Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 11:15:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Nová televize o bydlení Spektrum Home startuje v ČR a SR již za týden

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 07.04.2011


Nadšení kutilové, zahrádkáři a další zájemci o krásnější byt, dům a zahradu mají novou tematickou televizi. Kabelový a satelitní kanál Spektrum Home společnosti Chello Central Europe začne v Česku a na Slovensku vysílat v pátek 15. dubna. Spektrum Home přinese pořady světové i lokální produkce zaměřené na praktické tipy a rady pro dům, bydlení a zahradu.


Denně bude vysílat 16 hodin a s českým dabingem. Diváci se na nové televizi setkají například s mezinárodními hvězdami bytové kultury – Marthou Stewartovou a Debbie Travisovou. Kabelová a satelitní televize Spektrum Home patří do portfolia společnosti Chello Central Europe, člena skupiny Liberty Global, Inc.

Programová nabídka Spektrum Home je určena všem ženám i mužům, kteří se zajímají o bydlení, dům nebo zahradu a hledají nejen inspiraci u renomovaných odborníků, ale hlavně konkrétní rady a doporučení, jak potřebné změny provést vlastníma rukama. „Naším záměrem bylo přinést tato témata na stanici Spektrum Home v moderním, svěžím a divácky atraktivním pojetí,“ řekl Levente B. Málnay, výkonný ředitel mediální společnosti Chello Central Europe.

Mezinárodně osvědčené pořady s Marthou Stewartovou nebo Debbie Travisovou doplňují seriály lokální výroby. Green Team představí v 80 dílech plejádu zahradnických prací, které je třeba za sezónu vykonat. Sympatická a zároveň šikovná moderátorka Mónika Ullmanová v roli Kutiholky dává nové uplatnění předmětům, které se sice běžně vyskytují v každé domácnosti, ale na první pohled by nikoho nenapadlo, že mohou mít také dekorativní funkci.

Na příchod nové televize na obrazovky v českých a slovenských domácnostech upozorní marketingová kampaň. Její součástí budou billboardy, internetová reklama, PR a některé speciální projekty, například soutěž o služby bytového nebo zahradního architekta. Součástí komunikačního mixu budou i propagační spoty v ostatních televizích, které provozuje Chello Central Europe.

Spuštěním Spektrum Home zanikne televize deko, která v Česku a na Slovensku rovněž patří do portfolia Chello Central Europe.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc.

Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), Paprika (gastronomie), deko (bydlení) a společný podnik s MGM (filmy).

Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu At Media se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Vedle toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Fine Living Network (FLN), Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Daring! TV nebo Bloomberg.


Více o stanici Spektrum Home

S příchodem jara se mění televizní stanice TV Deko a pod novým názvem Spektrum Home potěší své diváky novým vzhledem a inovovaným programem. Spektrum Home je další televizí z rodiny Spektrum. Zatímco dokumentární Spektrum popisuje svět kolem nás v širším pojetí, inspirující a praktické Spektrum Home se zabývá bezprostředním okolím každého z nás, naším domovem. Mohou ji sledovat zákazníci kabelových a satelitních operátorů, např. UPC ČR, UPC SR, Telefónica O2, Magio Sat, SelfServis, RioMedia či NejTV.


Jakub Švestka – Senior PR Executive, Chello Central Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.04.2011 • Nova Sport HD přináší živé přenosy s prostorovým zvukem
01.04.2011 • Společnost Towercom si objednala čtvrtý transponder na Astře 3, 23,5 stupňů východně
27.03.2011 • Markíza HD zamíří do platformy Skylink [ 4 ]
21.03.2011 • TA3 dnes - 21. marca 2011 spustila nové vysielanie
15.03.2011 • High-TV 3D z družice Eurobird 9 odstartuje 4. 4. 2011
10.03.2011 • Sport1, Sport2 a SportM přejdou za týden na vysílání v 16:9 [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist