Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 12.05.2024 - 05:23:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Priaznivci dokumentov, lovu a rybolovu majú svoj program už aj v ponuke UPC Direct

  Autor: PR Press IKO Cable , e-mail: info@fishingandhunting.cz Přidané: 29.04.2010


Kanál Fishing&Hunting, určený najmä pre priaznivcov lovu a rybolovu, a tiež dokumentárny kanál DoQ nájdu od 1. mája 2010 diváci už aj v programovej ponuke UPC Direct. IKO TV Central Europe v rýchlom tempe zväčšuje dostupnosť televíznych programov, ktoré divákom prinášajú zábavu i poznanie. Súčasne vychádza v ústrety dopytu po lokálnych programoch z nášho regiónu.


Od 1. mája, budú môcť tematický televízny kanál Fishing&Hunting (F&H) a dokumentárny kanál DoQ prevádzkované spoločnosťou IKO TV Central Europe sledovať už aj diváci UPC Direct v rámci základného programového balíčka.

V krátkom čase sa tak opäť podarilo rozšíriť zoznam poskytovateľov televízie na Slovensku, ktorí svojim divákom umožnia v bezpečí ich domovom prežívať dobrodružstvá, napätie a vzrušenie z lovu a rybolovu. Ponúknu im skúsenosti zahraničných ale i našich blízkych českých poľovníkov a rybárov, ktorí majú s lovom tisícročné skúsenosti a v rybárske mimoriadne silnú tradíciu.

„Pestrý svet prírody na kanáli F&H sa priam ponúka na to, aby si ho divák vychutnal vo vysokej kvalite. Sme radi, že prechod UPC Direct na nový satelit umožnil rozšírenie programovej ponuky o naše jedinečné kanály F&H a DoQ,“ hovorí Erika Luzsicza, riaditeľka spoločnosti IKO pre Slovensko a Česko.


Lokálna tvorba je našou prioritou

„Nemej dôležitý je pre nás samotný obsah vysielania. Keďže kanály s lokálnymi programami z blízkeho a známeho prostredia sa tešia vysokej diváckej obľube, kanál F&H výrazne posilňuje tvorbu v našom regióne,“ zdôrazňuje Erika Luzsicza a ďalej konkretizuje: „Naša spoločnosť sa pripravuje na aktívny vstup v oblasti domáceho TV obsahu. Máme predrokované projekty na nadchádzajúce obdobie. Jedná sa o dokumenty, reportáže, súťaže, ako prípadne aj o rôzne dokumenty vzdelávacieho charakteru.“

Prvou lastovičkou by mohol byť medzinárodný magazín, ktorý by mal byť podľa plánov vyrábaný v lokálnych produkciách a raz mesiac by sa mal vysielať z pražského štúdia, potom z Budapešti, Bukurešti a časom doputuje aj do Bratislavy.

Pre divákov je v najbližšej dobe prichystaný divácky mimoriadne úspešný cyklus Tisíc let české myslivosti, ktorý pri premiére v českej televízii patril k najsledovanejším programom týždňa. O jeho úspechu svedčí i to, že momentálne sa vysiela už piata séria.

Preslávené rybárstvo našich českých susedov budú podľa plánov vo vysielaní reprezentované aj reportážami napríklad Bílá ryba na mušku, Blešivec, J. M. Garcia - muškařské triky, Kapr na mušku, Feeder brzy na jaře, Krmítko s přehazovačkou, Lov bolenů přívlačí a Lov jezerních pstruhů.


Kanály F&H a DoQ stále dostupnejšie

Zaradenie televízneho kanálu F&H do programovej ponuky UPC Direct sa udialo len mesiac po rozšírení okruhu divákov o zákazníkov satelitnej platformy Skylink a FiberTV spoločnosti Orange Slovensko. To nepochybne ocenia nielen aktívni poľovníci a rybári, ktorých je na Slovensku spolu viac ako štvrť milióna, ale i oveľa početnejšia skupina pasívnych priaznivcov.

Fishing&Hunting je unikátny televízny kanál pre nadšencov lovu a rybolovu. Televízny kanál vysiela v českom jazyku, 24 hodín denne. Fishing&Hunting je súčasťou digitálnej ponuky najväčšieho slovenského káblového operátora UPC Broadband Slovakia. Ďalej je súčasťou ponuky programov na satelitnej platforme Skylink a CS Link. Fishing&Hunting je dostupný aj u väčšiny lokálnych káblových a IPTV operátorov.

DoQ je určený na vzdelávánie všetkých vekových skupín. Televízny kanál vysiela v českom jazyku, 24 hodín denne. Dokumetnárny kanál DoQ je momentálne okrem najnovšieho balíčka UPC Direct dostupný v ponuke satelitného operátora CS Link, v IPTV ponuke spoločností T-Com a Orange Slovakia ako aj u lokálnych káblových a IPTV operátorov.


O IKO TV Central Europe

IKO Cable TV je stredoeurópska mediálna spoločnosť, vysielajúca portfólio tematických kanálov prenášaných káblovými, satelitnými a IPTV operátormi. Ide o športové kanály Sportklub, Sportklub+, filmové kanály Film+, Film+2, Sorozat, komediálny kanál Poen, dokumentárne kanály DoQ, Fishing&Hunting channel, kanál pre mladých Cool Tv a kanál o životnom štýle Reflektor. IKO Cable prevádzkuje desiatku tematických televíznych staníc na Slovensku, v Českej republike, v Poľsku, Rumunsku, Maďarsku, Srbsku, Bosne a Hercegovine, Chorvátsku a v Slovinsku, v lokalizovaných jazykových mutáciách.

Viac informácii je k dispozícii na stránkach www.filmplus.sk , www.doq.cz a www.fishingandhunting.cz.


Erika Luzsicza, Managing Director IKO Cable s.r.o./Film+/DoQ/Fishing&Hunting channel
Slávka Šikurová, mediálny konzultant spoločnosti IKO Cable, 29. 4. 2010



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.04.2010 • SES ASTRA A Samsung budou společně propagovat 3D TV
28.04.2010 • Trace TV přechází na Hot Birdu na obrazový formát 16 : 9
27.04.2010 • Film Europe spouští projekt CS TV
26.04.2010 • Filmový kanál MGM od května s novým vzhledem alá Hollywood a propracovanějším systémem menu [ 1 ]
23.04.2010 • Rozšíření programové nabídky UPC Direct [ 7 ]
23.04.2010 • Kanály pro španělskou analogovou televizi i nadále z družice Hispasat 30° západně

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist