Pro7 Fun HD z družice Eutelsat 9B
20.06.2017 zdroj: Infosat
Privátní placená televizní stanice Pro 7 Fun HD rozšiřuje své pokrytí signálem v Německu. Vedle regionálně dostupných platforem Vodafone, Unitymedia, Deutsche Telekom, Zattoo a Magine TV, bude od 1. 7. 2017 program dostupný v celém Německu i z paketu FamilyHD platformy M7 Deutschland. Stanice na své internetové stránce informovala, že technickým předpokladem je kabelová přípojka partnera spolupracujícího se společností M7 Gruppe.

Kanál vysílá nepřetržitě filmové trháky, aktuální americké seriály, mezinárodní koncertní vystoupení, akční sportovní události a nejlepší formáty z oblasti seriálů a show stanice ProSieben, částečně v německé premiéře.

Parametry příjmu Pro7 Fun HD (distribuce signálu pro kabelové operátory navázané na platformu M7 Deutschland): satelit: Eutelsat 9B, orbitální pozice: 9° východně, kmitočet: 12,130 GHz, horizontální polarizace, Symbol Rate: 27500 kSymb/s, FEC_: 2/3, norma: DVB-S2/8PSK. Internet: www.m7deutschland.de/kabelnetzpartner (partnerské kabelové sítě) a www.prosiebenfun.de/empfang (příjem Pro7 Fun HD).


S využitím zdroje: Infosat.de, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/bleskovky/16866/pro7-fun-hd-z-druzice-eutelsat-9b/