NGC vstupuje do TV-metrového měření
Autor: PR Press Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 01.10.2010

Televizní stanice National Geographic Channel vstupuje dnešním dnem do TV-metrového měření a podpoří tak prodej reklamy sekundovými daty o sledovanosti.


TV-metrové měření je jedním z nejspolehlivějších nástrojů, jak získávat podrobná, spolehlivá a především jednotná data o sledovanosti televize. Mediální i reklamní agentury, stejně tak i klienti budou mít další nástroj, jak vyhodnocovat účinnost svých reklam.

National Geographic Channel disponuje již od dubna vlastní vysílací stopou určenou pro území ČR a SR. Diváci mohou sledovat vysoce kvalitní pořady v češtině, které doplňují reklamní bloky s lokálním obsahem.


National Geographic Channel

National Geographic Channel je výzvou pro diváky, aby přehodnotili své vnímání televize a světa, a to prostřednictvím chytré a inovativní programové skladby. Je oknem do světa a svými zábavnými, vzdělávacími a podmanivými dokumenty spojuje lidi na globální úrovni.

Vlastníky společnosti jsou National Geographic Television (NGT) a FOX Entertainment Group, NGCI se podílí na závazku National Geographic Society vůči vědě, ochraně přírody a vzdělávání prostřednictvím svým šesti programů: National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo Adventure a Nat Geo Music.

Celosvětově, National Geographic Channel (včetně NGC U.S., což je společný podnik NGT a Fox Cable Networks Group) vysílá do více než 320 millionů domácností v 166 zemích a 34 jazycích. V Evropě má rozsah 43 milionů domácností ve 39 zemích s programy v 18 jazycích. Pro více informací navštivte www.natgeotv.com/cz


Channels

Marketingová a distribuční společnost CHANNELS je dynamická a rozrůstající se firma působící na českém a slovenském trhu od roku 2003. Specializací společnosti je oblast vysílání, distribuce a marketingu tematických televizních stanic.

S ohledem na stabilitu, tradici a dlouholeté zkušenosti vlastníků televizních společností přinášíme nejen kvalitní obsah vysílání, ale jsme schopni zajistit i služby s ním související v oblastech marketingu a reklamy.


Lada Dobrkovská, Channels, zastoupení National Geographic Channel v ČR a SR

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/4189/ngc-vstupuje-do-tv-metroveho-mereni/