Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 15.05.2024 - 22:29:49   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Najočakávanejšie a najnamáhavejšie kolo

  Autor: PR Press STV , e-mail: info@stv.sk Přidané: 25.08.2007


Siedme kolo Môjho najmilšieho hitu bolo medzi súťažiacimi snáď najočakávanejším. Už od začiatku súťaže sa všetci veľmi tešili na kolo muzikálov či filmovej hudby, a tak sa ho štyria z nich napokon aj s veľkou radosťou dočkali. Štvorica, ktorú ste si zvolili vy sami – Peťko, Majka, Renátka a Ivanka – sa teda popasovala s pesničkami, z ktorých niektoré ani nepoznali. Napríklad Renátke veľa nehovorila skladba Chlap z kríža, Majke tiež veľa nehovorila pesnička Šaty. Nepochybne ich však obe zaspievali veľmi dobre.

Každé ďalšie kolo je už pre jednotlivých súťažiacich čím ďalej, tým náročnejšie. „Je namáhavé aj spievať, aj tancovať,“ tvrdia svorne. Snáď najsklamanejší je z toho 13-ročný Peťko, pretože sám seba považuje za absolútne „tanečné drevo“. Problémy s tanečnými choreografiami však má podľa vlastných slov aj Renátka, ktorá sa tiež nepovažuje za kráľovnú tanca. Tanec situáciu nesťažuje snáď iba Majke, ktorá sa domnieva, že takmer tak dobre, ako vie spievať, vie aj tancovať.

Nie je to však iba tancovanie, ktoré spevákom sťažuje vystupovanie vo vyšších kolách súťaže, je to aj to, že sa musia stihnúť naučiť sa stále viac piesní. „A ešte k tomu aj choreografiu!“ zdôrazňujú so smiechom.

Neľahkú úlohu však dnes mali aj porotcovia. Oni sami totiž priznali, že išlo o kolo veľmi silné a veľmi kvalitné, a tak sa im hodnotilo a „porotcovalo“ veľmi ťažko. Chválou však vôbec nešetrili, Beátka Dubasová dokonca vzdala veľký hold Majke a jej interpretácii pesničky Šaty: „Ja ťa naozaj obdivujem, že ty si tak dokonale pochopila, o čom tá pesnička je a tak úžasne to zaspievala. A tiež obdivujem, že tú choreografiu si zvládla tak bravúrne, pretože ja viem, aké veľmi náročné to je.“

Čo je snáď najprekvapivejšie, ešte aj v siedmom kole speváckej súťaže sme sa dozvedeli, že našich spevákov nepoznáme a že stále je čo nové sa o nich dozvedať. Napríklad sme vôbec nevedeli, že Peťko je prívržencom akčných filmov, no ani nie tak kvôli akčnosti, ale kvôli dojemnosti niektorých scén a pasáží. Tiež sme sa dozvedeli, že Ivanka by si raz veľmi chcela zahrať Júliu v muzikáli Rómeo a Júlia, čo sme už síce vedeli predtým, ale nevedeli sme, že ju fascinujú takéto fatálne vzťahy a lásky, ktoré sú myslené naozaj vážne a nie príliš moderne, povrchne.

No a okrem tohto všetkého sme sa dozvedeli, kto sa dostal do medailovej trojice a kto sa do nej nedostal. Aby sme začali príjemnejším, tak si povieme, s kým sa ešte stretneme aj v ôsmom kole. Svoje hlasy teda ešte môžete posielať Ivane, Majke, a Renátke. Tienistejšou stránkou je to, že dnes sme sa v speváckej súťaži Môj najmilší hit rozlúčili so spevákom Peťom. Medzi tri najlepšie speváčky sa teda dostali iba ženy!...

V ďalších kolách už pôjde naozaj do tuhého, rozhodne sa o tom, kto sa dostane do finálového súboja a kto si odnesie bronzovú medailu. A pri tom všetkom musíte byť aj vy, pretože bez vás a vášho vyjadrenia sympatií a uznania jednotlivým spevákom, to jednoducho nejde. :-)


Zdroj: lulu, www.stv.sk, 24.8.2007, foto archiv STV


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.08.2007 • VyVolení 3: Tereza v nemocnici, playmate ve vile!
28.08.2007 • Vila reality show VyVolení – Noví hrdinové už má svého prvního obyvatele
27.08.2007 • Život pro Elišku - nový dokument České televize
27.08.2007 • Novinka ve VyVolených - první hlasování už začalo v neděli
25.08.2007 • Letiště startuje již v pondělí
25.08.2007 • Hosté pořadu Otázky Václava Moravce – neděle 26. srpna 2007

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist