EPG u programů Skylink na Astře 1E a 3A (23,5 st. vých.)
01.12.2008 zdroj: satCentrum
Dnes, 1. 12. 2008, spouští společnost TradeTec elektronického programového průvodce – EPG u řady programů na transponderech Astře 1E/Astře 3A, kde dosud tyto informace scházely: Nova, Nova Cinema, Nostalgia, Joj Plus, Eurosport HD, Leo TV. Abonenti platformy Skylink – majitelé TT Karet a karet Skylink tak získají přehled o vysílaných programech včetně podrobných popisů (synopsí) až na 7 dní dopředu.

Díky provázanosti EPG s funkcí timeru (časovače) v satelitních receiverech se také velmi zjednoduší a zrychlí programování nahrávání vybraných pořadů.

Vzhledem k tomu, že řada programů z paketu českých a slovenských programů na Astře 1E a Astře 3A je dostupná i na přístupové karty diGITALlink, získají tak EPG i majitelé těchto karet na jimi dostupné kanály.

Doufejme, že se společnost Media Vision a také i Slovenská televize rozhodnou v brzké době zabývat EPG u svých programů, kde dosud chybí: HBO, CS Film, Spektrum, AXN, Minimax, DoQ, Film+, Eurosport CZ, Nova Sport, Z1, Noe TV, STV1, STV2 a STV3.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/12919/epg-u-programu-skylink-na-astre-1e-a-3a-23-5-st-vych/