Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 15.05.2024 - 02:29:11   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Z Jetix ČR se stává Disney Channel

  Autor: PR Press Jetix , e-mail: info@jetix.cz Přidané: 26.05.2009



Praha, 26. květen, 2009: Společnost The Walt Disney Company dnes oznámila, že v České republice mění svůj televizní kanál Jetix na Disney Channel, přední světovou dětskou televizní značku.


Svým zaměřením na dvě cílové skupiny, děti ve věku 2 až 5 a 6 až 14 let a jejich rodiny, poskytne Disney Channel českým divákům podmanivou programovou nabídku zahrnující živá vystoupení hvězd jako Hannah Montana, seriálový hit Phineas a Ferb a filmy z produkce Disney Channel Original Movies Muzikál ze střední a Rocktábor. Kanál zároveň uvede každodenní programový blok Disney Playhouse se spoustou zábavně-naučných pořadů, pro předškolní děti, který bude obsahovat celosvětové hity jako Mickey Mouse Clubhouse a Handy a Manny. Kanál na českém trhu nabídne dabované programy.

Disney Channel programy byly zařazeny do vysílání Jetix v České republice v květnu 2008 , což přispělo k posílení pozice tohoto kanálu. Pořady jako Hannah Montana a Phineas a Ferb pomohly Jetixu meziročně zvýšit sledovanost v České republice o 33%*.

Maciej Bral, viceprezident a generální ředitel Jetix a Disney Channels pro střední a východní Evropu uvádí: „Jsme nadšeni ze spuštění Disney Channel v České republice. Obrovský vliv pořadů Disney Channel na kanále Jetix je jasným ukazatelem požadavku po dětmi řízeném, rodinném obsahu. Těšíme se, že tomuto požadavku vyhovíme a posílíme značku Disney a její spolupráci s dalšími součástmi společnosti Disney tak, aby se stala nesporným vítězem na trhu televizních kanálů pro děti.“

Disney Channel Worldwide představuje se svými 98 kanály a/nebo vysílateli ve 167 zemích a 32 jazycích vůbec nejúspěšnější portfolio dětských televizních kanálů na světě. V roce 2008 se Disney Channel umístil na 1. pozici mezi dětskými TV kanály v 17 zemích/oblastech včetně Polska. Majetek Disney Channel se bleskově rozšiřuje na nové trhy po celém světě a hraje klíčovou roli v prezentaci značky Disney novým zákazníkům.

* Zdroj: ATO / MediaResearch , všechny domácnosti s TV (+ kabel. TV), březen 2009


Disney Channel:

Disney Channels Worldwide je portfolio 98 dětmi řízených, rodinných zábavných TV kanálů a/nebo vysílatelů, dostupných v 167 zemích a 32 jazycích světa. Zahrnuje značky Disney Channel, Disney XD, Toon Disney, Playhouse Disney, Disney Cinemagic, Hungama, GXT, Jetix a Radio Disney. Prostřednictvím kabelových, satelitních a digitálních pozemních televizních kanálů a díky strategickému partnerství s Disney-ABC-ESPN Television pro distribuci Disneyho značkových dětských programů třetím stranám na celé zeměkouli se vysílání pod značkou Disney dostane k milionům diváků po celém světě.


Jetix:

Majoritním vlastníkem Jetix Europe je Walt Disney Company. Je jedním z předních evropských zábavných programů pro děti s lokalizovanými televizními kanály, programovou distribucí a obchodem se spotřebním zbožím v rámci Evropy a Středního východu.

Všech 14 televizních kanálů spadajících pod Jetix Europe poskytuje jedinečnou kombinaci zábavy a akce pro děti ve věku od 6 do 14 let, celkem v 58 zemích a 19 jazycích, až do 52 milionů domácností. Navíc provozuje společnost také GXT, placený televizní kanál pro -náctileté chlapce v Itálii.

Jetix Europe je součástí celosvětové aliance zábavných pořadů pro děti, která byla vytvořena společnostmi Jetix Europe a Walt Disney Company v roce 2004. Distribuci vysílání kanálu Jetix v Evropě a na Středním východě a jejich programovou skladbu pro neplacené televizní společnosti zajišťuje Disney-ABC-ESPN Television.


Lada Dobrkovská, zástupce TV Jetix pro ČR a SR


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.05.2009 • Da Vinci Learning v ruské verzi
26.05.2009 • Univermag TV také na Amosu
26.05.2009 • Představujeme: Disney Channel pro střední a východní Evropu
21.05.2009 • Platforma TV Vlaanderen na Astře 3A
20.05.2009 • Sirius 4,8° východně: přerušení vysílání "EbS Europe by Satellite" kvůli požáru v sídle EU v Bruselu
18.05.2009 • EuroBird 9° východně: tamilský paket Sun TV

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist