Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 23:10:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Online chat | Články
 

On line na satCentrum: Daniel Klička - CS Link

  Autor: Redakce satCentrum , e-mail: redakce@satcentrum.com Přidané: 17.09.2009


V jubilejním desátém on line chatu odpovídal v úterý 22. 9. 2009 na vaše dotazy Daniel Klička, ředitel společnosti Media Vision, která provozuje satelitní platformu CS Link. Ta právě v těchto dnech přichystala svým abonentům řadu nových, velmi atraktivních programů a představila zcela novou strukturu předplatného.


SatCentrum pokračuje v úspěšném způsobu komunikace se čtenáři webu satCentrum - pravidelně si zve do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které on line odpovídají na dotazy. Položených buď během níže uvedených dvou hodin, kdy je tento chat „live“ anebo které napíšete dopředu jako svou reakci pod tímto textem. Zde pak budou všechny otázky a odpovědi uloženy k pozdějšímu prohlížení a archivované.


V pořadí již desátý on line chat se uskutečil v úterý 22. 9. 2009 v čase 13 - 15 hod.. Na dotazy odpovídal Daniel Klička, ředitel společnosti Media Vision, která provozuje satelitní platformu CS Link. Ta přichystala svým abonentům řadu nových, velmi atraktivních programů a právě v těchto dnech zveřejnila zcela novou strukturu předplatného.


Digitální satelitní televize CS Link poskytuje karty pro příjem českých a slovenských neplacených TV programů a bohatou nabídku placené televize. Signál je šířen ze satelitu Astra v 100% digitální kvalitě a pokrývá celé území České a Slovenské republiky. V současné době má platforma více než 370.000 aktivních karet.


Služby CS Linku:

Karta pro příjem neplacených TV programů - umožňuje sledování 21 celoplošných českých a slovenských televizních programů včetně dvou programů v HD kvalitě (Nova HD, ČT HD). Jednorázová investice do karty s časovým omezením na jeden rok je 699 Kč nebo 1999 Kč za časově neomezenou kartu. To vše bez jakékoli smlouvy nebo závazku.

Placená televize – nabízí celou škálu atraktivních televizních programů s možností předplatného na různě dlouhá období. Zákazník si může zvolit z mnoha zvýhodněných programových kombinací nebo si předplatit pouze jediný samostatný kanál, což nabízí pouze platforma CS Link.


Historie CS Linku:

rok 1996 - vznik platformy
říjen 2008 – společnost Media Vison s.r.o. přebírá platformu CS Link
prosinec 2008 – nové vedení společnosti
červen 2009 – změna vlastnické struktury společnosti, pronájem 4. transpondéru, zařazení Nova HD


Novinky:

Nové programy – přidáno 8 nových placených TV programů a 1 HD (ČT HD) program do základní nabídky neplacené televize na všechny karty

Nová programová struktura – od 15. 9. v nabídce 7 zvýhodněných programových kombinací, balík Géčko nahrazen rozšířeným balíkem Total a vznik menších tematických balíčků

Nová revoluční služba na trhu digitální televize – možnost sestavení vlastního balíku z oblíbených TV programů

Nové možnosti úhrady předplatného – přímé inkaso z účtu a SIPO

Nový tým – posílení týmu

Nové prostory – stěhování do nového moderního Business parku Futurama v pražském Karlíně


Programová nabídka CS Link:

Neplacené - ČT1, ČT HD, ČT2, TV Nova, Nova HD, Nova Cinema, Prima, Prima COOL, TV Barrandov, ČT4, STV1, STV2, STV3, TV JOJ, TV Markíza, ČT24, TV Óčko, TV Public, TV Noe, TA3, Z1

Placené - National Geographic Channel, National Geographic Wild, Spektrum, DoQ, Fishing & Hunting Channel, Eurosport, Sport1, Sport2, SPORT 5, Nova Sport, Disney Channel, Minimax, CSmini, CSFilm, HBO, HBO2, Cinemax, FILM BOX, FILMBOX EXTRA, Film+, AXN, AXN Sci-Fi, AXN Crime, XXX Xtreme, LEO TV


Redakce satCentrum, s podklady Media Vision, aktualizováno 22. 9. 2009 v 15:00 hod.



Navštivte i předchozí chaty na satCentrum:


- Erika Luzsicza - IKO Cable

- Václav Mozer a Jana Kotábová - Chello Central Europe

- Eva Sedláčková a Lada Dobrkovská - CHANNELS

- Martin Mrnka - Z1

- Jiří Balvín - Óčko

- Marek Kindernay - Nova sport

- Jiří Hojgr - SPORT 5

- Michal Šíma - Eurosport CZ

- Jaromír Glisník - TradeTec



  Sdílet:      

Verze pro tisk


  "on line chat"

satCentrum - Dobrý den, vítáme Vás v "horkém křesle" on line chatu a přejeme samé zajímavé dotazy. Minulý týden jste představili zcela novou, podle vyjádření na vašem webu cslink.cz "revoluční" strukturu předplatného s novými balíčky a možnostmi individuální volby programů pro abonenci. Byli bychom rádi, pokud byste mohl na úvod stručně představit Vaši ideu, očekávání a případně jaké máte k těmto krokům první ohlasy na vašem call centru, případně i u prodejců. Internetové diskutéry zatím ponechme stranou, ti se určitě do našeho chatu sami zapojí (předpokládáme, že v hojném počtu) ...
Pěkný dobrý den do redakce i všem chatérům/chatařům/četařům či diskutérům.
Ano, spustili jsme toho více a nutno poznamenat, že poslední 2 týdny jsou u nás opravdu dynamické. Základní myšlenka spočívá ve schopnosti nabídnout uživateli právě to co je pro něho konkrétně smysluplné. Dát mu na výběr a nenutit jej platit za kanály, které nevyužije, jen proto, že jsou z titulu jakýchsi pravidel nedílnou součástí rozsáhlého, zpravidla podmíněného balíku. Zkrátka rozšířit možnosti tak, aby každý si mohl najít tu svou. Naše očekávání je jednoduché: lidé na tuto svobodu volby uslyší právě proto, že konkurenční podmíněné univerzální balíky je nutí platit více. První reakce jsou dvojího druhu: jednak od koncových uživatelů - ty jsou zatím 100% pozitivní a za druhé od prodejců tam se různí v závislosti na tom, jak je prodejce velký a zda byl či nebyl zvyklý pracovat s našimi kupony. Ti z partnerů, kteří nevnímají potlačení kuponů jako platebního nástroje kladně, se však velmi brzy dočkají náhrady, která jim přinese mnohonásobně více.

• ® jan - Dobrý den, mám kartu gital a tak jsem se předběžně díval, jaká je teď u vás nabídka "balíčků". Některé se mi líbí, některé ne, ale co mi dost vadí, že je Eurosport jen v nejvyšší nabídce total. Myslíte si, že by do budoucna mohl tento program (a i jeho "dvojka") být ve sportovním balíčku? Nic jiného jak sport z placených TV na satelitu nesleduju, a proto je ten velký balík pro mne zbytečně drahý. Děkuji za odpověď.
Ani nevíte jak Vám rozumím, ES do sportovního balíku rozhodně patří. Bohužel jsme se nedohodli. Důvodem je právní definice zařazení kanálu do nabídky, kterou používá každý programer jinak. U Eurosportu tedy nebylo možno upravit vzájemnou smlouvu tak, aby toto zařazení reflektovala. Nicméně věřím, že dříve či později ke změně dojde a Eurosport jako jediný s kým jsme se na nové struktuře nedomluvili, změní svůj pohled.

• ® Jupi - zdravím cslink
neprídáte do Neplacené tv jojplus a DOMA a či bude už konečne jednotná jojka z jedné frekvencie
za odpoved vám dakujem.

Pracujeme na tom, neumím zatím říci kdy, v každém případě máme o tyto kanály zájem. Otázka dalšího simulcryptu je též na stole, nezáleží však pouze na nás.

• ® Janci19 - Dobry den chcem sa opytat ci uvazujete o pridani najlepsieho sportoveho programu ESPN America do balicku SPORT alebo aj ako a la carte bo to je jediny program ktory mi u Vas chyba a velke DAKUJEM za SPORT1 a SPORT2
Tento program, nás zajímá, vedeme jednání s programerem v Londýně. Je zatím ještě otázkou, zda se dostaneme na podmínky, které nebudou znamenat přehnané zatížení ekonomiky balíku Sport. O možnosti získat od programera svolení k distribuci a la carte pochybuji, ale též jej poptáváme.

• ® rozbik - Dobrý deň. Prosím Vás, kde sa dá v SR (okr.Senica, Skalica, Malacky)zakúpiť Vaša dekódovacia karta a aké sú potom možnosti predplatenia prémiových programov?Ďakujem
Rádi říkáme: každý dobrý prodejce satelitní techniky naše karty má, ale abych Vám odpověděl něco použitelného - doporučuji www.cslink.cz, či 848 200 200.
Kromě toho v okrese Malacky nás nabízejí tyto prodejny: Profisat, Záhorácká ul., Malacky, a SK SAT, Sološnica 215
Máte-li na mysli způsoby úhrady, nabízíme tyto: složenkou, bankovním převodem, kuponem, na terminálech Tipsport a Sazka, kreditní kartou, Sipem či povolením k inkasu. Věřím že si vyberete:)

• ® kubisek - Dobrý den, neuvažujete o zpřístupnění některých placených programů i ze sousední pozice 19,2E? Třeba nějaký MTV balíček by nebyl k zahození, klidně samostatně placený. Hudební program totiž v nabídce CS Linku ani SkyLinku není vyjma Óčka žádný.
29.11. Zařazujeme českou verzi MTV, která bude po dohodě s programerem na naší pozici.
Další rozšíření bude hodně záviset na tom, jak se povede kanálům a kombinacím, které jsme právě spustili..

• ® Chercheur - Dobrý den, pane Kličko,
změn na CS Linku je skutečně mnoho, proto si dovolím položit Vám hned několik dotazů.
1. Sportovní balíček bez Eurosportu zní téměř jako protimluv. Změní se to někdy ?
2. Dočkáme se v dohledné době (příštím roce) Eurosportu 2 v češtině ? Neuvažujete v této věci o dohodě s konkurenčním Skylinkem ?
3. Dočkáme se spuštění EPG u kanálu Spektrum ?
4. Na nových balíčcích mne mrzí, že prakticky znemožňují oblíbenou platbu prostřednictvím kuponů. Je zcela anonynmí, což jsem považoval za výhodné. Navíc kvůli nesouladu ceníku s hodnotami kuponů zůstávají na účtě částky, které může zákazník jen obtížně využít (např. 20 Kč při roční platbě). Nechystáte se kupony raději zrušit a přejít k aktivaci u prodejců jako Skylink ?
5. Budou některé obsahově slabší kanály v programové nabídce (DoQ, Film+...) v budoucnu nahrazeny atraktivnějšími ? Cena balíčku Total by tomu odpovídala, konkurence je nyní levnější a v nabídce tak hluchá místa nemá.
Děkuji za Vaše odpovědi a přeji mnoho úspěchů, zejména brzký konec možnosti neautorizovaného příjmu Digi TV.

K Eurosportu viz předchozí odpovědi. ES 2 bychom chtěli, za předpokladu že se domluvíme na jedničce. Simulcrypt je možný nejen u tohoto kanálu, vedeme jednání, uvidíme. Na EPG u Spektra pracujeme, je to však též součástí dohody. Nemohu souhlasit, že kupony znemožňují platbu za balíčky. Nevěřím, že 20 korun za rok, je pro většinu tak zásadní problém, kromě toho jsou tu i další, stejně anonymní způsoby úhrady – viz předchozí odpovědi. Kupony jsou uživateli využívány čím dál tím méně, proto jsme se rozhodli podporovat praktičtější způsoby, které lidem v 21. století šetří čas a námahu. Každopádně připravujeme kompenzaci pro prodejce..Vyhodnocení současné struktury probíhá jednak průběžně, to zásadní kde jistě sehraje svou roli i hodnota a cena jednotlivých kanálů, však proběhne v lednu. V každém případě se řídíme platnými smlouvami, které se uzavírají na dobu určitou, s tím že obvyklá doba je 5 let, tu a tam 3 roky. Všechny nové balíky, tedy i TOTAL, mají ceny závislé na délce předplatného, proto srovnáváme-li, používáme vždy tu cenu, kterou má nejvíce z našich předplatitelů a tou je cena ROČNÍ. Pro ty, kteří nechtějí či nemohou zaplatit na rok, jsme navíc připravili stejnou cenu jako u ročního předplatného, pokud si jednou zřídí Sipo či příkaz inkasu, tudíž většina uživatelů bude velmi pravděpodobně na ceně 290,-/měs u balíku Total. Géčko obsahovalo 14 kanálů za 200, TOTAL jich má 20 za 290,-.
:good: Děkuji za přání.

• ® toprun - Dobrý den.
Proč zákazníkům nepřevedete "Géčko", které si předplatili, na balíček "TOTAL" jako kompenzaci za období promoakce. V té době by měli příjem programů i bez placení a vlastně platí za to, co mají ostatní zdarma. Pro ně je v "promu" jen 8 programů, zatímco pro pro ostatní 20. Takže bych bral jako férové buď: o dobu trvání promo akce prodloužit platnost předplatného "Géčka" nebo do původní doby platnosti ho nechat běžet jako "TOTAL". Děkuji za odpověď.

Věřím, že rozhodnutí na pár dní pustit některým uživatelům programy zdarma, aby následně pokud možno předplatili nové kombinace nemůže být důvodem, proč by se nás měl někdo zlobit. Stejně tak jako se nikdo z nás již nediví, když běžné zboží či služby, které jsme zakoupili, byť i nedávno, najednou obsahuje dárek navíc, nebo slevu. Jde jen o pár dní a všichni dostali něco zdarma..Přinejmenším 8 kanálů, to nebývá důvodem ke stížnosti.

• ® pbrab - Dobrý den.
Dle mého názoru se rozšíření nabídky o další atraktivní kanály velmi
povedlo, za což vám velmi děkuji. Chtěl bych znát odpovědi na tyto otázky:
1. Uvažujete o rozšíření nabídky pro region SK o programy JOJ Plus
a TV Doma?
2. Budete dále spolupracovat s platformou Sky-link?
3. Dojde v dohledné době (do konce kalendářního roku) k zařazení
ESP 2 Bundesliga a Animal Planet?
Děkuji za odpovědi a přeji hezký den.
Petr Brabenec

Dobrý den Petře, děkujeme Vám za pochvalu.:) JOJ+, TV Doma a ES2 - viz předchozí odpovědi.U Animal Planet je to následovně: tento kanál nás velice zajímá, avšak jsou tu jisté podmínky ze strany programera, které nás donutili rozhodnout se v první vlně pro kanál jiný. Jakmile vyhodnotíme nové balíčky, je možné že naší reakcí bude zařazení AP. Se Skylink vedeme jednání a věřím, že spolupráci rozšíříme.

• ® zdendy - Dobrý den.Jako spokojený zákazník Cs linku jsem Vám dost fandil,ale po přečtení nového ceníku jsem hodně zklamaný a osobně jsi myslím,že nejsem sám.Očekával jsem navýšení ceny u Géčka(Total) na 250 kč.myslím jsi,že jste hodně přestřelili a jen aby toho nevyužila konkurence(skylink)a nezačala Vás válcovat.Co prostě dodat jste drazí a kupony jste pohřbili.Vždy jsem využíval kuponů v tipsportu.
Rozhodně jsme kupony nepohřbili. Změny v cenách nejspíš nebudou jen u nás, nechme se překvapit. K našim cenám – viz předchozí odpovědi.
Nicméně, Vaše tvrzení o drahotě je výrazem určité úhlu pohledu. Tady je můj: Total si vezme jen ten, kdo chce či využije všech 20 kanálů, takový uživatel k němu však dostává balík FILM zdarma a to až na jeden rok. Možná odpovíte, že stejně musí platit 290, měsíčně a níž se nedostane, a ikdyž mu přidáme cokoli, platí moc. Na to já říkám, nechť zvolí jeden z balíků, který odpovídá jeho zaměření a může platit 180,- měsíčně. A i k tomu dostane balík FILM (tedy HBO, HBO2 a Cinemax) až na 6 měsíců zdarma. A teď si to zkuste spočítat znovu:)

• ® Ivankop - Dobrý deň,
kedže programy HBO, HBO2 a Cinemax sú prémiové programy za ktoré si treba priplatiť, prečo nie sú vysielané v maximálnej možnej kvalite ? Vysielate 4:3, prečo nie 16:9 ?? Myslím, že je to velká škoda a určite by ste získali viacej klientov, ktorí by mali záujem o prémiové programy.
Ďakujem za odpoveď.
Ivan.

To neurčujeme my, ale programer – tedy ta společnost, která nám program prodává. Pokud vím HBO2 již v 16:9 je a na dalších se pracuje.

• ® Jupi - zdravím cslink
Mne sa páči varianta mých 6 jeto paráda uvažujete to potom rozšíriť na 8čku alebo nebodaj na 10ku?
Vopred vám Dakujem za odpoved ste skvelý.

:good::good:Jsem rád že správně chápete to nejpodstatnější, díky. Je to možné, uvidíme jak si povede Mých 6. Veškeré naše novinky jsou založeny na předchozí zkušenosti, získané přinejmenším v testu. Mých 6 je služba unikátní nejen u nás, ale v celé Evropě a snad i jinde..

• ® PetusX - Dobry den!
Chtel bych predem podekovat za dozarazeni AXN Crime a pak se zeptat ohledne tohoto trojlistku programu. Neuvazujete o sireni zdrojoveho programu pres optiku? Jde mi hlavne o ten znacny obsah madarskych a rumunskych reklam, ktere tyto programy vylozene kazi a take mirna obrazova deformace. Jednalo by se pak pripadne o ciste ceske verze a mohl by to byt i distribucni signal. Uz od konkurence neco takoveho vyplynulo ohledne programu Nat. Geo. Vim, ze tvorba ceskeho obsahu neni na Vas, ale jestli nahodou o tom jednate nebo mate v planu. Myslim, ze by tak mohl byt alespon zakladni AXN kanal.
Diky za odpoved!

Jsem rád že i Vás jsme potěšili. Ano, registrujeme určitou skupinu diváků, kteří mají obdobné podněty, které dál distribuujeme směrem k programerům. Není to však nic jednoduchého z pohledu času i nákladů. Jednu optiku již využíváme pro jiné programy a rozšíření o další je v jednání. Přiznám se však, že nové balíky nás poslední značně zaměstnali, zejména z pohledu komunikace a informačních systémů. Snad brzy na to přijde též řada..

• ® Chercheur - Jako doplnění mých předchozích dotazů uvádím následující:
Domníváte se, že balíček Total je o 16 (při ročním předplacení) resp. 32 procent (při měsíčním předplácení) kvalitnější než konkurenční Multi ? Předem díky za odpověď.

Rozhodně ano. Za prvé: tím co k němu dáváme zdarma - viz předchozí odpovědi. Za druhé: z tohoto našeho balíku máte možnost přejít k menšímu, jakmile zjistíte, že platíte za (pro Vás) nadbytečné programy.
Ze všech výzkůmů, ať už kvalitativních či kvantitavních, které jsem za posledních 5 let viděl vyplývá to jediné podstatné - drtivá většina uživatelů placené TV uvádí počet kanálů, který je zajímá, číslo 5 až 10...
A my už jich na kartě (neplacených) máme dnes 21..

• ® ksilt - Kdy se dockame na satelitnim nebi kanalu Cinemax 2 ? Zadna CS sat platforma jej doposud nenabizi, nezda se vam zde prilezitost nabidnout divakovi neco vice nez konkurence ? Dekuji za odpoved.
Určitě to není špatný nápad. Bohužel satelitní kapacita stojí zcela zásadní náklady a my musíme velmi pečlivě zvažovat, zda na ten či onen kanál čeká dostatečně dlouhá fronta potenciálních předplatitelů. Jakmile budeme mít nějaká solidní čísla na současných balíčcích, jistě nastane vhodná doba rozhlížet se dále..

• ® ksilt - Dobry den, rad bych vedel, zda CS Link planuje zprovozneni originalnich audio stop na kanalech kde se zatim nenachazi, napr. AXN kanaly ci filmove kanaly od spolecnosti SPI a IKO Cable. IOpet dekuji za odpoved.
Ano plánujeme, to mohu potvrdit, ale kdy to bude Vám nemohu zatím sdělit..

• ® Honza z HK - Dobry den,
dekuji za rozsireni Vasi programove nabidky. Mel bych par dotazu (jak k programum tak technickych)
1) bylo by mozne u programu NG,NG wild,HBO2 a CineMax vysilat "napevno" titulky (primo do vysilaneho obrazu)? Take poskytovani EPG u programu MiniMax a Spektrum (vc lepsi obrazove kvality techto programu)
2) bylo by mozne "rozdelit" programy CSfilm a XXX na 2samostatne programy tak jako to je u programu MiniMax & Leo TV (tj. v dobe kdy vysila CSfilm tak by bylo ID u programu XXX neaktivni (cerna obrazovka) a naopak)?
3) nebylo by mozne zridit balicek "Mych 7" (namisto 6) samostatne sestavitelnych programu?
4) neplanujete rozsireni nabidky dokumentarnich programu o Discovery Channel,Animal Planet,Zone Reality,Tv Paprika? napr. program Discovery byste mohli sdilet se Skylink vymenou za sireni Animal Planet?
5) neplanujete rozsireni nabidky programu o zadany paket hudebnich programu MTV z pozice 19.2E?
6) jak je to s rozsirovanim programove nabidky (jak zakladnich (Joj Plus,Tv Doma) tak placenych programu) pro uzivatele ze Slovenska?
7) planujete distribuci i dalsich ceskych radii (krom Radia Beat?)
Dekuji za Vase odpovedi a preji mnoho spokojenych zakazniku/divaku...
S pozdravem,
J.Mach

Jestli Vám Honzo nebude vadit, odpovím jen na ty dotazy, na které jsem zatím neodpověděl v některé z předchozích reakcích. V těchto dnech pracujeme na teletextových titulkách u NGW, další jsou na programu. Minimax a Spektrum jsou na tanspondéru, kde EPG musíme dostat od třetí strany, pracujeme na tom, zatím jej nemáme..
CS Film + XXX je následkem jakéhosi historického nastavení z dob, kdy nebylo možno řešit technicky jinak. Zkusíme upravit při nejbližší změně frekvencí jiného kanálu, tedy spojit v komunkaci všem uživatelům, taková změna vyžaduje přeladění přijímačů. Mých 7? :eek:
Možné by to bylo, ale počkáme jak si povede mých 6 a co nám o něm poví alespoň několik desítek tisíc majitelů karet.

• ® jan - Zdravím Vás. Asi nejen mě by zajímalo, jaký je poměr (v procentech) mezi abonenty karet CS Link s balíčkem (ky), s programem a la carte a pouze se základem. Myslím si, že nejméně si lidé přidávají jednotlivé programy, balíčky - což je zejména dřívější Géčko má tak cca desetina abonentů a většina má neplacenou nabídku, což samozřejmě pro žádného providera není přínosem. Je to zhruba tak, nebo se mýlím? Budete pořádat nějaké další "akce", jako je teď s filmovým paketem, aby se abonenti naučili více objednávat "přidanou hodnotu", tedy balíčky? Děkuju za odpověď a přeju Vám, ať se Vám daří. Honza
Díky Honzo. Jsou to dost citlivé informace, které po mě žádáte, nicméně mohu Vám klidně prozradit, že jsme na tom o poznání lépe než odhadujete - tedy poměr placené TV vs počet karet je výrazně vyšší než 1/10. Další akce rozhodně přijdou, ale počkáme s jejich nastavením na vyhodnocení té současné..

• ® RadoJ - Dobry den, moja otazka sa tyka diametralne odlisnej ponuky neplatenych programov pre SR a CR, no rovnakej ceny pristupovej karty. Neplanujete s tym nieco urobit?? Bud znizit cenu pre SK region (alebo napr. pri registracii na SK region bude balik TOTAL pristupny na dlhsie obdobie, alebo bude mat zakaznik k dispozicii urcity kredit na platene TV), alebo navysit pocet programov. DAKUJEM
nabídka je pro všechny stejná, nicméně rozumím Vašemu pohledu na rozdíl. Ten vyřešíme přidáním dalších kanálů..

• ® cool - Neplánujete rozšírenie filmového balíka s HBO, HBO2, Cinemaxom o HBO Comedy, Cinemax2, aby rodina HBO a Cinemaxov bola kompletná, prípadne HBO HD? Neuvažovali ste do tohto balíka pridať aj Filmboxy? Myslím, že tam patria...
HBO 2 jsme zatím nepřidali, neboť o něj není takový zajem jako např. o Cinemax a kapacita satelitu je opravdu drahá. HD není vyloučeno. Naproti tomu Filmboxy míchat s HBO skutečně nelze. Toto pravidlo platí u obou programerů, kteří nám tyto kanály prodávájí a jímž jsme se zavázali smlouvou..

• ® cool - Aké sú vaše ďalšie plány na poli HD? Rozširovanie o Melody Zen a podobné stanice nevidím, ako to, čo má zmysel, ale HBO HD, Filmbox HD - tam by som zmysel videl...
souhlasím s Vámi, každopádně je třeba být velmi opatrný, neboť mluvíme o mnohamilionových nákladech a za sebe mohu říct, že bych se nerad dostal do situace, kdy superatraktivní a superdrahý balík HD kanálů využije jen několik nadšených a já je následně dotuji z jiných aktivit. I smlouva o pronájmu satelitní kapacity se uzavíra na několik dlouhých let..

• ® cool - Aká je ďalšia vaša stratéhgia v rozširovaniu SD ponuky? Zaujíma ma MTV, VH1, ale napríklad aj kanál typu TV Deko, či TV Paprika...
Vyhodnotíme právě spuštěné a uvidíme co dál, nyní je opravdu trochu brzy..

• ® cool - AKo je to s kvalitou niektorých programov? Neplánujete navyšovať dátové toky? Nie všetky programy disponujú ideálnou kvalitou pre veľké TV (je to síce lepšie ako DIGI TV, UPC Direct, ale stále vidím rezervy)...
i my je vidíme a pracujeme na nich, slibuji že se to zlepší ;)

• ® markriz - proč jste úplně zrušili možnost objednávky smskou na týden?
úplně jsme tuto možnost nezrušili, nadále zůstává u kanálů pro dospělé. Důvod je prostý, téměř nikdo této možnosti nevyužíval..

• ® Blooddog - Dobry den.Chcel by som sa spytat,kedy uz konecne spravite nieco pre zlepsenie obrazovej kvality programov Spektrum a Minimax.Su to platene programy a obrazovo su na tom horsie ako FTA programy,ktore moze clovek najst na orbite.Dakujem za odpoved
viz mé předchozí odpovědi..

• ® jan - Dobrý den, ještě jsem tu v dnešním chatu neviděl konkrétní dotaz na nízkou kvalitu některých programů - Sport1, Spektrum, DoQ... Budete s tím něco dělat? - na velkých LCDčkách je to fakt hrůza. A ještě dotaz k HDTV - neuvažujete o zařazení nějakého HDčka k Nově a ČT? Dík za odpověď!
budeme a pracujeme na tom, viz mé předchozí odpovědi

• ® Blooddog - A este jedna otazka.Ako ste napisal "Géčko obsahovalo 14 kanálů za 200, TOTAL jich má 20 za 290,-", ked to porovname s tematickymi balickami, ktore maju 4-5 kanalov, nezda sa Vam ta cena 180,- trosku premrstena???
Víte, věděli jsme že ať uděláme cokoli nového, vždy se najde nemálo těch, kteří vidí mouchy a používají pseudopohledy. Tento pohled, který používáte říká, že by všichni měli mít doma satelit, který nabízí víc než 120 kanálů za necelých 700,-/měs. Ale není tomu tak, a to proto, že většině připadá důležitější kolik platí celkem, nikoli na kolik je vyjde jeden kanál.

• ® Blooddog - Aby som doplnil,este k predchadzajucej otazke ohladom ceny za tematicke balicky.Urcite odpoviete,ze za tu cenu uzivatel dostane aj balik Film,ale predsa ten tematicky balicek si objednava kvoli tomu,ze ma zaujem trebars len o dokumenty a nejake HBO-cka ho nezaujimaju a okrem toho,balicek Film ako bonus dostane len vramci akcie.(takze po skonceni akcie tam bude len tych 4-5 programov za 180,co je podla mna dost)
viz má předchozí odpověd, sám jste k tomu nakonec dostal/a, ukažte mi platformu, kde může někdo platit méně než 250,-/měs. Jsme jediní..;)

• ® RadoJ - Dobry den, neplanujete rozsirit svoju posobnost aj o priamu ponuku platenych programov pre STA??
zatím bohužel nemohu potvrdit.

• ® trustno1 - Dobrý den, chci se zeptat, jaké platí podmínky, když cca. před měsícem zakoupená karta CS link na 1 rok bude nyní regitrována? Platí nyní místo promo nabídky na 1 měsíc Géčko + HBO nové balíčky TOTAL + FILM na 1 měsíc? Děkuji.
u ročních karet je promo následující: balík MIX 1 měs. + balík film 1 měs.
balík TOTAL na 1 měs. + FILM na 2 měsíce přidáváme ke kartám bez omezení..

satCentrum - Tak toto byla poslední odpověď ředitele společnosti Media Vision, která provozuje DTH satelitní platformu CS Link. Děkujeme všem účastníkům dnešního chatu za dotazy a panu Kličkovi za odpovědi! CS Linku přejeme ať má hodně spokojených abonentů a vám všem hodně pohody u sledování programů ze satelitu!
I já děkuji všem a těším se zase někdy. DK


Další články z rubriky:
23.08.2009 • On line na satCentrum: tématické stanice distribuované společností IKO Cable
04.08.2009 • On line na satCentrum: tématické stanice distribuované společností Chello Central Europe
18.06.2009 • On line na satCentrum: tématické stanice distribuované společností CHANNELS
01.07.2008 • On line na satCentrum: Martin Mrnka - Z1
10.06.2008 • On line na satCentrum: Jiří Balvín - Óčko
04.06.2008 • On line na satCentrum: Marek Kindernay - Galaxie sport


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist