Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 19:04:46   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Červenec na HBO

  Autor: PR Press HBO, ČR , e-mail: www.hbo.cz Přidané: 03.06.2004



Podívejte se s námi, jaké premiéry nás čekají v prvním prázdninovém měsíci na kanále HBO. Tyto novinky mohou sledovat diváci kabelových sítí a satelitní služby UPC Direct.


Filmové premiéry

Největší pozornost v nabídce červencového programu HBO patří bloku Nedělní premiéry, který divákům přináší špičkové tituly měsíce.

V červenci stojí na prvním místě akční komedie Luca Bessona Taxi 3 (5,1 mil. Kč v českých kinech, 57 105 českých diváků) v hlavních rolích opět se Samy Nacerim a Frédéricem Diefenthalem. Tentokrát město terorizuje tlupa zlodějů, která si říká Santa Claus Gang. Policie potřebuje pomoc a coby záchranář se prosadí nejrychlejší taxikář na světě.

Druhým divácky vděčným titulem je akční drama natočené podle románu Toma Clancyho Nejhorší obavy ($118,47 mil. v amerických kinech, 1,9 mil. Kč v českých kinech, 18 703 českých diváků). V hlavních rolích v něm uvidíme Bena Afflecka, Morgana Freemana a Jamese Cromwella. Hrdinou příběhu je agent CIA Jack Ryan (Affleck), jehož čeká nejdůležitější mise jeho života – pokud nenajde ztracenou jadernou bombu, svět se ocitne na pokraji třetí světové války.

V červencové nabídce Nedělních premiér HBO najdeme také kriminální thriller Femme Fatale ($6,61mil. v amerických kinech, 0,7 mil. Kč v českých kinech, 7 310 českých diváků). Jeho hrdinkou je sexy zlodějka, která zradí svou partu a vypaří se. Jenže s ní zmizí i ukradené diamanty, takže ji podvedení parťáci musí najít. V hlavních rolích Rebecca Rominj-Stamosová (X-Men) a Antonio Banderas. Režii má Brian De Palma.

Sci-fi komedie Pluto Nash ($4,42 mil. v amerických kinech, 0,73 mil. Kč v českých kinech, 7 946 českých diváků) nedělní nabídku uzavírá. Jejími hvězdami jsou Eddie Murphy a Rosario Dawson (Muži v černém 2). V budoucnosti je povrch Měsíce rejdištěm hazardérů a gangsterů, kteří zatoužili po podniku Pluta Nashe (Murphy). Ten se ho však nehodlá vzdát bez boje.


Programový blok Páteční premiéry nabízí francouzskou dobrodružnou komedii Blbec na krku, která má atmosféru “starých dobrých” filmů Louise de Funése ze 70. let se skvělými komickými postavami a vůní dobrodružství.

Dalším pátečním titulem je hororově laděný thriller 13 duchů ($41,86 mil. v amerických kinech). Když bohatý sběratel Cyrus Kriticos zemře, jeho synovec zdědí podivný dům se sbírkou třinácti duchů!

Polibkem to začíná je romantická komedie v hlavních rolích s Ronem Elrandem (Černý jestřáb sestřelen), Kyrou Sedgwickovou a Marley Sheltonovou. Skupina třicátníků, která má jisté potíže s věrností, dostane příležitost vrátit zpět čas, což nabízí lákavou možnost prožít tytéž příběhy, ale s jinými konci.

Dalším pátečním titulem je tajemný kriminální příběh Stopa smrti, v němž hlavní role ztělesňují Robert Patrick (Terminátor 2) a Lauren Hollyová. Samuel Browne žije samotářským životem v srdci Aljašky. Jeho sestra však byla zavražděna a on se vrací zpět do San Franciska, aby našel viníka.

Páteční nabídku doplňuje komedie Myčka, kterou lze srovnávat s kultovním filmem z roku 1976 Car Wash. Vypráví o dvojici kamarádů, kteří pracují v myčce aut a když je její majitel unesen, začnou jednat. V hlavních rolích se představí známí rapeři Dr. Dre a Snoop Dogg.


Sobotní večery pro celou rodinu

10. července od 19:00 hod se diváci HBO mohou těšit na komediální drama Podivná tajemství ($65,59 mil. v amerických kinech), němž hrají Sandra Bullocková, Ellen Burstynová, Ashley Juddová a Fionnula Flanaganová. Po letech napětí, které vládne mezi Siddalee (Bullocková) a její matkou, chce Vivi své dceři ukázat, že zdaleka ne vše, z čeho ji obviňuje, je pravda. Půjčí jí proto tajný deník sesterstva Ya-Ya.


Blok originální produkce HBO

V červenci HBO každé úterý ve 22:00 hod vysílá populární seriál Utrpení ženatého muže. Diváci tak mají poslední možnost shlédnout 16 – 20 (poslední) epizodu tohoto seriálu v českém znění.


Titulkované premiéry

Filmy v programovém bloku Titulkované premiéry jsou na HBO uváděny vždy v pondělí ve 20:00 hod. V červenci se jedná o následující tituly: Trosečníci, Pavoučí teror, Zpátky na zem a Holka na roztrhání.


Připraveno ve spolupráci se společností HBO Česká republika, www.hbo.cz.


Doplnění redakce:

Chtěli bychom vás při této příležitosti seznámit s nabídkou programových přehledů stanic, které jsme pro vás přichystali na stránce TV programů ke stažení. Pokud vás zajímá, jaký je program kabelových a satelitních televizí HBO, HBO2, AXN, Spektrum a SuperMax na celý měsíc, tak si jej můžete stáhnout zde. Najdete tam i program TV Romantica, a zejména pány jistě potěší programy stanic Private Gold a Private Blue, které zřejmě nikde jinde v takové podobě neseženete. Dále jsme rozšířili naši nabídku o programové přehledy česky dabovaných kanálů Animal Planet, Eurosport, Hallmark, Discovery Channel, Reality TV a amerického Travel Channel.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 4   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.06.2004 • Licencování digitálních programů
30.05.2004 • Zápisník duše DXera - II. [ 5 ]
29.05.2004 • Zápisník duše DXera - I.
27.05.2004 • Digitální aktuality – květen 2004
24.05.2004 • Memorandum o společném postupu ČT a televizí NOVA a PRIMA při přechodu na DVB-T v České republice
20.05.2004 • Digitalizace - Forum eTime 2004 (Technology meet business)

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Premiery 

03.06.2004 18:50 • Hannibal
Uz len tie trzby 4 resp. 6 mil USD v americkych kinach hovoria same za seba ... Ale inak celkom fajn a konecne si aj v bratislavskej kablovke pozrieme filmy na HBO v originalnom zneni :-)
 
 
  to Hannibal: velmi dobre, sam ... 

03.06.2004 15:40 • save button
to Hannibal: velmi dobre, sam by som to lepsie nenapisal :-)
 
 
  Uhorkova sezona 

03.06.2004 08:50 • Hannibal
Vyzera to tak, ze v cervenci si vdaka "kvalitnym" premieram na HBO konecne oddychneme od bedny :-)
 
 
  Doplnění čtenáře. 

03.06.2004 00:41 • čtenář
Trefili jste zase a zase a za... vedle.
 
 
Celkový počet komentářů: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist