Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 20.05.2024 - 16:01:20   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Digitálna satelitná televízia Magio len za 7,95 € mesačne na celý rok

  Autor: PR Press SLOVAK TELEKOM , e-mail: info@st.sk Přidané: 18.01.2010


Prvú interaktívnu satelitnú televíziu na Slovensku si už môže objednať každý. Očakávaná novinka od T-Comu prichádza s atraktívnou uvádzacou ponukou, ktorá sa vyznačuje príťažlivou skladbou programových balíčkov, HBO a HD kanálmi na 3 mesiace zdarma, ale najmä výhodnými akciovými cenami už od 7,95 €.


Pilotná fáza, do ktorej sa od novembra 2009 zapojilo prvých 1 000 zákazníkov, umožnila dôkladné otestovanie a vyladenie novej služby. Na trh tak prichádza špičkový produkt, ktorý prináša digitálnu kvalitu obrazu i zvuku a obľúbené funkcie televízie Magio na celé územie Slovenska, teda aj tam, kde doposiaľ neboli dostupné. Od 15. januára 2010 si Magio Sat môžu zákazníci objednať vo všetkých T-Centrách, prostredníctvom bezplatnej linky 0800 123 456 alebo cez webstránku www.t-com.sk.


Ponuka TV programov v digitálnej satelitnej televízii Magio

Základný balíček Start: STV 1, STV 2, STV 3, Markíza, TV Doma, TV JOJ, TV JOJ Plus, ČT 1, ČT 2, Prima, TA3, TV Lux

Rozšírené balíček Klasik: STV 1, STV 2, STV 3, Markíza, TV Doma, TV JOJ, TV JOJ Plus, ČT 1, ČT 2, Prima, TA3, TV Lux, CNN, Film+, FILMBOX, FILMBOX EXTRA, Disney Channel, AXN, Spektrum, Discovery Channel, Animal Planet, National Geographic, Viasat History, Viasat Explorer, Travel Channel, TV Paprika, Nova Sport, Sport 1, Eurosport, Minimax/Anime+, Cartoon Network/TCM, MTV Czech, VH-1 Europe, Jim Jam, Blue Hustler

Prémiové balíčky:
Cinemax: Cinemax 1, Cinemax 2
HBO: HBO1, HBO2, HBO Comedy
HBO + Cinemax: Cinemax 1, Cinemax 2, HBO1, HBO2, HBO Comedy
Maďarský: RTL Klub, M1, M2, Cool, Hír TV, Duna TV, Magar ATV, 4Story!
HD: History HD, Eurosport HD, National Geographic HD

Veľký záujem verejnosti o novú službu potvrdzuje takmer 10 000 predbežných registrácií, ktoré T-Com získal do konca roka 2009. Akciové ceny platia pre registrovaných zákazníkov a ďalších 3 000 nových zákazníkov digitálnej satelitnej televízie Magio, pričom sa uplatňuje 24-mesačná viazanosť. Medzi atraktívne výhody uvádzacej ponuky patria aj dva prémiové balíčky na 3 mesiace zadarmo – prvým je filmový HBO + Cinemax a druhým môže byť HD alebo Maďarský balíček. Ďalším benefitom je samoinštalácia len za 1 €.


Akciová kampaň na digitálnu satelitnú televíziu Magio

Variant Mesačný poplatok Mesačný poplatok
na prvých 12 mesiacov nasledujúce obdobie

.
Magio Sat Start 7,95 € (239,50 Sk) 7,95 € (239,50 Sk)
Magio Sat Klasik 7,95 € (239,50 Sk) 11,95 € (360 Sk)


Prémiové balíčky sú spoplatňované samostatne: Cinemax (7,35 €), HBO (7,95 €), HBO + Cinemax (9,95 €), Maďarský (1,95 €) a HD (3,95 €). Dvojica TV kanálov v rámci prémiových balíčkov – Cinemax 2 a National Geographic HD – je pre slovenského diváka satelitnej televízie úplnou novinkou.

K dispozícii sú dve verzie Magio Boxov – s pevným diskom (250 GB) a bez neho. Zákazník si zariadenie prenajíma za 1,95 € mesačne, pričom ku jednej satelitnej parabole môže pripojiť dva Magio Boxy. V prípade, že zákazník chce využívať funkcie nahrávania, pretočenia a pozastavenia programu aj na druhom televízore, druhý Magio Box s pevným diskom si môže prenajať za 3,95 € mesačne.

Všetky ceny a sumy v eurách boli vypočítané podľa konverzného kurzu 30,1260 SKK/EUR.


Slovak Telekom, a. s., je multimediálny operátor s dlhoročnými skúsenosťami a medzinárodnými poznatkami, ktorý na slovenský telekomunikačný trh prináša inovatívne technologické trendy. Spoločnosť vlastní a prevádzkuje telekomunikačnú sieť, ktorá pokrýva celé územie Slovenskej republiky.

Pod obchodnou značkou T-Com na nej poskytuje národné a medzinárodné hlasové služby, ako aj široké portfólio moderných dátových služieb a je najväčším poskytovateľom širokopásmového Magio internetu. Ako prvý operátor na Slovensku ponúkla zákazníkom triple play službu Magio, ktorá v sebe spája digitálnu televíziu, internet a telefonovanie.

Zároveň prevádzkuje aj jednu z najväčších sietí novej generácie (NGN) umožňujúcu využívanie hlasových a dátových služieb na jednej spoločnej IP platforme. S cieľom poskytnúť obyvateľom Slovenska nové a komfortnejšie služby výrazne investuje aj do rozširovania svojej optickej infraštruktúry. TRI*M index Slovak Telekomu, a.s., (index spokojnosti zákazníkov) dosiahol v roku 2008 hodnotu 74 bodov pre rezidenčný a 70 pre biznis segment, čím sa spoločnosť zaradila medzi špičku európskych operátorov.

Slovak Telekom, a.s. vlastní certifikát systému manažérstva kvality podľa EN ISO 9001:2000 a certifikát systému manažérstva životného prostredia podľa EN ISO 14001:2004. V roku 2009 sa Slovak Telekom, a. s., zaradil podľa renomovanej štúdie spoločnosti Hewitt Associates medzi najlepších zamestnávateľov na Slovensku.

Spoločnosť je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group (Frankfurt, Amtlicher Handel: DTE/NYSE: DT). Majoritným akcionárom spoločnosti Slovak Telekom, a. s., je spoločnosť Deutsche Telekom AG s podielom 51 % akcií. Slovenská republika zastúpená Ministerstvom hospodárstva Slovenskej republiky vlastní 34 % akcií a Fond národného majetku Slovenskej republiky 15 % akcií.

Slovak Telekom, a. s., vlastní 100 % akcií spoločnosti T-Mobile Slovensko, a. s., ktorá je poskytovateľom širokého portfólia služieb mobilnej komunikácie. Ďalšími dcérskymi spoločnosťami Slovak Telekomu, a.s., sú Zoznam, s.r.o., Zoznam Mobile, s.r.o. a Telekom Sec, s.r.o.

Všetky informácie o skupine Slovak Telekom záujemcovia získajú na internetovej stránke www.slovaktelekom.sk. Aktuálne informácie o produktoch a službách pevnej siete poskytovaných pod značkou T-Com získate na www.t-com.sk alebo na bezplatnom čísle Centra služieb zákazníkom 0800 123 456.


PR Press Slovak Telekom, 18. 1. 2010


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.01.2010 • Počet zákazníků Skylinku překročil 900 000
11.01.2010 • TV Barrandov dnes slaví první narozeniny
07.01.2010 • Společnost Discovery Networks EMEA spustí vysílání kanálu Discovery HD Showcase
06.01.2010 • Hlasování na satCentrum: z nové nabídky CS Linku nejvíce zaujala kombinace Mých 6 před Sport a Film, propadly kombinace Mix a Dokument
28.12.2009 • Natural Life Channel volně ze satelitu Türksat 3A
18.12.2009 • Zpravodajská ČT24 – informační náskok v programu a vizuálním stylu [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Nič moc 

18.01.2010 18:54 • ® Juko
No toľko "očakávané" T-Comacke Magio zase raz nesklamalo :D len či im bude stačiť že daju službu o 30 centov lacnejšie pre získavanie nových zákazníkov. Nerozumiem ich cenovej politike , ale čo veď u nás to tak chodí , myslím si že keby to dali tak za 5 € mesačne nie jeden človek by nad tým porozmýšľal , ale takto asi fakt nie :bad:
Asi nemaju dosť kompletov ... ;)
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist