večera je SZA, který získal neuvěřitelných devět nominací, zatímco Phoebe Bridgers, Serban Ghenea a Victoria Monét následují v těsném závěsu se sedmi nominacemi. O hlavní ceny se samozřejmě ucházejí I nejhranější umělci hitparád jako Taylor Swift, Miley Cyrus, Jon Batiste, Olivia Rodrigo a Drake.

Recording Academy nedávno oznámila, že letošní ceremoniál se bude mírně lišit díky třem novým kategoriím: Nejlepší africký hudební výkon, Nejlepší alternativní jazzové album a Nejlepší popová nahrávka.

E! Živě z červeného koberce: Grammy, kterým bude provázet Laverne Cox a komička Heather McMahan, začíná se všemi celebritami na červeném koberci. Panelisté Zanna Roberts Rassi a Keltie Knight navíc poskytnou módní reakce v reálném čase, příběhy ze zákulisí a zábavná módní fakta. Glambot se také vrátí, aby zachytil hvězdy této módní noci.

Živě z E! je produkován Den of Thieves s výkonnými producenty Jesse Ignjatovićem, Evanem Pragerem a Barb Bialkowski.


O NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer

Jako jedno z předních světových zábavních portfolií dodává NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer kvalitní obsah a působivé značky do více než 160 oblastí v Evropě, na Středním východě, v Africe, Latinské Americe a Asii a Tichomoří. Mezi jedinečné značky, které poskytují místnímu publiku po celém světě celou škálu zábavních zážitků, patří UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo a DreamWorks. Universal+ (hybridní lineární a nelineární služba) agreguje značky skupiny na přidružených platformách a nabízí předplatitelům živé programy a širokou škálu působivého obsahu VOD, včetně premiér na území a úplných sad, vše dostupné na jednom místě. Činnost NBCU zaměřená přímo na spotřebitele mimo USA zahrnuje Hayu, službu SVOD pro plnou realitu dostupnou ve 45 oblastech – včetně Spojeného království, Kanady a v celé Evropě a Asii a Tichomoří.

NBCUniversal je jednou z předních světových mediálních a zábavních společností. Vytváříme prvotřídní obsah, který distribuujeme v rámci našeho portfolia filmu, televize a streamování a oživujeme prostřednictvím našich tematických parků a spotřebitelských zkušeností. Vlastníme a provozujeme přední zábavní a zpravodajské značky, včetně NBC, NBC News, MSNBC, CNBC, NBC Sports, Telemundo, NBC Local Stations, Bravo, USA Network a Peacock, naší prémiové streamovací služby podporované reklamou. Vyrábíme a distribuujeme prvotřídní filmovou zábavu a programy prostřednictvím Universal Filmed Entertainment Group a Universal Studio Group a prostřednictvím Universal Destinations & Experiences máme světově proslulé zábavní parky a atrakce. NBCUniversal je dceřinou společností Comcast Corporation.


Martina Zvířecí, Manažerka distribuce TV Consulting, zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SK, 4. 2. 2024; foto: Recording Academy, GRAMMY.com





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.02.2024 • Show Jana Krause – 7. 2. 2024
02.02.2024 • Telly od února začíná vysílat boxerské zápasy světových organizací
01.02.2024 • Televizní program k 30. výročí TV Nova: Nejlepší silvestry, éra Novamby i hledání talentů
31.01.2024 • Ateliéry seriálů TV Nova se otevřou veřejnosti: Podívat se do nich můžete i v živém vysílání
29.01.2024 • Atletická sezóna startuje - ČT nabídne více než 60 přímých přenosů
27.01.2024 • Show Jana Krause – 31. 1. 2024

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist