Nespolehlivý satelitní operátor
24.02.2017 05:52 • Aligator113
Zdravím všechny příznivce a nepříznivce satelitního operátora FreeSat. Zkusil jsem zmněnu a nechal si naladit tohoto operátora. Po 2 týdnech se ozval technik a jen nyní mí čas a nainstaluje satelity Freesat. Ze dvou nainstaloval jen 1 zaplatil jsem na místě 400 Kč, bohužel v tom časovém presu jsem zapomněl na doklad o zaplacení a domluvil se na další den, že doladí ten 2. satelit. Druhý den již nebral telefon, takže naladěn byl jen 1. Volal jsem na pevnou linku Freesat a ti mne odbyli, že se mám domluvit s tou firmou, které provedla instalaci, ti mne také odbyli. Protože jsem podepsal smlouvu a při odstoupení jsem povinen znovu zaplatit 900 Kč za instalaci. Reklamoval jsem i nefunkční programy, při přepnutí na jiný kanál čekám ï 2 minuty než naběhne další. To zůstalo bez odezvi. Jsem znechucen jednáním tohoto satelitního operátora, který neplní své povinnosti a přesto po zákazníkovi vymáhá peníze. Nedoporučuji!!! :mad:
 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
Víš ono je všude něco. Asi si nevybereš.Já osobně

26.02.2017 11:19 • lubos
Víš ono je všude něco. Asi si nevybereš.Já osobně mám jenom Terestriál a až bude DVBT2 Tak přejdu jenom na internet to mi stačí tam je vše.Satelitní příjem mám taky ,ale platit za to nehodlám.
 
 
A co si si mysle ze ti to niekto bude robit

28.02.2017 11:12 • loop12
A co si si mysle ze ti to niekto bude robit zadarmo a co sa tyka prepinania stanic tak to mas vlastbe prijmace ak ano tak s tou dobou prepinania si to vyries tam kde si to kupoval, te to zle cita karty Freesat asi je tam potrebne zmenit Firmware
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/