Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 21:24:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

TV Markíza prichádza s letnou štruktúrou

  Autor: V.Černegová, Stratégie on line , e-mail: info@strategie.sk Přidané: 27.06.2007


TV Markíza aj v tomto roku upravuje na obdobie letných prázdnin svoju vysielaciu štruktúru. Vo vysielaní dostanú tento rok priestor 4 nové letné premiérové formáty, ktoré budú reprezentovať pôvodnú zábavnú tvorbu. Z reprízových zábavných titulov dostane priestor seriál Susedia, ktorý sa bude vysielať v pondelok, a to hneď dve časti za sebou. Väčší priestor dostane aj filmová a najmä seriálová ponuka.

Už od 5. júla 2007 sa budú diváci každý štvrtok o 20.00 hod. stretávať s programom Zámena manželiek, TV Markíza odvysiela 9 českých vydaní, ktoré pripravila TV Nova. V sobotu 7. júla štartuje hľadanie najkrajšej a najlepšej chalupy na Slovensku v relácii Chalupári. Hľadať ju budú tri celebrity, ktoré vycestujú naprieč Slovenskom, aby zistili, v akých chalupách Slováci trávia svoje víkendy a dovolenky, akým spôsobom si ich dokážu vylepšiť, skrášliť, prebudovať.

Od soboty 7. júla vždy o 20.00 hod. televízia ponúkne program Slovensko pozerá Markízu, ktorej podtitulom je slogan: Vy si želáte, čo chcete vidieť, my vám to splníme. Štáb Markízy na čele s moderátorkou Oľgou Záblackou budú medzi Slovákmi zisťovať, na ktorý program z celej éry vysielania Markízy najradšej spomínajú a čo by si znovu radi pozreli. V nedeľu 8. júla štartuje o 20.00 hod. súťažná, vedomostno-zábavná show Ste chytrejší ako piatak? V deviatich epizódach, ktoré vyrába TV Markíza v koprodukcii s TV Nova, dospelí súťažiaci odpovedajú na otázky z 10 kategórií učiva 1. až 5. ročníka základnej školy. Súťažiť budú rodičia žiakov základných škôl, ktorí si vyberajú deti ako spolužiakov, spoluhráčov či pomocníkov zo stabilnej zostavy piatich detí. Hlavnou výhrou je 1 milión korún a sumu môže získať ten súťažiaci, ktorý správne odpovie na všetky otázky.

Začiatkom júla ponúkne TV Markíza premiérové seriály Joan z Arkádie, seriál pre mládež A-tím, naďalej pokračuje vo vysielaní premiérového seriálu Wolfov revír a napr. Jake a tlsťoch, piatou a šiestou sériou seriálu Kobra 11 počas pracovného týždňa a takisto šiestou a siedmou sériou sitcomu

V rámci zahraničných akvizícií ponúkne komerčná televízia filmy ako napr. Ako štvaná zver, veľkovýpravný taliansky historický katastrofický film Pompeje, komédiu Šialené rande, dobrodružnú paródiu Flynn Carsen: Návrat do baní kráľa Šalamúna, film Posádka 49 s Johnom Travoltom, film Striptíz s Demi Mooreovou, či stále divácky úspešný film Robin Hood: Kráľ zbojníkov s Kevinom Costnerom. Aj počas leta sa budú vysielať relácie Teleráno, finančná hra Zlatý dážď, hudobná lifestylová relácia Music One, magazín Reflex a popoludňajšie spravodajstvo Prvé Televízne noviny a Prvé športové noviny počas pracovného týždňa so začiatkom o 17.00 hodine.

Chýbať nebudú ani priame vstupy zo Dňa otvorených dverí TV Markíza v sobotu 11. augusta.


Zdroj: Valéria Černegová, Stratégie on line


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.06.2007 • Televizní tipy pro čtvrteční večer 28. června
27.06.2007 • TV Markíza prichádza s letnou štruktúrou
27.06.2007 • Filmový klub mladých tvůrců ohlásí své vítěze
27.06.2007 • Děti oslaví příchod prázdnin s Českým rozhlasem Plzeň
27.06.2007 • Televizní tipy pro středeční večer 27. června
26.06.2007 • Televizní tipy pro úterní večer 26. června

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist