Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 14:29:07   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Max bude spuštěna v Česku a na Slovensku 21. května 2024

  Autor: HBO Max EMEA/Warner Bros. Discovery , e-mail: info@warnerbrosdiscovery.com Přidané: 21.03.2024


Společnost Warner Bros. Discovery dnes oznámila, že její rozšířená streamovací platforma s názvem Max bude v prvních zemích Evropy spuštěna 21. května. Max nabídne obsah z platformy HBO Max a k tomu navíc reality show a dokumenty z produkce Discovery a přímé sportovní přenosy ze streamovací služby Eurosport. Vznikne tak unikátní služba, která nabídne každému členovi rodiny úžasný divácký zážitek, ať už ocení premiérové seriály, nové i kultovní filmy, sportovní přenosy, nebo vysílání lineárních kanálů (v některých zemích) – poprvé na jednom místě.


21. května bude Max spuštěn ve střední a východní Evropě, v severských zemích a zemích Pyrenejského poloostrova. Spuštění v Polsku, Nizozemsku, Francii a Belgii bude brzy následovat.* Francie a Belgie jsou za poslední dva roky prvními dvěma zeměmi, ve kterých společnost WBD spouští streamovací platformu. Max se tak rozšíří do 25 evropských států a dalších 65 států a území – v květnu 2023 byl spuštěn v USA a letos v Latinské Americe a Karibiku.

JB Perrette, prezident a CEO, globální streaming a hry, Warner Bros. Discovery oznámil spuštění Maxu na televizním festivalu Series Mania a uvedl podrobnosti: „Max je místo, kde je doma podívaná od Warner Bros. Discovery. Max staví na tradici, kterou máme v Evropě, a přináší ještě rozsáhlejší nabídku obsahu a širší paletu žánrů. Na jediném místě tak najdete kultovní zábavu, kterou znáte ze všech našich platforem a kanálů. Bezkonkurenční nabídka obsahu na Maxu sahá od Rodu draka po Olympijské hry Paříž 2024 a mnohem dál. Ať máte náladu na cokoli, na Maxu najdete tu pravou podívanou pro všechny.“

Jamie Cooke, General Manager CEE MENAT, Pay-TV & EMEA Creative: „Max je sice globální platforma, ale její obsah bude zaměřen na konkrétní lokální území, aby poskytoval ještě intenzivnější zážitek ze sledování. Letos se čeští a slovenští diváci mohou těšit na druhou sezónu seriálu Rod draka, Olympijské hry Paříž 2024 a samozřejmě na řadu exkluzivních titulů od Warner Bros Discovery, ale i třetích stran.“


Nabídka obsahu

Spuštění Maxu v Evropě bude doprovázet očekávaná druhá řada seriálu HBO Original Rod draka. Premiéra proběhne v Americe 16. června, v Evropě o den později. Max přinese evropským divákům nový zážitek – nabídka obsahu je více než dvojnásobná (i před započtením přímých sportovních přenosů). V létě bude Max jediné místo, kde bude možné sledovat každý moment Olympijských her v Paříži 2024 (v 25 evropských zemích, kde bude Max dostupný). Paříž 2024 bude součástí všech plánů předplatného, takže se na největší sportovní událost na světě budou moci dívat všichni předplatitelé.

Předplatitelé si budou moci vybírat z široké nabídky kvalitní podívané, jako jsou filmy z produkce Warner Bros. (Barbie, Aquaman a ztracené království, Wonka) nebo seriály HBO Originals (The Last of Us, Bílý lotos, Euforie, Temný případ: Noční krajina, Režim, Sympatizant, Nevyjasněné zločiny Roberta Dursta, očekávaná komedie Franšíza). Na Max také míří nové Max Originals, které rozvíjejí příběhy velkofilmů Warner Bros. Pictures
(Tučňák, Duna: Proroctví, Vítejte v Derry – To Stephena Kinga). Těšit se můžete i na klasické filmy z knihovny WB, jako jsou sága Harry Potter, Paddington, Matrix, Temný rytíř, Joker a Pán prstenů, i na oblíbené tituly z produkce Discovery jako 90denní snoubenci, Zlatá horečka nebo Dům na opravu.

Doplněk Sport přinese divákům celou řadu evropských i světových sportovních událostí, jako jsou tenisové grandslamy (Australian Open, French Open, US Open), závody cyklistické Grand Tour (Giro d’Italia, La Vuelta a España, Tour de France i Tour de France Femmes), závod 24 hodin Le Mans i mistrovství světa a světové poháry v zimních sportech. Vysílací práva se v různých zemích liší.

Max nabízí v porovnání s ostatními streamovacími službami výjimečnou kombinaci širokého portfolia a vylepšené aplikace, ikonických franšíz a uživatelské přívětivosti. Max přinese podívanou pro všechny – rozmanitou kolekci kvalitního obsahu napříč žánry a formáty z portfolia značek Warner Bros. Discovery, jako jsou HBO Originals, Max Originals, filmy Warner Bros. nebo DC, k tomu obsah pro děti a to nejlepší ze žánrů, jako jsou sport, reality show, lifestyle, vaření, bydlení, true crime a dokumenty (z produkcí Eurosport, Discovery, TLC, Food Network, HGTV, ID a mnoha dalších).

V některých zemích bude možné sledovat na Maxu i lineární televizní kanály. Kromě Eurosportu, který bude dostupný ve všech zemích, bude navíc ve Francii a v Polsku k dispozici CNN International, v Polsku TVN, v Norsku TV Norge a ve Švédsku Kanal 5.


Plány

Max nabídne několik různých plánů a k tomu doplněk Sport, který je možné si pořídit ke kterémukoli z plánů.** Podrobnosti o cenách oznámíme v následujících týdnech, ceny se budou v různých zemích lišit.

Plán Basic s reklamami:

• Tento plán přinese předplatitelům Max za nižší cenu a bude obsahovat reklamy.
• Zprvu bude dostupný v devíti zemích, postupně se rozšíří do dalších.
• Země, kde bude dostupný plán Basic s reklamami jako první, jsou Norsko, Švédsko, Dánsko, Finsko, Nizozemsko, Rumunsko, Polsko, Francie a Belgie.
• Uživatelé se budou moci dívat souběžně na dvou zařízeních.
• Obsah bude dostupný v rozlišení Full HD.


Plán Standard:

• Uživatelé se budou moci dívat souběžně na dvou zařízeních.
• Obsah bude dostupný v rozlišení Full HD.
• V rámci tohoto plánu bude možné stáhnout si 30 filmů nebo seriálových dílů a dívat se na ně offline.


Plán Premium:

• Poskytne uživatelům ten nejlepší divácký zážitek.
• Uživatelé se budou moci dívat souběžně na čtyřech zařízeních.
• Nabídne rozlišení Full HD nebo 4K a zvuk Dolby Atmos (dle dostupnosti).
• V rámci tohoto plánu bude možné stáhnout si 100 filmů nebo seriálových dílů a dívat se na ně offline.


Doplněk Sport:

• Doplněk Sport dá divákům přístup ke sledování špičkových sportovních událostí, jako jsou tenisové grandslamy, cyklistická Grand Tour nebo závod 24 hodin Le Mans, a k tomu živé lineární kanály Eurosport 1 a Eurosport 2.
• Diváci by si měli ověřit dostupnost vysílacích práv ve své zemi.
• Doplněk Sport je možné si zakoupit navíc ke každému ze základních plánů.
• Uživatelé můžou sledovat sportovní přenosy souběžně na dvou zařízeních (z celkového počtu dostupných souběžných sledování, které se liší plán od plánu).


Stávající předplatitelé HBO Max budou moci začít ihned objevovat novou podívanou na Maxu, kam se přenesou jejich stávající profily a historie sledování. Budou tak moci pokračovat ve své divácké cestě s Maxem přesně tam, kde skončili. Některá zařízení a verze operačního systému umožňují, že se aplikace HBO Max automaticky aktualizuje na Max. V ostatních případech budou uživatelé při spuštění aplikace HBO Max vyzváni, aby si stáhli novou aplikaci Max – od nové platformy je bude dělit jen pár kroků. Předplatitele služeb Discovery+ a Eurosport premium budeme včas informovat o tom, jak přejít na předplatné Maxu.


O společnosti Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery (WBD) působí ve více než 220 státech a teritoriích a její portfolio existuje ve více než 50 jazycích. WBD inspiruje, informuje a baví diváky po celém světě prostřednictvím svých ikonických značek a produktů, jako jsou Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, Max, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Film Group, Warner Bros. Television Group, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV a další. Více informací najdete na webu www.wbd.com.


O službě Max

Max® je streamovací platforma z portfolia Warner Bros. Discovery. Nabízí kvalitní podívanou pro všechny členy rodiny. Díky personalizaci dává každému uživateli divácký zážitek na míru. Nabídka obsahu sahá od nejzásadnějších filmů a seriálů až po ty nejlepší dokumenty a reality show. Max je místo, kde najdete seriály HBO a Max Originals, filmy z produkce Warner Bros., DC vesmír i kouzelnický svět Harryho Pottera, k tomu navíc širokou nabídku obsahu pro děti i celou rodinu, jako jsou produkce Cartoon Network nebo Discovery Kids nebo animované seriály pro dospělé od značky Adult Swim. Mimo to nabídne i to nejlepší napříč žánry, jako je vaření, bydlení, reality show, lifestyle a dokumenty, to vše z produkce Discovery Channel, Discovery Home & Health nebo ID– vše na jednom místě. Max byl spuštěn v USA v květnu 2023, v 39 státech a územích Latinské Ameriky a Karibiku 27. února letošního roku.


Pavla Brožková, PR Czech Republic & Slovakia – HBO Max EMEA; WARNER BROS. DISCOVERY, 21. 3. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.03.2024 • Studna. Příběh lásky, který traumatizoval Československo, pro Voyo natáčí Tereza Kopáčová
06.03.2024 • RFA sa vracia do Bratislavy. Atraktívny galavečer s titulovým zápasom uvidia naživo diváci na Voyo a Dajto
01.03.2024 • Televizní diváci se během derby pražských S dočkají záběrů z dronu. O2 TV Sport nasadí unikátní technologii i do FORTUNA:LIGY
13.02.2024 • ČT spustila novou verzi hybridní aplikace Teletext postavené na internetové technologii. iVysílání je na dalších dvou Smart TV platformách
08.02.2024 • Prima+ slaví narozeniny. Za první rok získala více než milion uživatelů
08.02.2024 • Slavný Super Bowl odvysílá stanice Premier Sport 2. Přímý přenos doplní živé studio i vstupy s fanoušky

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist