Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 08.05.2024 - 01:49:18   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Dnes odstartovala TV Barrandov - aktualizováno

  Autor: Redakce satCentrum/TV Barrandov , e-mail: redakce@satcentrum.com Přidané: 11.01.2009



Nová česká plnoformátová televize Barrandov odstartovala dnes, v neděli 11. ledna 2009 v 11:01 hodin své vysílání pořadem „Rozsvítí se vám“, který uvedla Zuzana Bubílková a její nový partner Miloš Knor, známý z pořadu „Na stojáka“.


Ve vysílací režii TV Barrandov vysílání spustila předsedkyně představenstva Janka Vozárová za přítomnosti podnikatele Tomáše Chrenka, jehož společnost Moravia Steel je většinovým majitelem televize. Spuštění odpočítal vrcholový management televize Barrandov – kromě Janky Vozárové také místopředseda představenstva a šéf marketingu Janis Sidovský, ředitel programu Přemysl Svora, ředitel techniky Michal Kratochvíl, ředitel výroby Petr Nezval, ředitelka financí Helena Bílková, vedoucí zpravodajství Marek Vraný a vedoucí skladby programu Jarka Vokurková.


Úspěch nové televizi popřáli i nejslavnější osobnosti České republiky - režiséři Miloš Forman, Jiří Menzel, Jan Hřebejk a Dušan Klein, herci Jiří Bartoška, Iva Janžurová a Zlata Adamovská, modelky Taťána Kuchařová a Simona Krainová nebo olympionici Kateřina Neumannová, David Kostelecký a Aleš Valenta, a řada dalších.


Celodenní maraton prvního vysílání vyvrcholí show „Karneval na Barrandově“, ve kterém v přímém přenosu vystoupí špičky českého a slovenského šoubyznysu. V programu zazní jak současné hity hvězdných zpěváků, tak například medley ze slavných filmů barrandovské historie. Ve finále show pak zazní píseň „Show Must Go On …TV Barrandov“, kterou pro televizi na hudbu Romana Šandora otextovala Gábina Osvaldová.


Novou plnoformátovou digitální televizi Barrandov budete moci od jejího startu 11.1. 2009 naladit čtyřmi způsoby - přes satelit, v DVB-T, v kabelové televizi a IPTV.


Satelit:

Abonenti aktivních přístupových karet Skylink a TT Karet - při startu české i slovenské, diGITALlink a UPC Direct:

- Astra 1E, 23,5 st. vých., tp. Skylink 11,797 H, SR 27500, FEC 3/4, PIDy 2725/2885, kód CryptoWorks

- Astra 1KR, 19,2 st. vých., tp. UPC 12,382 H, SR 27500, FEC 3/4, PIDy 0551/0561, kód CryptoWorks a Nagravision 3


DVB-T:

Diváci mající příjem terestrické digitální televize Multiplexu 2 - Českých radiokomunikací


Kabel:

Abonenti kabelové televize v sítích UPC, FCA TV, Nej TV, Moravianet, MMDS Sprey TV, Moravia TV, KK Cable, Elsat, TV Třinec a dalších kabelových operátorů.


IPTV:

Telefónica O2TV a MATTES AD - 802.TV



Program prvního dne vysílání:


11:01 ROZSVÍTÍ SE VÁM

Buďte s námi v prvních hodinách vysílání zbrusu nové televize! Ukážeme vám, jak se stavěl náš Palác zábavy. Provedeme vás televizním zázemím, poodhalíme to nejzajímavější z jejího zákulisí, s námi se dostanete na místa, která běžně nenavštívíte, představíme nové tváře televizní obrazovky tak, jak už je nikdy poté neuvidíte. Vychutnáte si exkluzivní předpremiéry nových pořadů vlastní tvorby. Strávíte den s hvězdami TV Barrandov. O nové televizi se dozvíte vše, na co jste se třeba i báli zeptat. Dnem plným očekávání a hvězd vás provedou Zuzana Bubílková a Miloš Knor


20:00 HLAVNÍ ZPRÁVY


20:15 KARNEVAL NA BARRANDOVĚ

Baví nás bavit! Buďte s námi svědky historické chvíle, kdy se na hvězdném nebi rozsvítí zbrusu nová hvězda: TV BARRANDOV. Užijte si s námi galavečer plný hvězd. Nejlepší zpěváci, nejupřímnější gratulanti a největší osobnosti TV Barrandov ve velkolepé show, která navždy přepíše dějiny "českého Hollywoodu". Večerem provázejí Zuzana Bubílková a Miloš Knor


21:35 ČESKÉ MILOVÁNÍ

Dokumentární cyklus o lásce a vášni v partnerských a mezilidských vztazích. Režie M. Pázman


22:05 TALKSHOW JANA SAUDKA

Velmi otevřené rozhovory jedné z nejkontroverznějších postav českého kulturního nebe s jinak uzavřenými hosty


22:50 SVATBA JAKO ŘEMEN

Iva Janžurová, Jiří Hrzán, Vladimír Pucholt a jejich nesmrtelné hlášky v české komedii (1967). Dále hrají P. Landovský, P. Vostrčil, S. Zázvorková, J. Hlinomaz, F. Filipovský a další. Režie J. Krejčík (-ST-, ČB, 93 min)


00:25 HLAVNÍ ZPRÁVY


Úplné týdenní programové přehledy TV Barrandov včetně podrobného obsahu pořadů (synopsí) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV download.


Rozsvícení nové televize je také mimořádnou společenskou událostí, vedení TV Barrandov nachystalo VIP cocktail a after show party pro 600 lidí s akrobaty a provazochodci.

Dnes, v neděli 11. ledna 2009, vysvitne také na nebi hvězda se jménem TV Barrandov. Televize obdržela od Mezinárodního registru oprávnění pojmenovat jednu z hvězd v souhvězdí Orion svým jménem. Souhvězdí, které symbolizuje odvahu, sebevědomí a krásu, je v českých podmínkách viditelné právě v lednu.


Zdroj: Janis Sidovský - ředitel marketingu a PR, Petr Stráník - PR manager, foto: TV Barrandov, doplněno: redakce satCentrum, aktualizováno: 11. 1. 2009 v 14:00 hod.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 15   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.01.2009 • TV Barrandov a karty diGITALlink měly problémy [ 2 ]
12.01.2009 • Videoarchiv (2.): Prima televize – odvěký rival
07.01.2009 • UPC nabídne TV Barrandov analogově i digitálně, po kabelu i na satelitu [ 4 ]
06.01.2009 • „Al Jazeera Sport HD” nekódovaně z družice Arabsat 26° východně
06.01.2009 • Nová kurdská televize TRT-6 z družice Türksat 42° východně
05.01.2009 • Videoarchiv (1.): FTV Premiéra – první česká soukromá stanice [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Konečně 

13.01.2009 10:31 • ® Jirka-HK
Jo jde to od včerejšího večera ale až po odeslání čtvrté SMS což je 28 kaček a ne sedm:D
 
 
  Tak už to jede aj z Gitalu. Sláva 

12.01.2009 15:17 • ® johnny32
Tak už to jede aj z Gitalu. Sláva:D
 
 
  Skuste někdo neco napsat po zaregistrování na 

11.01.2009 22:37 • ® Jozef z Brezna
Skuste někdo neco napsat po zaregistrování na www.barrandov.tv zda se vám podaří po opsání kontrolního kódu (já tam pořád nalezl "err") to odeslat.Mne to opakovaně vypisuje
Odeslání se nezdařilo!
Chybně opsaný kontrolní kód!
 
 
  SMS-kou jsem zaslal podle pokynu na www.gital.cz 

11.01.2009 22:20 • ® Jozef z Brezna
SMS-kou jsem zaslal podle pokynu na www.gital.cz velkými písmeny GITAL (mezera) CR (mezera) 14-timístní číslo své karty a zaslal na 903 55 07. Záhy jsem obdržel SMS-kou potvrzení o obdržení mé SMS-ky k uvedenému číslu karty. Stalo se tak kolem 20. hodiny, a stejně přijímám i po 2 hodinách pouze teletext Barrandova. Žádné poplatky (200 Kč) nebyli k registraci karty pro příjem TV Barrandov vyžadovány. Co jsme komu udělali, že nás nechávají takhle sa plácat ve zmatku jejich doporučení, následování kterých stejně k ničemu kýženému nevede??? Tenhle text jsem po zaregistrování a príhlášení zaslal k článku Jak nás naladit: Gital stejne to neprošlo. Prý jsem uvedl nesprávný kód err.
 
 
  Opět TV Barrandov 

11.01.2009 18:37 • ® Jirka-HK
Neposílejte SMS pouze z nás tahají peníze já odeslal již 3 SMS z toho dvě po 15 hodině a JEDNU PO 18 HODINĚ a mám hov.. kromě teletextu dělají si z nás pouze prd..:bad:
 
 
  Čí je to problém? 

11.01.2009 15:55 • ® Jozef z Brezna
"Je ale fakt, že Barrandov ...na kartách diGITALlink to velké skupině diváků nejde. Což je ale problém Gitalu, resp. Media Visionu, nikoliv vysílatele."
Problém mají klienti karet diGITAL, protože na základě infomací, třeba i z pořádně přetčteného tohoto článku právem očekávali shodu se skutečností ohledně příjmu TV Bararandov na kartách diGITAL. Namísto omluvy a ubezpečení, že zainteresované strany dělají na tom, aby se už řadu týdnů zveřejněná informace o příjmu Barrandova na kartách diGITALu stala pravdivou, Gital, resp. Madia Vision mlčí a vysílatel se vymezuje mimo prostor řešení žádostivých diváků Barrandova, kteří se musí uspokojit jen s teletextem této stanice.
 
 
  RE:Gital sucks! 

11.01.2009 15:32 • ® johnny32
me uz pekne vytocili. ;( SMSku jsem poslal dvakrat a stejne to nefachci
 
 
  Gital sucks! 

11.01.2009 13:01 • ® kodl04
Tak uz jsem se nas...! Jdu od Gitalu pryc! Tesil jsem se ze uvidim start TV na kterou pujde koukat a vidim jen tmu! Jeste jsem utratil zbytecne 200,- kdyz jsem 'paralelne neco aktivoval' v tom jejich www systemu, ktery jakoby vyskocil z 90tych let + neco za SMSky podle jejich rad na webu, kdyz zrovna nahodou fachal, ktery nepomohly. Kdyby to byl nejaky nahly vypadek tak nereknu, ale ja to uz nejaky cas checkoval a oni to proste ani netestovali. Tyhle karty co mam asi jedine prodat nebo vyhodit, ze? Nejsou pak nejake problemy s registraci/preregistraci/reaktivaci?
 
 
  BarandovTV vs. UPC Kabel (Teplice) 

11.01.2009 12:46 • ® aceltd
12:45 Neni ani v analogu ani v digitalu.
 
 
  @Jozef z Brezna 

11.01.2009 12:20 • ® jan
Na stránce Družice jsou přehledy stanic na satelitech načítané z databáze Satco DX, která má v aktualizaci zpoždění, Barrandov tam opravdu ještě není. Zkuste ale záložku CZ/SK, tam už je údaj pro TV Barrandov na obou Astrách uveden už řadu týdnů. Anebo si pořádně přečtěte tento článek, najdete tam podrobné údaje k naladění včetně video a audio identifikátorů (PIDy). Je ale fakt, že Barrandov na pozici 23,5 stupňů východně jde na všech kartách Skylink a Trade and Technology, včetně těch registrovaných na Slovensku, ale na kartách diGITALlink to velké skupině diváků nejde. Což je ale problém Gitalu, resp. Media Visionu, nikoliv vysílatele.
 
 
  TV Barrandov 

11.01.2009 12:06 • ® Jirka-HK
Gital asi opět zaspal dobu:bad: mám tv Barrandow na satelitu naladěnou teletext jde a obraz nejde píše mi to: Nemáte oprávnění sledovat tento program z důvodu geogr.výpadku prostě Gital opět nezklamal;(
 
 
  Jak na Barrandov ? 

11.01.2009 12:01 • ® Jozef z Brezna
Kliknete na stránku Družice, pak pozice 23,5° - Astra 1E. Vy jste tam našli na frekvenci 11,797 TV Bararndov. Já ne. Ví o tom nědko něco víc? Na diGITALU mi u TV Barrandov pořád hlásí Kódovaný kanál.
 
 
  Gital se propočítal 

11.01.2009 11:13 • ® Jozef z Brezna
Taky mi to dáva 93 Barrandov "Kódovaný kanál"
 
 
  Mne sa len zdá že firme Gital to asi nejako 

11.01.2009 09:58 • hujer23
Mne sa len zdá že firme Gital to asi nejako nevyšlo????
 
 
  Přeji televizí aby byla velkou konkurencí Nově ta 

11.01.2009 08:46 • ® lubos
Přeji televizí aby byla velkou konkurencí Nově ta stojí programově za prd. Nové televizi bych rád vzkázal "" žádné seriály "" nebo se chcete podobat tv Nova???Tak držim palce. :good: :good: :good:
 
 
Celkový počet komentářů: 15 / zobrazují se: 1 ... 15

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist