Diváci HBO zažijí závratné chvíle s U2
Autor: PR Press 2Media , e-mail: info@2media.cz Přidané: 04.06.2007

Hudební smršť na HBO nepolevuje. Po květnovém koncertu Kylie Minogue, v záznamu vůbec poprvé uvedeném na českých obrazovkách, se 30. června v 21:00 hodin přiřítí na HBO pop-rocková lavina v podobě irských U2.


S Vertigo Tour objeli loni a předloni téměř celý svět – nám se ale bohužel obloukem vyhnuli. Koncert charismatické a nestárnoucí „ú dvojky“ by ale měl jejich fanda aspoň jednou za život vidět. Naživo to v našich končinách dosud nebylo možné, a tak nám nyní HBO přináší alespoň malou televizní kompenzaci v podobě záznamu milánského koncertu z roku 2005.

Italská metropole byla jednou z nejvýznamnějších zastávek evropské časti turné, jehož skladba vycházela z posledního veleúspěšného alba How To Dismantle An Atomic Bomb. Chvíle závratě přeplněnému stadionu Meazza přinesly nejen největší hity desky – řízné titulní Vertigo, doják Sometimes You Can't Make It On Your Own napsaný pro Bonova otce nebo skvělý vypalovák City Of Blinding Lights.

Bono Vox se svou tříčlennou kapelou rozpálili publikum i nestárnoucí klasikou – písněmi One, Miss Sarajevo, Pride (In The Name Of Love), Where The Streets Have No Name, I Still Haven't Found What I'm Looking For a dalšími hity.

Koncert bude HBO vysílat pouze poslední červnový den, nekonají se žádné reprízy – zapište si toto datum červeně do kalendáře, ať jej nepropásnete! Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.


PR Press 2media.cz, s.r.o., mediální servis HBO

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/9346/divaci-hbo-zaziji-zavratne-chvile-s-u2/