Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 00:12:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Hallmark Channel se změní na Universal Channel

  Autor: V.Tamchynová, Hallmark , e-mail: info@hallmark.cz Přidané: 22.07.2010



Universal Networks International (UNI) oznamuje svůj plán rebrandovat televizní kanál Hallmark Channel na Universal Channel v České republice a na Slovensku na podzim 2010.


V roce 2009 Universal Networks International oznámila svůj plán investovat mnohamiliónové částky do rozvoje svých pěti klíčových televizních značek (Universal Channel, Diva Universal, Studio Universal, 13th Street a Syfy Universal) a originální produkce v rámci své globání strategie mezinárodního růstu. Součástí strategie je i zvýšení počtu televizních kanálů ze současných 70 na 100.

Plán na rebranding televizního kánálu Hallmark Channel, který je u nás nejsledovanějším zahraničním filmovým kanálem u cílové skupiny ženy 25-55 let, je součástí této globální strategie. K rebrandingu Hallmark Channel na Universal Channel v České republice a Slovensku dojde 3. září 2010 v 21:00 hodin.

Universal Channel je ve světě velmi populární televizní kanál díky své vysoké kvalitě, špičkové programové nabídce obohacené o vlastní produkci a regionální premiéry. Universal Channel v České republice a na Slovensku bude nabízet filmy a seriály nejen z vlastní produkce, ale také z nejlepších světových studií. Universal Channel má k dispozici více než 50.000 hodin televizních titulů a 9.000 hodin filmových titulů.

“Rebranding televizního kanálu Hallmark Channel na Universal Channel je přirozeným vývojem pro společnost Universal Network International. Budeme pokračovat v poskytování kvalitní televizní nabídky s důrazem jak na tradiční základy Universalu, tak na nové, energické pojetí tohoto televizního kanálu a jeho vzhledu. Nový vzhled bude podpořen zajímavými osobnostmi a svěží programovou nabídkou, kterou si určitě brzy oblíbí naši diváci v České Republice i na Slovensku” uvedl Colin McLeod, generální ředitel společnosti UNI pro střední a východní Evropu.

Změna značky Hallmark Channel na Universal Channel v rámci Evropy a dalších regionů je důkazem plánovaného rozvoje společnosti NBC Universal v oblasti placených televizních kanálů pod vedením Roma Khanna, prezidentky společnosti Universal Networks International. Od oznámení nové strategie společnosti v roce 2009 do dnešního dne se počet domácností, které sledují televizní kanály z portfolia Universal Networks International, zvýšil na 180 miliónů ve 150 zemích světa.

Součástí globální strategie jsou i mnohamiliónové investice do produkce originálních zábavních programů. Společnosti již oznámila např. mezinárodní koprodukci televizního kanálu Syfy s E1 Entertainment na seriálu Haven založeném na románu Stephena Kinga nebo policejním dramatu Rookie Blue s hvězdami jako je Missy Peregrym a Gregory Smith. Dále pak nedávno oznámená spolupráce se společností USA Networks na seriálu Facing Kate. Všechny tyto pořady budou navíc premiérově uvedeny právě na televizních kanálech z portfolia Universal Networks International.


O společnosti Universal Networks International

Universal Networks International, globální televizní sekce společnosti NBC Universal, je jednou ze světových jedniček v oblasti televizní zábavy, díky nabídce kvalitního obsahu a populárních televizních značek vysílá do více než 180 milionům domácností ve 150 zemích světa od Evropy, Středního východu, Afriky, Latinské Ameriky, až po Asii. Do portfolio společnosti UNI patří pět hlavních televizních značek – Syfy Universal, Diva Universal, Studio Universal, Universal Channel a 13th Street Universal – které svým divákům nabízí širokou škálu zábavných pořadů zaměřených na místní publikum celosvětově. Universal Networks International také provozuje televizní kanály Movies 24, neamerickou část kanálu Hallmark Channel a joint venture kanál KidsCo.

Universal Networks International je součástí společnosti NBC Universal, jedné z předních mediálních a zábavních společností v oblasti vývoje, produkce a marketingu zábavných pořadů, zpráv a informačních služeb na celosvětové úrovni. Společnost NBC Universal je z 80% vlastněna společností General Electric a z 20% společností Vivendi.


O Universal Channel

Universal Channel je zavedenou značkou ve více než 18 zemích světa a tento počet se neustále zvyšuje. Universal Channel nepřináší jen pořady, které diváci sledují, ale zejména pořady, s jehož hrdiny diváci příběhy i prožívají. Programové schéma složené ze světových filmů a seriálů plné hvězdných herců a hereček. Originální produkce nejen z Universal Studií, ale i dalších světových studií jako například 20th Century Fox a CBS Paramount.

Protože skvělá zábava, to je Universal.


Sophie Bowell, Universal Networks International, London
Veronika Tamchynová, Hallmark Channel CZ a SK



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.07.2010 • Hitwelle spustí satelitní rádio MagicStar pro celou Evropu
22.07.2010 • Food Network v dalších evropských zemích
22.07.2010 • CSB TV z družice Hot Bird
22.07.2010 • Spektrum v novém a v HD!
21.07.2010 • Univerzitní kanál Book - první satelitní kanál z pásma Gazy
15.07.2010 • Placený kanál BonGusto nahradil nekódovanou televizi TV.Gusto

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist