Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 04:27:00   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

UPC odpovídá - 9.část

  Autor: PR Press UPC ČR, a.s. , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 17.10.2002


Uplynuly jen dva týdny a je tu opět pravidelná rubrika UPC odpovídá. Odpovědi tiskového mluvčího UPC ČR, a.s., pana Františka Maliny na vaše dotazy se dnes týkají zařazení Stanice O a TV Primy do abonence, což naopak nelze slíbit u slovenské Markízy. Dále si přečtete o UPC klubu pro věrné diváky a o několika programových překvapeních na závěr letošního roku.

Někdy v červnu mi přišla vaše nabídka UPC klubu. Různé slevy byly ovšem časově omezeny. Budete opakovat podobnou akci před Vánoci?
Ano, dokonce dvakrát. Podzimní vlna věrnostního programu UPC (UPC klub) startuje již 15.10. 2002. V tento den začneme odnášet na poštu statisíce zásilek, na jejichž základě získáte výhody a slevy u 11 partnerů klubu. Jsou to firmy Čedok, Lego, Scrable, National Geographic, JVC, Langmaster, Bohemia Flowers, Jack Daniels, Home Credit, Klier a Oskar. Další kolo nových slev poskytovaných dalšími partnery na základě příslušnosti ke klubu UPC by mělo proběhnout ještě před koncem roku - pravděpodobně na začátku prosince.

Mám UPC Direct. Vrátil jsem se z dovolené a těšil jsem se na Galaxii sport. Tento program mi však do programové nabídky nenaskočil. Co s tím ?
Ve vašem případě je tedy nutno provést ruční nastavení programu podle manuálu přiloženého k přijímači. Nebudete-li si vědět rady, obraťte se, pokud jste tak již neučinil, na naše zákaznické centrum. Pomohou vám spustit Galaxii sport po telefonu.

Na internetu si často přečtu vaše chystané novinky dříve, než se je odhodláte sdělit. Proč jste tak pomalí a tajemní? Datum spuštění Galaxie sport bylo veřejným tajemstvím a např. teď se veřejně mluví o spuštění televize O k 15. listopadu. Ovšem UPC mlčí.
Vzpomeňte si, kolik „zaručených dat“ o startu Galaxie sport v sítích UPC se za uplynulý rok celkem objevilo. Jako firma, která bere svá sdělení vážně, můžeme mluvit a mluvíme pouze o tom, co je již rozhodnuto, popř. až po podepsání smluv. Různé „zaručené informace“ sehrávají různé role: vznikají z nedorozumění, mají učinit zajímavého toho, který je šíří, mohou sloužit jako nástroj nátlaku na firmu a nástroj určité manipulace s veřejností, mohou představovat marketingový tah a podobně. A protože naše společnost má přísná pravidla, co a jak lze komunikovat, aby se nedopouštěla klamání veřejnosti, je často za svůj poctivý přístup „bita“. Co se týče Stanice O: s našimi partnery jsme si ujasnili, že informace o 15. listopadu nejspíše pramení ze skutečnosti, že někdy k tomuto datu má být vyřízena registrace vysílání tohoto originálního hudebního televizního programu v sítích UPC. Registrace ovšem není vysílání. Přesné datum bude stanoveno smluvně a může to být třeba 31. října, nebo 1. prosince. Jediné, co víme už teď, je fakt, že Stanici O chceme ještě letos vysílat, že Stanice O chce být vysílána a že nikdo z nás zatím neví o překážce, která by mohla brzkému podepsání smlouvy zabránit. Ovšem přesné datum podpisu není dosud stanoveno.

Zařadíte do UPC Direct také TV Markíza?
Ne v dohledné době. Příčinou je především odlišná „mediální“ legislativa v obou zemích, respektive některé nejednoznačné výklady. Nicméně jak UPC, tak Markíza o sobě vědí a mají na šíření tohoto populárního programu zájem. Osobně si myslím, že tato otázka najde řešení nejpozději do dvou - tří let v rámci připravovaných úprav mediálních předpisů dle direktiv EU.

Mám ráda TV Romantica. Co zde bude nového?
Stanice přichystala na letošní podzim spoustu novinek. Jednou z nich je nové logo, změní se také grafika, znělky a můžete se začít těšit i na nové telenovely.

Na co se mohou diváci HBO těšit o Vánocích?
Na řadu skvělých filmů jak pro dospělé, tak pro děti - složení upřesní zástupci HBO až v příštích týdnech. Ovšem už dnes mohu říci, že vedení HBO připravilo na 24. prosinec hudební lahůdku, která by měla navázat na úspěch loňského uvedení koncertu skupiny Lucie. A sice záznam koncertu této skupiny ze Státní opery.

Jak to vypadá se zařazením Primy do vysílání UPC Direct?
Zde není situace naštěstí tak komplikovaná jako v případě Markízy. Avšak i přesto mohu pouze potvrdit, že obě strany spolu jednají. Nechme se překvapit v příštím roce.

Budete na HBO dávat další sérii seriálu Odpočívej v pokoji?
Ano, druhou řadu seriálu Odpočívej v pokoji plánuje HBO uvést v únoru 2003. Zástupci HBO společně s námi věří, že druhá série potěší nejen stávající příznivce, ale najde si i řadu nových.

Ve vašem magazínu Jupííí jsem zahlédla, že stanice Hallmark má uvést druhou sérii mého oblíbeného seriálu McLeodovy dcery. Od kdy poběží?
Druhá řada začíná 1. listopadu a opět půjde o nevšední příběhy z ranče Drowers, kde sestry Tes a Clair bojují za svou farmu.

Loni se na HBO na Silvestra objevil krátce po půlnoci film Mumie jako novoroční filmové překvapení. Chystá se letos něco podobného?
Samozřejmě. HBO už má své novoroční překvapení přichystané a opět, stejně jako vloni, půjde o skutečný filmový trhák, při němž rozhodně neusnete…

Líbí se mi EurosportNews. Mám rád nové technologie a toto je přesně služba pro diváky, kteří chtějí rychle znát výsledky sportovních událostí…
Jistě Vás pak jako fanouška sportu a interaktivních aplikací potěší zpráva o spuštění nové multimediální platformy EurosportNews nazvané EurosportNews Web Radio. Podívejte se na stránku www.eurosport.com, kde můžete získat aktuální informace (například i z kanceláře) včetně živých audiokomentářů.

Mým oblíbeným zpěvákem je Enrique Iglesias. V novinách jsem se dočetla, že byl nominovaný ve čtyřech kategoriích MTV Europe Music Awards. Ráda bych mu poslala svůj hlas, ale nevím jak.
Do 24. října může navštívit prodejny sítě Bontonland po celé České republice a vyzvednout si hlasovací lístek. Nebo navštivte internetovou stránku MTV (www.mtve.com) a zde předáte vašim favoritům svůj hlas elektronicky.


František Malina
Public Relations Director
UPC Česká republika, a. s.



Tolik odpovědi UPC ČR, a.s., které jsou exkluzivně poskytovány čtenářům serveru satCentrum a týdeníku Satelit-Parabola. Napadají vás další otázky? Zeptat se můžete třeba hned teď, v diskusi pod tímto článkem. Všechny vaše otázky panu Malinovi včas předáme.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 37   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.10.2002 • Karta SLOVAK LINK v praxi [ 45 ]
19.10.2002 • Nabídka UPC Direct pro majitele analogových satelitních přijímačů [ 4 ]
16.10.2002 • Super přenosy na Galaxii sport [ 4 ]
15.10.2002 • Karty na Markízu (paket Slovak Link) už v predaji [ 13 ]
15.10.2002 • NHL na Galaxii sport - přehled TV přenosů na listopad
08.10.2002 • NHL na Galaxii sport - přehled TV přenosů na říjen [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 2

  Jenda: 

30.10.2002 20:46 • technik TKR - UPC
Je to počet platících abonentů (neplatící se v současnosti nevyskytují).
 
 
  UPC odpovídá - 10.část 

30.10.2002 19:49 • Redakce
Pro Jendu a další nedočkavé čtenáře - tiskový mluvčí UPC, pan František Malina, nám již dnes dodal další odpovědi na vaše dotazy, a tedy 10.část UPC odpovídá si budete moci přečíst již zítra, 31.10. Prozradit mohu to, že pan Malina čte pečlivě vaše reakce v diskusích na našem webu a odpoví i na dotazy diskutujících pod tímto článkem.
 
 
  Můj příspěvek 

30.10.2002 17:02 • Petr
Bude v UPC Direct take SuperMax??Kdyztak prosim zahajte jednání o šíření tohoto programu... DEKUJI!
 
 
  Můj příspěvek 

29.10.2002 12:03 • Jenda
pro Technik TKR-UPC: Ceho se tykaji ty čísla??

4satredakce: Kdy bude další vydání UPC Direct a dáme p.Malinovi k ”nahlédnutí” tuto diskuzi??děkuji...
 
 
  Václav: 

25.10.2002 17:35 • technik TKR - UPC
V ČR 45000 a v SR 15000
 
 
  Môj príspevok 

25.10.2002 11:15 • Vaclav
p. Malino chtěl bych se zeptat:

- kolik lidí v současnosti přijímá UPC Direct ???

- bude v UPC Direct i BBC Prime ???

Děkuji
 
 
  Můj příspěvek 

25.10.2002 09:59 • anonym
Bude v UPC Direct i BBC Prime s CZ titulky??
 
 
  Môj príspevok 

24.10.2002 19:53 • Laco
Dnes som,po predchadzajucich info. navstivil predajne miesto UPC a chcel si objednat balik UPC direkt.Ako som stravil den a ci mi horko-tazko vyprosikovnú dovolenku preplati UPC-posudte:mam 26 rokov,trvale prac.miesto,atd... a byvam s rodicmi,ktorí pre chorobu nemozu ist bez zdrav.pomoci prakticky nikde.

Cize,zobral som si:1,Rodný list,2,Obciansky preukaz,3,PAS,4,Vodicsky preukaz,5,Strojnicky preukaz,6,Preukaz poistenca Zdrav.poistovne.,7,Potvrdenie od zamestnavatela,že nie som vo vypovednej lehote,8,Potvrd. o vyske prijmu.9,

Suhlas rodicov k namontovaniu kabla na UPC.10,Original zriadovaciu listinu k bankovemu uctu,zriadeneho na vlast.meno.

Ak si myslite,ze mi pracovnik co i len ukazal talcivo,ktoré ma vyplnit,tak sa mýlite.Ani sa so mnou nebavil,udajne mam doniest vypis z katastr.uradu,ze nehnutelnost a dom su zapísané na mojom mene!!!

Cize nepriamo-odstrelit rodicov,aby som sa stal dedic domu,a mozno mi potom vypisu prihlasku na pripojenie UPC direkt/to samozrejme nie je iste/Ak sa najde trosku normalny clen v riaditelstve UPC Sk/kde mi telefonicky potvdili opravnene?!poziadavky predavaca z predajne -na odstrel rodicov ma nenahovarali/

nemusi byt clenom MESSA,nech mi aspon jednou vetou odpovie,kde nabrali taketo byrokratické monumetalne somariny???

Potesim sa aj preplatenia dovolenky.

Laco
 
 
  Můj příspěvek 

24.10.2002 10:28 • anonym
A co piratsky karty??A prijem ”dopalenych” programů,když mají zaplacenu pouze ”Rodinu”??Kdy bude výměna nových UPC Direct karet???
 
 
  [anonym] - 23.10.2002 09:32: 

23.10.2002 19:14 • technik TKR - UPC
K bodu 2 - Je to proto, že v okamžiku kdy zavolá na zákaznické středisko některý z abonentů a potřebuje vyřešit problém, tak operátor/ka může snáze identifikovat příčiny tohoto problému, než v případě, kdy jsou jednotlivé programy ”rozházené” po všech možných předvolbách.<br><br>



Pokud víš o nějakém ”pirátském příjmu” v rozvodu TKR, tak máš možnost na něho upozornit na tel.: 241 005 100. Jinak jsou tvoje slova akorát mlácením prázdné slámy.
 
 
  Môj príspevok 

23.10.2002 14:48 • anonym
jak skončit s piráty - vemte pirátům lodě, nebo vypusťe moře
 
 
  Add anonym 

23.10.2002 13:18 • anonym
Ten anonym je snáď mimo miesu alebo čo ?
 
 
  Můj příspěvek 

23.10.2002 11:29 • anonym
A PROC?Se taky díváš na černo??
 
 
  Môj príspevok 

23.10.2002 10:36 • anonym
Je mi z tebe špatně
 
 
  Můj příspěvek 

23.10.2002 09:32 • anonym
Pane Malino,mel bych na Vas nasl.nekolik otazek (snad mi je zodpovíte,když ”zakaznicke.centrum” mlčí... ;o(



1) Dotaz se týká ceny za služby UPC Direct.Nemyslíte,že kdyby jste snížili ceny na přijatelnou úroveň (maX. okolo 600,- za paket Rodina+HBO),tak byste měli mnohem více klientů než doposud??Vím,že máte určité náklady na provoz,propagaci,atd.,ale třeba by se ta cena dala snížit i v případě,že byste přešli na jiný satelit??Např.pronájem transpondérů na družici Eurobird na 28,5E určitě stojí méně než na Astře 19,2E a z pozice 28,5E se vysílá také paket CZ a SK programů + další atraktivní VOLNÉ programy (převážně v AJ)... Také byste mohli zvýšit bitrate pro jedn.programy+obohatit o ”sporné” programy CzechLinku,přip.i ze slovak-linku+o některé programy z paketu Sky Digital,o který by byl určitě zájem + udělat ”výběr” z něm.stanic (např. RTL,RTL2,SAT1,PRO7,3sat,VOX,ARD,ZDF...+připadně nějaký rusky mluvený program!



2) Proč na přijímači Philips jsou ”napevno” předprogramovány stanice a NENÍ možno si upravit pořadí TV programů dle vlastního uvážení (nebo je aspoň seřadit jinak!Týká se to pozic 1-37 ostatní FREE Tv programy lze ”přemísťovat!



3) Jaký je DůVOD nezařazení programu SuperMax v síti UPC i v Directu??Bylo mi řečeno,že je to problém ze strany UPC... Program i nadále vysílá v ost.kabelových sítích!!



4) Slyšel jsem,že program Private Gold bude i v UPC i v Directu vysílat po celých 24h jako je to i v jiných dig.platformách??



5) Uvažuje UPC o plošné výměně dekódovacích karet,aby se tím zabránilo ”nelegálnímu” příjmu??Pokud ne,tak aspoň, PROSÍM, zabraňte jakýmkoli způsobem ”dohrávání” HBO a PG k základní nabídce Direct na oficiálních kartách??Bylo by už na čase..., protože jak k tomu přijdou poctiví předplatitelé, kteří si za to všechno platí ”v plné výši”!!



Děkuji za Vaši seriózní odpověď a příp.předejte výše uvedené poznatky a postřehy vedení Vaší společnosti,aby výše uvedené projednala a DOUFÁM, že se tím zlepší jak kvalita, tak příp. i sníží cena za UPC a získáte tak mnohem více předplatitelů a budete tak no.1 mezi kabelovými i sat.operátory!



Děkuji!!!



Můj příspěvek [anonym] - 21.10.2002 13:29

Taky by chtělo ZABRANIT piratskému příjmu i v kabelovkách!!!




 
 
  Můj příspěvek 

22.10.2002 10:48 • anonym
Souhlas s vyse uvedenym... s tema kartama!
 
 
  Můj příspěvek 

21.10.2002 17:13 • anonym
PROČ?
 
 
  Môj príspevok 

21.10.2002 16:42 • anonym
ste naivní, když si myslíte, že UPC sníží ceny (když zabrání dohrávání HBO a PG)
 
 
  Můj příspěvek 

21.10.2002 15:27 • anonym
Kdy bude dalsi díl UPC odpovídá??
 
 
  Můj příspěvek 

21.10.2002 13:40 • anonym
A co ROMANTICA?Myslíte,že i moje žena se bude moct opět dívat na Romanticu v UPC Direct??Já bych uvítal program ShowTime!!Tím by se UPC Direct opět obohatilo...,ale doufám,že za ”přijatelnější” ceny než jsou platné dnes...

a po skončení této marketingové akce snížit cenu ”depozitu” za dig.receiver na Kč 1000,- a za SAMOSTATNÉ karty záloha ”jen” Kč 500,- ŠLO BY TO??
 
 
Celkový počet komentářů: 37 / zobrazují se: 1 ... 20

|<«12»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist