Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 21.05.2024 - 00:33:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Objevujte v srpnu přírodu na Nat Geo Wild

  Autor: PR Press Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 29.07.2011


Sledujte pořady o hadech v srpnu na Nat Geo Wild. Nikdy dříve nebyly televizní kamery tak blízko k hadům naší planety jako Lovci krajt. Vůbec poprvé se představí nejmodernější technologie snímání pohybu, více sledujte v premiérových dokumentech Takoví normální zabijáci. Ještě neznáte dobrodruha Jakuba Vágnera? Pak se dívejte v týdnu s rybími příšerami na premiérové díly seriálu Rybí bojovník. LEV, LEVHART, SLON, BUVOL A NOSOROŽEC mají označení „velká pětka“, proč? Zjistíte v dokumentech Týden s elitní africkou pětkou.



Hadí večery

Sledujte pořady o hadech Lovci krajt, Hadí podsvětí a Nejnebezpečnější hadi světa. Ještě nikdy dříve nebyly televizní kamery tak blízko k nejnebezpečnějším hadům naší planety. Poznejte lidi, kteří se jich nemohou nabažit.

Nejnebezpečnější hadi světa - pondělí 22. srpna ve 22.00 hod.
Nejnebezpečnější hadi Asie - úterý 23. srpna ve 22.00 hod.
Hadí podsvětí - středa 24. srpna ve 22.00 hod.



Lovci krajt

Vetřelci jako leguán zelený, varan nilský, krajta písmenková a největší a nejdrzejší z nich - krajta tmavá - obsadili národní park Everglades na Floridě. Ke zpětnému úderu se tedy chystá elitní tým lovců. Hlídají jeden z nejkrásnějších a nejkřehčích ekosystémů naší planety. Jejich úkolem je získat kontrolu nad těmito invazními druhy. Jde o náročný, riskantní úkol. Pokud udělají chybu, může se jeden z nejdůležitějších ekosystémů v Americe nenávratně zhroutit. Nabízíme Vám dalších šest nových dílů populárního seriálu, v nichž se opět sejdou herpetolog Shawn Heflick, expert na chov krajt Michael Cole a policejní důstojník Greg Graziani. Sledujte jejich snahu o označení a odchycení agresivní skupiny útočících plazů, kteří způsobují zmatek ve floridském parku Everglades. Shawn, Michael a Greg si spolu skvěle rozumí a nebude chybět ani jejich obvyklé vtipkování.

Od čtvrtka 25. srpna ve 21.00 hod.


Takoví normální zabijáci

V týdnu s těmi nejdravějšími obyvateli naší planety můžete shlédnout premiéry snímků Dokonalý predátor a Útok v divočině a rovněž další díly seriálu Král predátorů. Uvidíte souboje kořisti s lovcem tak, jak jste jej ještě nespatřili. Vůbec poprvé se představí nejmodernější technologie snímání pohybu a 3D sledování pohybu, jež umožnily průlomový pohled do nitra živočichů ve chvílích, kdy se zcela přirozeně věnují lovu. Uvidíte, co se děje uvnitř jejich těla v tom letmém okamžiku mezi životem a smrtí.

Od 1. srpna ve 21.00 a 22.00 hod.


Týden s rybími příšerami

V tomto týdnu můžete na Nat Geo Wild sledovat premiéru seriálu Rybí bojovník, v němž se rybář a držitel několika světových rekordů Jakub Vágner vydává na extrémní rybářské expedice do nejodlehlejších koutů Země. Dále si nenechte ujít pořady Rybzilla, Lov obrů, Putování do žraločího ráje, Mořští útočníci, Kalmar versus vorvaň atd.

Od 8. srpna ve 21.00 a 22.00 hod.


Týden s elitní africkou pětkou

Původně jim tak říkali pouze lovci, ale nyní se označení „velká pětka“ přesunulo do obecného povědomí. A kdo že to je? LEV, LEVHART, SLON, BUVOL A NOSOROŽEC. Legendy divočiny, které se staly synonymem pro africkou přírodu.

Od pondělí 15. srpna ve 21.00 a 22.00 hod.



Placený dokumentární a přírodovědný kanál Nat Geo Wild vysílá ve všech klíčových platformách (UPC, Digi TV, Telefonica O2, Orange Slovakia, Skylink, CS Link, Magio TV) i ve většině regionálních platformách na českém a slovenském trhu, na satelitu Astra 3B na orbitální pozici 23.5 stupňů východně, na Intelsatu 10-02/Thoru na pozici 1.0/0.8 stupňů západně a na Telstaru 12 na pozici 15 stupňů západně. Nat Geo Wild HD na satelitu Astra 3B na pozici 23.5 stupňů východně a na satelitu Hot Bird 9, pozice 13 stupňů východně.

Oficiální stránka National Geographic Channel: www.natgeotv.com/cz


Úplné měsíční programové přehledy a tipy Nat Geo Wild i kanálu v HD rozlišení (Nat Geo Wild HD) si můžete stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV download.


Pro satcentrum Markéta Marešová, PR Channels, 29. 7. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.07.2011 • Srpnové filmy a seriály na AXN Sci-Fi
29.07.2011 • Srpnové premiéry na HBO Comedy a HBO OnDemand
28.07.2011 • AXN v srpnu 2011
28.07.2011 • Žijte se zájmem v srpnu na National Geographic Channel
27.07.2011 • Srpnové filmové lahůdky na Cinemaxu
26.07.2011 • Nenechte si ujít v srpnu na Travel Channel

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist