Nový box pro Premiere - Panasonic TU-DSF40P
Autor: Petr Miklík , e-mail: miklik@vues.cz Přidané: 20.05.2003
Firma Panasonic přichází s nástupcem satelitního boxu TU-DSF40 se všemi možnostmi a výhodami, které poskytuje programová nabídka Premiere. Od konce května bude zřejmě možné zakoupit v německých obchodech univerzální dekodér TU-DSF40P.


Box má nové funkce a přepracovaný koncept, který má tak nabídnout větší komfort. V oblasti ovládání, zobrazování a předvádění nabídky Premiere si chce firma tímto boxem klást vyšší měřítka a např. rozšířit koncept pro obsluhu přístrojů s placenou nabídkou programů Pay-per-View.

Roztříděné seznamy programů pro paket Premiere a programů nekódovaných, umožňují rychlou instalaci boxu. Common Interface (CI) boxu TU-DSF40P akceptuje každý relevantní kódovací systém (modul CA), v době, kdy Premiere má systém ”Betacrypt” a také v budoucnosti pro plánovaný modul CA Nagravision.


Firma Panasonic tímto boxem (vedle jiných produktů) vstoupila na satelitní trh, který je podle mínění odborníků perspektivní.


Pozn. redakce: Společnost Premiere tento box ještě nenabízí a nemáme proto k němu ani podrobnější technické informace ani fotografii. Na přiloženém ilustračním obrázku je jiný, koncepčně podobný set-top-box Sagem. Jakmile se Panasonic TU-DSF40P objeví u prodejců a budeme znát další podrobnosti, tento článek doplníme.

Zdroj: [fp], www.digi-tv.de, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/518/novy-box-pro-premiere-panasonic-tu-dsf40p/