Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 07.05.2024 - 10:40:49   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

Internetová událost roku: UPC prakticky ruší limity

  Autor: PR Press UPC ČR, a.s. , e-mail: info@upc.cz Přidané: 02.07.2007


Praha, 1.července 2007. Společnost UPC jako první velký provozovatel internetu v České republice přistupuje ke zrušení tzv. limitů téměř u všech svých internetových služeb nabízených v síti UPC i v síti Karneval. Na českém internetovém trhu jde o bezprecedentní krok. UPC současně výrazně navýšila limity u služby Flex (ze 2 GB na 20 GB) v síti UPC a služby Starter (z 10 GB na 20 GB) na obou sítích.


Překročení objemu doporučeného objemu stahovaných dat (limity) dosud pro uživatele internetu UPC znamenalo omezení rychlosti internetového připojení do konce příslušného měsíce. U jiných provozovatelů mohl být uživatel dokonce finančně penalizován.

„Jako poslední velký provozovatel internetu jsme pod tlakem okolností v roce 2004 limity zaváděli a jako první velký provozovatel je po třech letech rušíme“, říká generální ředitel UPC Václav Bartoň a dodává: „uživatelé našich internetových služeb mají k dispozici to nejlepší, co lze na trhu získat - nejširší nabídku, nejvyšší rychlosti, nejvýhodnější cenu a nyní i zrušené limity.

Cílem je, aby náš internet byl, stejně jako další služby UPC, ve srovnání s ostatními nabídkami na trhu vždy na špici co do poměru kvalita/cena. A říkáme-li „A“ v případě navyšování rychlostí, pak musíme říci i „B“ a nabídnout možnost jejich plného využití. Uživatel musí vědět, že nám nejde jen o hezká slovíčka a líbivé, ale prázdné marketingové akce, se kterými se denně setkává.. Musí si být jist, že za své peníze dostává skutečnou kvalitu.“



Aktuální nabídka internetových služeb v sítích UPC a Karneval je následující:



Současní klienti sítě Karneval stále užívající služby Turbo nebo Duo mohou i nadále bezplatně přejít na nové, dnes mnohem výhodnější tarify.



Společnost nadále ponechává ve Všeobecných obchodních podmínkách dříve definovanou FUP (Fair Use Policy), aby i v případě možných akcí zneuživatelů sítě mohla zabezpečit kvalitu připojení.


Vysokorychlostní internet společností UPC a Karneval Media je co do počtu zákazníků nejrozšířenější vysokorychlostní kabelovou internetovou službou v České republice.

V dubnu roku 2005 a 2006 oznámila společnost Digimark na základě svého nezávislého výzkumu, že internetová služba po kabelech je nejoblíbenější internetovou službou v České republice


František Malina, ředitel PR a tiskový mluvčí skupiny UPC v ČR


Vysokorychlostní internet UPC

Vysokorychlostní internet společností UPC a Karneval Media je co do počtu zákazníků nejrozšířenější vysokorychlostní kabelovou internetovou službou v České republice. Mezi jeho přednosti patří především stálé připojení 24 hodin denně za pevně stanovenou částku, mnohonásobně rychlejší přenos dat než při použití telefonní linky, kompletní instalace, kterou provádí vyškolený technik UPC/ Karneval Media, výhodný poměr technická kvalita/výkon/cena, modem propůjčený zdarma a žádné další nutné náklady, např. poplatky za telefon. S jednotlivými nabídkami jsou dále spojeny další bezplatné výhody jako e-mailové adresy s různým počtem aliasů, volný prostor pro vlastní stránku, volný prostor pro poštovní schránku (mailbox) a exkluzivní přístup na portál upclive s diskusními skupinami, počítačovými hrami, aktuálním zpravodajstvím a řadou zajímavých kontaktů. K přednostem patří rovněž služby profesionální technické podpory Klientského centra UPC a Karneval Media. Internet je možné si předplatit samostatně, bez objednávky kabelové televize či telefonních služeb. V dubnu roku 2005 a 2006 oznámila společnost Digimark na základě svého nezávislého výzkumu, že internetová služba po kabelech je nejoblíbenější internetovou službou v České republice


O UPC a Karneval Media

UPC Česká republika, a.s. je největším českým poskytovatelem televizních služeb a vysokorychlostního internetu. Spolu se společnostmi Karneval Media Forcable a TES Wireless. patří do skupiny UPC v České republice. Jejich služby využívají domácnosti téměř ve všech větších českých městech. Statistická data z 31 března 2007 dokládají, že kabelové sítě společnosti UPC Česká republika, a.s. a Karneval Media jsou v dosahu 1 300 000 domácností. Služby obou společností pak k tomuto datu využívalo na 930 000 domácností. Služby kabelové a satelitní televize využívalo 690.000 zákazníků, 205 000 zákazníků bylo předplatiteli vysokorychlostního internetu a 35 000 zákazníků pak telefonovalo přes službu UPC Telefon. UPC Česká republika, a.s. je dceřinou společností Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB).


O Liberty Global

Liberty Global je přední mezinárodní společností provozující služby prostřednictvím kabelových sítí včetně pokročilých obrazových a hlasových služeb a přístupu k internetu, čímž zpřístupňuje svým zákazníkům svět informací, komunikace a zábavy. K 31. březnu 2006 provozovala Liberty Global nejmodernější širokopásmové komunikační sítě, které sloužily přibližně 16 milionům zákazníků v 17 zemích především v Evropě, Japonsku, Chile a Austrálii. Aktivity Liberty Global také zahrnují významné mediální a programové činnosti, jako je Jupiter TV v Japonsku a chellomedia v Evropě.


PR Press UPC ČR, a.s., 2.7.2007


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.07.2007 • UPC uvádza chello free – internet za 1 Sk!
27.06.2007 • UPC vysokorychlostní internet: zásadní navýšení rychlostí všech nabídek dokončeno
13.06.2007 • Internet chello generálnym partnerom série letných koncertov MTV RUN FUN SUMMER 07!
05.06.2007 • Budoucí regulační rámec evropských elektronických komunikací
04.06.2007 • Kabelová televize Karneval zařazuje do vysílání sportovní TV kanál Sport 1
04.06.2007 • Internet chello zvyšuje rýchlosti na dvojnásobok!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist