Modré z neba aj spoza mreží už dnes večer na Markíze
30.05.2012 zdroj: TV Markíza
Vilo Rozboril vo svojej relácii tentoraz ponúkne neskutočne silné príbehy. Spoznajte spolu s Markízou ľudí, ktorí nepresnívali svoj život, ale vďaka Modrému z neba prežili svoje sny! Mimoriadne obľúbená relácia Modré z neba aj dnes 30. mája 2012 o 20.15 h na Markíze chytí divákov za srdce dojímavými príbehmi. Posledné májové vydanie otvorí neuveriteľný príbeh opusteného muža troch detí. Zo života v „myšacej diere“ mu chce pomôcť exmanželka.

Divákov čaká aj emotívne plnenie túžby pre muža s Huntingtonovou chorobou, ktorému manželka vysnívala svadobnú cestu. Modrému z neba sa tiež ozvali odsúdení z väzenia v Banskej Bystrici, ktorí v liste napísali prianie pre už pomaly nevidiacu dcérku spoluväzňa.

Šou Modré z neba je zároveň štartérom pomoci. Ťažký osud ľudí sa po vysielaní snažia zmierniť aj diváci. Pomoc im môžu ponúknuť prostredníctvom facebookovej fan page Modré z neba, ktorá ma v súčasnosti vyše 195-tisíc fanúšikov. Jednotlivým príbehom sa venuje aj webstránka tuzby.markiza.sk. Návštevníci sa na nej môžu dozvedieť aj zaujímavosti o šou.


Marek Machats, PR oddelenie TV Markíza

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/14579/modre-z-neba-aj-spoza-mrezi-uz-dnes-vecer-na-markize/