Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 15:19:46   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Společnost UPC Direct a její partner CCC provozující zákaznické centrum obdrželi významné ocenění

  Autor: PR Press UPC DTH , e-mail: upc@upc.cz Přidané: 25.07.2011



Společnost UPC Direct, poskytovatel vysoce kvalitních služeb v oblasti satelitní televize v České republice a na Slovensku, společně se svým partnerem, společností Competence Call Center, získala významné ocenění za vynikající kvalitu call centrových služeb.



Tým CCC pro zákaznické služby, který poskytuje služby společnosti UPC Direct v Bratislavě, vyhrál v soutěži Contact Center World Awards bronzovou medaili. Ocenění bylo uděleno za nejlepší outsourcingové partnerství a bylo předáno asociací Global Association for Contact Center Best Practices and Networking. Toto ocenění je udělováno pro území Evropy, Středního východu a Afriky a bylo předáno v rámci světové konference kontaktních center dne 8. července v Londýně. Vítěz byl vybrán z více než 1 200 účastníků, kteří působí v široké škále různých oborů.

Tento úspěch je výsledkem zlepšování, které UPC DTH, organizace pro péči o zákazníky, provádí od loňského roku, kdy převzala do svého vlastnictví majetek UPC Direct. Nyní je všem zákazníkům, kteří zatelefonují do call centra UPC Direct, věnována okamžitá pozornost a na konci telefonátu jsou dokonce požádáni, aby vyplnili automatizovaný průzkum. Tyto průzkumy ukazují, že jsou zákazníci UPC Direct velice spokojeni s tím, jaké zákaznické péče se jim dostává. Z dalších průzkumů prováděných na internetu vyplývá, že zákazníci UPC Direct jsou přesvědčeni, že od UPC Direct dostávají dobré služby a jsou spokojeni s celkovou kvalitou své zkušenosti.

UPC Direct, jejíž vysílání šíří UPC DTH S.à.r.l, s potěšením převzala toto mezinárodní ocenění za vysoce kvalitní zákaznickou péči, která je zákazníkům této služby poskytována. „Vím, jak důležité je stavět zákazníka na první místo a poskytovat našim zákazníkům péči na vysoké úrovni,“ uvedla Tunde Hubina, ředitelka pro péči o zákazníky pro UPC DTH. „Poskytujeme jednu z nejlepších péčí v našem oboru a plně uspokojujeme rostoucí poptávku po dobré odezvě jak po telefonu, tak prostřednictvím naší aplikace pro zákaznickou péči na našich internetových stránkách. Tato cena je vítaným uznáním práce, kterou vykonáváme, abychom zajistili 100% spokojenost zákazníků s naší společností a s produkty, které poskytujeme“.

„Spolupráce s UPC DTH nás velmi těší a rovněž nás těší společný úspěch, kterého jsme dosáhli v soutěži Contact Center World Awards,“ dodal Jeroen Hollestelle, ředitel call centra společnosti Competence Call Center. „Naše firmy mají společné to, že usilují o nejvyšší úroveň kvality, což je zjevné při každém kontaktu se zákazníkem, a toto úsilí bylo nyní oceněno i někým zvenčí a v mezinárodním měřítku. Tým poskytující podporu společnosti UPC Direct v CCC Bratislava se zaměřuje na poskytování vynikajících služeb zákazníkům, které překonávají očekávání zákazníků. Gratuluji a děkuji za úspěšnou spolupráci Haně Baráčkové, manažerce projektu, jejímu týmu a paní Tunde Hubina, která je ředitelkou pro péči o zákazníky u našeho partnera UPC Direct.“


UPC DTH

Společnost UPC DTH S.à.r.l. je poskytovatel vysoce kvalitních satelitních televizních služeb v Maďarsku, České republice, na Slovensku a v Rumunsku, který má sídlo v Lucemburku, evropském hlavním městě satelitních služeb. Jeho služba Direct-To-Home (DTH), na maďarském trhu známá pod názvem UPC Direct, má více než 500 000 zákazníků (ke dni 31. prosince 2010). Společnost UPC DTH S.à.r.l. nabízí svým zákazníkům více programů, včetně programu Travel, lepší obsah a vynikající kvalitu signálu a také pořady v rozlišení high-definition s krystalicky jasným obrazem. Společnost UPC DTH S.à.r.l. je součástí UPC Broadband (UPC), která je evropskou divizí společnosti Liberty Global, Inc., celosvětově vedoucího mezinárodního provozovatele kabelových sítí. UPC poskytuje televizní, širokopásmové internetové a telefonní služby přibližně 18 milionům zákazníků ve 14 evropských zemích.


CCC
Competence Call Center patří mezi přední call centra v Evropě a nabízí vysoce kvalitní mezinárodní služby call centra již 13 let. Svoji „kompetentnost“ zde prokazuje více než 3 000 pracovníků, kteří vyřídili již více než 100 milionů kontaktů se zákazníky. Úroveň kvality, na jaké tato společnost zajišťuje horké linky, aktivní kampaně a písemnou komunikaci se zákazníky, potvrzuje 34 mezinárodních ocenění a splňování požadavků norem ISO 9001 a ISO 10002 a také normy EN 15838 pro call centra.


PR Press UPC DTH S.à.r.l., 25. 11. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.07.2011 • National Geographic HD v nabídce Skylinku [ 1 ]
13.07.2011 • Sky Sport HD Extra z družice Astra 1 – ostrý start dne 6. 8. 2011
01.07.2011 • Dnes startuje na Astře 1 zpravodajská stanice N 24 HD
25.06.2011 • TV ARM RU s finančními problémy
22.06.2011 • MTV Italia v HD z družice Atlantic Bird
21.06.2011 • Canal Hollywood HD od 20. 6. 2011 v platformě Digital+

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist