Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 00:03:43   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Televizní tipy pro sobotní večer 2. června

  Autor: Lukáš Polák , e-mail: lucky.boy(at)volny.cz Přidané: 02.06.2007


Na jedné straně Elizabeth Swannová a na druhé Juliet, tedy jedna a tatáž herečka. Sobotnímu večeru bude vévodit dvaadvacetiletá hollywoodská hvězda Keira Knightleyová. Filmy s ní nasadí jak televize Nova tak i Prima, a to hned proti sobě jako rivaly. První jmenovaná odvysílá megafilm Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly, který zrodil populárního kapitána Jacka Sparrowa, komerční dvojka nasadí romantickou komedii Láska nebeská.


Tip večera – Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly

Nova – 20:00
Třpytivé vody Karibiku jsou pro darebáckého, ale šarmantního kapitána Jacka Sparrowa nevyčerpatelným zdrojem tajemných a vzrušujících dobrodružství. Jeho idylický život se však razantně změní ve chvíli, kdy se lstivý kapitán Barbossa zmocní jeho lodi Černá perla a napadne město Port Royal, odkud unese guvernérovu okouzlující dceru Elizabeth Swann. Její kamarád z dětství Will Turner se spolu s Jackem vydává na palubě nejrychlejší lodi britské flotily na odvážnou výpravu za záchranou Elizabeth a ukradené Černé perly. V patách je jim Elizabethin snoubenec, sympatický a ctižádostivý Commodore Norrington. Will ale netuší, že je Barbossa i s celou svou pirátskou posádkou pod vlivem prokletí, které jej odsuzuje k věčnému životu ve světě nemrtvých a každou noc jej proměňuje v živého kostlivce. Kletbu může zlomit pouze vrácení ukradené části prokletého pokladu na jeho původní místo. Posádky obou lodí se vydávají vstříc vzrušujícímu střetnutí s Barbossou na tajemný ostrov Isla de Muerta. Když pak pozvednou své meče k souboji s obávanými piráty Karibiku, je v sázce Jackova pomsta, Černá perla, zapomenutý poklad, zlomení kletby nad Barbossou a jeho posádkou, osud britské námořní flotily a v neposlední řadě také životy našich statečných hrdinů.


Láska nebeská

Prima – 20:00
Romantická komedie ve stylu Čtyři svatby a jeden pohřeb, Notting Hill a Deník Bridget Jonesové, nás zavede do současného předvánočního Londýna, kde se odehraje příběh skládající se z mnoha nádherných milostných historek - někdy romantických, někdy smutných, někdy pošetilých. Žádná nepostrádá svůj osobitý humor. Všude, kam se podíváte, způsobuje láska chaos. Od nově jmenovaného ministerského předsedy, který se zamiluje 30 vteřin poté, co vejde do úřadu na Downing Street, až po smolařského prodavače sendvičů, který nemá s dívkami ve Velké Británii prostě štěstí a raději proto odjíždí do Wisconsinu; od spisovatele, který dostal košem a vypaří se do jižní Francie utěšit své bolavé srdce, až po stárnoucí rockovou hvězdu, která se snaží o come-back za každou cenu; od nevěsty, které dělá starosti nejlepší přítel jejího muže, až po ženu, které dělá starosti její manžel; od chlapce, který se zakoukal do nejkrásněší dívky ve škole, až po jeho nevlastního otce, který se zakokukal do Claudie Schifferové. Tyto londýnské životy a lásky se setkají, smísí a nakonec vše vyvrcholí na Štědrý večer s romantickými, dráždivými a komickými důsledky pro všechny zúčastněné.


Dále na našich obrazovkách

Smrtonosná past (ČT1 – 21:00)
Hadí oči (Prima – 22:50)
Duch ohně (Nova – 23:00)
Belphegor: Fantom Louvru (ČT1 – 23:35)
Freddy vs. Jason (Prima - 0:55)


Kabelový tip – Temné vody

HBO – 21:00
Dahlia Williamsová chce po rozvodu začít nový život. S bývalým manželem však stále vede spor o opatrovnictví šestileté Ceci. Žena získá novou práci a najde pro sebe a dcerku levný byt ve starém činžáku na Rooseweltově ostrově, stranou od centra New Yorku. Je to však podivný dům a skrývá děsivé tajemství. Bezútěšné pusté chodby, temná zákoutí, opakovaně se objevující mokrá skvrna na stropě a tiché kroky v bytě nad nimi přivádějí Dahliu k zoufalství. Opravdová hrůza se však teprve blíží...


Sport

Sportovní fandové mohou na ČT4 shlédnout od 20:00 přímý přenos mistrovství České republiky v rokenrolu, Galaxie Sport nabídne záznam play-off zámořské basketbalové NBA mezi Detroitem a Clevelandem.


Při tvorbě článku byly využity informace ze stránek programů ČT, Nova, Prima a HBO.

Obrázky pochází z archivu Yahoo!


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.06.2007 • Hosté pořadu Otázky Václava Moravce – neděle 3. června 2007
02.06.2007 • První mezinárodní Výměna manželek
01.06.2007 • Pod značkou relácie Music One štartuje v novej podobe Music One Dance, Music One Extra a Music One Hot
01.06.2007 • Televizní tipy pro páteční večer 1. června
31.05.2007 • Česká televize připomene nedožité 75. narozeniny Jána Roháče
31.05.2007 • Velké finále pořadu Bailando - tančím pro tebe již zítra!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist